برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ های کوتاه وردپرسی

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
درود دوستان

توی این تاپیک سوالات و مشکلات در خصوص وردپرس که کوتاه هست و ارزش زدن یه تاپیک نداره رو مطرح کنید
از تمامی اساتید دعوت میکنم در پاسخ به سوالات مطرح شده اقدام کنند و خود من هم در حد توان پاسخ خواهم داد 636.gif

با تشکر
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,240
لایک‌ها
6,259
محل سکونت
رشت
درود دوستان

توی این تاپیک سوالات و مشکلات در خصوص وردپرس که کوتاه هست و ارزش زدن یه تاپیک نداره رو مطرح کنید
از تمامی اساتید دعوت میکنم در پاسخ به سوالات مطرح شده اقدام کنند و خود من هم در حد توان پاسخ خواهم داد مشاهده پیوست 1203122

با تشکر
برای استارت تاپیک ,
دارم یه قالب فروشگاهی راست چین میکنم ,
در تنظیمات قالب گزینه ای هست برای تعیین محل قرارگیری عنوان محصول با سه گزینه :
چپ ( پیش فرض بدلیل انگلیسی بودن قالب ) , وسط , راست

وقتی من برای راست چین کردن کد text-align در قسمت body رو مقدار راست قرار میدم متن ها راست چین میشه
ولی تنظیمات قالب " محل قرارگیری عنوان محصول در سمت چپ " از کار میوفته

حالا سوال اینجاست ,

من برای حفظ این گزینه (تنظیم محل قرارگیری عنوان در سمت چپ) در تنظیمات قالب کد text-align رو از قسمت body حذف کنم
و بقیه متن ها رو جداگانه کد text-align راست چین بدم

یا

چون قالب فارسی و راست چین هست بیخیال قرارگرفتن عنوان در سمت چپ بشم ؟

پ.ن : قالب برای مصرفی شخصی هست و بیشتر هدفم اینه بدونم کدومش اصولی تره
 
Last edited:

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
برای استارت تاپیک ,
دارم یه قالب فروشگاهی راست چین میکنم ,
در تنظیمات قالب گزینه ای هست برای تعیین محل قرارگیری عنوان محصول با سه گزینه :
چپ ( پیش فرض بدلیل انگلیسی بودن قالب ) , وسط , راست

وقتی من برای راست چین کردن کد text-align در قسمت body رو مقدار راست قرار میدم متن ها راست چین میشه
ولی تنظیمات قالب " محل قرارگیری عنوان محصول در سمت چپ " از کار میوفته

حالا سوال اینجاست ,

من برای حفظ این گزینه (تنظیم محل قرارگیری عنوان در سمت چپ) در تنظیمات قالب کد text-align رو از قسمت body حذف کنم
و بقیه متن ها رو جدگانه کد text-align راست چین بدم

یا

چون قالب فارسی و راست چین هست بیخیال قرارگرفتن عنوان در سمت چپ بشم ؟

پ.ن : قالب برای مصرفی شخصی هست و بیشتر هدفم اینه بدونم کدومش اصولی تره


میتونید برای سمت چپ قرار گرفتن عنوان کلاسش رو پیدا کنید و یه !important بزنید که سمت چپ رو هم داشته باشید و کار کنه
کد:
text-align:left !important;
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
برای وردپرس چطوری میتونم از فید و آر اس اس رندوم استفاده کنم بجای اینکه آخرین مطالب رو نشون بده
سایت ، ابزار آنلاین ، افزونه ، کد یا هر چیزی که این کار رو انجام بده
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
برای وردپرس چطوری میتونم از فید و آر اس اس رندوم استفاده کنم بجای اینکه آخرین مطالب رو نشون بده
سایت ، ابزار آنلاین ، افزونه ، کد یا هر چیزی که این کار رو انجام بده

