منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,897
لایک‌ها
12,504
محل سکونت
اهواز - تهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
ویندوزتون رو عوض کنید درست میشه

از طریق شناسایی هوشمند نصبش کن
مرسی اما نشد اونجوری ک پرس و جو کردم این نسخه مخصوص گرافیک 3080 طراحی شده درسته؟
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
این رزولوشن با این سیستم مشکل داره؟
منظورم اینه ک سیستم قدرتمند تری میخواد؟

sshot-11.png


sshot-1.png
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
سلام رزولشن برای کارهای ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه ولی طبعا این روزلشن برای گیم با این گرافیک مناسب نیست
ممنون ولی تو این رزولوشن فیلم ها تیکه تیکه اجرا میشه مشکل چیه؟
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
ی سوال هم داشتم حداکثر گرافیک برای این سیستم چیه؟
 

mahdi312

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 آپریل 2014
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
11
سن
42
محل سکونت
استان فارس
ی سوال هم داشتم حداکثر گرافیک برای این سیستم چیه؟
به نظرم نهایتا GT 710 / من یه Q8400 داشتم تازه چهار هسته ای بود حتی واسه کانتر سی اس گو لگ میزد / این سیستم اصلا ارزش ارتقا به هیچ عنوان نداره حتی یه قرون . فقط به درد دوربینی چیزی میخوره ، باقی پول و وقت تلف کردنه
 

ali_faa

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2019
نوشته‌ها
226
لایک‌ها
73
محل سکونت
قم
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم

یک عدد پاور GREEN GP580A-ES هست که از نظر عملکرد بنده مشکلی ندیدم و سیستم رو به صورت نرمال روشن میکنه، حتی با گرافیک های پرمصرف هم تست شده قبلا، ولی در تست هایی که انجام دادم، وقتی پاور به پریز برق متصل هست، چه وقتی که کلید پشت پاور وصل هست و چه وقتی که کلید قطع هست، بدنه کیس مقداری برق داره. سپس دوشاخه برق پاور رو (نسب به حالت قبل) برعکس به پریز زدم، در این حالت وقتی کلید پشت پاور قطع هست، بدنه کیس برق نداره ولی وقتی کلید وصل هست، بدنه کیس برق داره
به نظرتون پاور مشکل خاصی داره؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران
سلام
امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم

یک عدد پاور GREEN GP580A-ES هست که از نظر عملکرد بنده مشکلی ندیدم و سیستم رو به صورت نرمال روشن میکنه، حتی با گرافیک های پرمصرف هم تست شده قبلا، ولی در تست هایی که انجام دادم، وقتی پاور به پریز برق متصل هست، چه وقتی که کلید پشت پاور وصل هست و چه وقتی که کلید قطع هست، بدنه کیس مقداری برق داره. سپس دوشاخه برق پاور رو (نسب به حالت قبل) برعکس به پریز زدم، در این حالت وقتی کلید پشت پاور قطع هست، بدنه کیس برق نداره ولی وقتی کلید وصل هست، بدنه کیس برق داره
به نظرتون پاور مشکل خاصی داره؟

سلام
طبیعی هست . دو کار انجام بدید
- از سه شاخه یا محافظ که دارای ارت هست استفاده کنید یا یک سیم را از یکی از پیچ های پشت پاور به یک فلز رنگ نشده وصل کنید تا کار سیم ارت رو انجام بدهد .
 

ali_faa

Registered User
تاریخ عضویت
24 اکتبر 2019
نوشته‌ها
226
لایک‌ها
73
محل سکونت
قم
سلام
دوستان یه مادربرد MSI H510M PRO-E هست که دو تا مشکل دارم:

اول اینکه با گرافیک EVGA GTX 1050-TI تست که میکنم، در هنگام BOOT تصویر نیست و وقتی ویندوز بالا میاد فقط در صورتی که درایور از قبل نصب باشه تصویر میده و در غیر اینصورت کلا تصویر نمیده و صفحه سیاه میمونه (با پورت hdmi و dvi تست کردم)
تنظیمات BIOS بخش FAST BOOT رو هم غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
با گرافیک Biostar GT 610 روی همین مادربرد تست کردم همه چیز اوکی هست و چه با درایور و چه بدون درایور تصویر داره و در هنگام BOOT هم تصویر و لوگو مادربرد هست
و میدونم که گرافیک 1050TI سالم هست

مشکل دوم اینکه در BIOS بخش IGPU هم که فعال میکنم با اینحال پورت های خود مادربرد تصویر نمیده ولی وقتی بدون گرافیک مادربرد رو روشن میکنم پورت ها تصویر میده و اوکی هست (پردازنده I3-10100)

اگر میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از چه هست
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران
سلام
دوستان یه مادربرد MSI H510M PRO-E هست که دو تا مشکل دارم:

اول اینکه با گرافیک EVGA GTX 1050-TI تست که میکنم، در هنگام BOOT تصویر نیست و وقتی ویندوز بالا میاد فقط در صورتی که درایور از قبل نصب باشه تصویر میده و در غیر اینصورت کلا تصویر نمیده و صفحه سیاه میمونه (با پورت hdmi و dvi تست کردم)
تنظیمات BIOS بخش FAST BOOT رو هم غیر فعال کردم ولی تاثیری نداشت
با گرافیک Biostar GT 610 روی همین مادربرد تست کردم همه چیز اوکی هست و چه با درایور و چه بدون درایور تصویر داره و در هنگام BOOT هم تصویر و لوگو مادربرد هست
و میدونم که گرافیک 1050TI سالم هست

مشکل دوم اینکه در BIOS بخش IGPU هم که فعال میکنم با اینحال پورت های خود مادربرد تصویر نمیده ولی وقتی بدون گرافیک مادربرد رو روشن میکنم پورت ها تصویر میده و اوکی هست (پردازنده I3-10100)

اگر میشه راهنمایی بفرمایید مشکل از چه هست
سلام
بایوس مادربرد را از طریق m-flash اپدیت کنید . مشکل از مادربرد نیست و مربوط به بایوس کارت گرافیک هست که دیلی داره در تصویر
ممکنه با اپدیت بایوس مادربرد مشکل حل شود
وقتی گرافیک روی برد باشه معمولا پورت تصویر آنبرد غیر فعال میشه .
 

S H 4 H 4 i3

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,373
لایک‌ها
113
محل سکونت
Tehran
سلام
کسی از خمیر سیلیکونهای دمارو استفاده کرده؟
نتیجه چطور بود؟
سه نوع کربن آلومینیوم و نقره داره
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران
سلام
کسی از خمیر سیلیکونهای دمارو استفاده کرده؟
نتیجه چطور بود؟
سه نوع کربن آلومینیوم و نقره داره

سلام
خیلی روی این محصولات حساب نکنید . معمولا خمیرهای حرارتی رو در بسته بندی 100 کیلو خرید میکنند و به صورت سرنگی میفروشند .
کلا در بحث پردازنده و چیپ های گرافیکی بهتره از محصولاتی استفاده بشه که دارای بررسی و توسط تولید کننده معتبر تولید شدند .
 

S H 4 H 4 i3

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,373
لایک‌ها
113
محل سکونت
Tehran
سلام
خیلی روی این محصولات حساب نکنید . معمولا خمیرهای حرارتی رو در بسته بندی 100 کیلو خرید میکنند و به صورت سرنگی میفروشند .
کلا در بحث پردازنده و چیپ های گرافیکی بهتره از محصولاتی استفاده بشه که دارای بررسی و توسط تولید کننده معتبر تولید شدند .
بله کربن و آلومینیومش رو سطلی هم میفروشن!
گرین هم گویا خمیر داشت قبلا،نمیدونم دقیقا خوب بود یا نه
آماتورها ازش تعریف میکردن
الان انقدر گرون شده همه چیزهای وارداتی گفتم شاید ایرانیا یه جنس با کیفیت با قیمت مناسب داشته باشن
دیپ کول که چندسال پیش محصولاتش جزو مقرون به صرفه ها و متوسطهای بازار بود یه سرنگش نزدیک ۲۰۰ فکر کنم شدهz5

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران
بله کربن و آلومینیومش رو سطلی هم میفروشن!
گرین هم گویا خمیر داشت قبلا،نمیدونم دقیقا خوب بود یا نه
آماتورها ازش تعریف میکردن
الان انقدر گرون شده همه چیزهای وارداتی گفتم شاید ایرانیا یه جنس با کیفیت با قیمت مناسب داشته باشن
دیپ کول که چندسال پیش محصولاتش جزو مقرون به صرفه ها و متوسطهای بازار بود یه سرنگش نزدیک ۲۰۰ فکر کنم شدهz5

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
سلام
الان محصولاتی رو دارند با بزرگ نمایی میفروشند . تسکو نمونه بارز فروش جنس بی کیفیت با استفاده از تبلیغات رسانه ای است این دما رو هم دارند روش تبلیغ میکنند .

چاره ای نیست . تا قیمت دلار در محدوده 30 تومنه . مجبور به خرید با قیمت بالا هستیم .
Z5 گزینه خوبیه .
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
اسپیکر ادیفایر 2700 دارم صداش رو هم زیاد نکردم دو ساله دارم خود ب خود جر جر میکنه مشکل چیه؟!!!قابل تعمیر هست؟
ممنون
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,078
لایک‌ها
23,574
سن
42
محل سکونت
طهران
اسپیکر ادیفایر 2700 دارم صداش رو هم زیاد نکردم دو ساله دارم خود ب خود جر جر میکنه مشکل چیه؟!!!قابل تعمیر هست؟
ممنون

اول کابل های صوتی رو چک مخصوصا جک 3.5
 

memol1985

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2018
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
1,842
جدیدا با بعضی نسخه های گرافیک مشکل دارم و نصب نمیشن
چرا؟

nVIDIA GeForce Driver 511.32 WHQL x64

sshot-1.png

12.gif
 
بالا