هدف از انجام اینکار چیه ؟
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
هدف از انجام اینکار چیه ؟
فرض کنید یه برنامه اسپمر ، سایت خبرخوان ، ربات و... با فید آر اس اس مطالب رو منتشر میکنه ولی فقط n تا مطلب جدید رو منتشر میکنه نه مطالب قدیمی ، نیاز هست که فید بصورت رندوم نشون داده بشه نه فقط آخرین مطالب تا بتونه کل سایت رو منتشر کنه
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
فرض کنید یه برنامه اسپمر ، سایت خبرخوان ، ربات و... با فید آر اس اس مطالب رو منتشر میکنه ولی فقط n تا مطلب جدید رو منتشر میکنه نه مطالب قدیمی ، نیاز هست که فید بصورت رندوم نشون داده بشه نه فقط آخرین مطالب تا بتونه کل سایت رو منتشر کنه

شما میخوای سایت اسپمر کل سایت شما رو کپی کنه ؟
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
وردپرس یا قالب یا هر عاملی که هنوز پیداش نکردم ، نمیدونم مشکل از کجاست ، برای من یه همچین لینک هایی ساخته ، ارور 404 ریدایرکت میشه به صفحه اصلی ولی این لینک ها 404 نیستن و سایت بازشون میکنه ، تعدادشون کم هست ولی وجود دارن ، نمیدونم چطور ایجاد شدن
عبارت #:~:text= به لینک های سایت اضافه شده و یه متنی هم خودش جلوی = گذاشته!!
چطور برای اچ تی اکسس یا افزونه ریدایرکت تعریف کنم که اگر این عبارت به هر لینکی اضافه شد ریدایرکت کنه به صفحه اصلی یا صفحه مطلب سایت
میتونم دستی ریدایرکت کنم ، تعدادشون کمه ولی چون هنوز عاملش رو پیدا نکردم ممکنه بعدا تعدادشون بیشتر بشه

5589.png

#####

چطوری میشه بازتاب ها کلا از قالب و وردپرس حذف بشه فقط دیدگاه وجود داشته باشه

155226.jpg
1144.png
قالب هیومن
 
Last edited:

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
وردپرس یا قالب یا هر عاملی که هنوز پیداش نکردم ، نمیدونم مشکل از کجاست ، برای من یه همچین لینک هایی ساخته ، ارور 404 ریدایرکت میشه به صفحه اصلی ولی این لینک ها 404 نیستن و سایت بازشون میکنه ، تعدادشون کم هست ولی وجود دارن ، نمیدونم چطور ایجاد شدن
عبارت #:~:text= به لینک های سایت اضافه شده و یه متنی هم خودش جلوی = گذاشته!!
چطور برای اچ تی اکسس یا افزونه ریدایرکت تعریف کنم که اگر این عبارت به هر لینکی اضافه شد ریدایرکت کنه به صفحه اصلی یا صفحه مطلب سایت
میتونم دستی ریدایرکت کنم ، تعدادشون کمه ولی چون هنوز عاملش رو پیدا نکردم ممکنه بعدا تعدادشون بیشتر بشه

مشاهده پیوست 1203391

#####

چطوری میشه بازتاب ها کلا از قالب و وردپرس حذف بشه فقط دیدگاه وجود داشته باشه

مشاهده پیوست 1203392


تنظیمات>گفت‌وگو : تیک ینو بردارید
اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه.

برای لینک هم یه عکس از ووکامرس > پیکربندی بدید ببینیم مشکل اونیه که فکر میکنم
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
تنظیمات>گفت‌وگو : تیک ینو بردارید
اجازه دادن به دیگر وبلاگ‌ها برای آگاه‌سازی پیوندی (بازتاب‌ها و دنبالک‌ها) روی نوشته‌های تازه.
200.png
تیک این گزینه از همون اول نصب وردپرس چند ساله که غیر فعال بوده
کد بازتاب ها داخل فایل های قالب چیه شاید از اونجا بشه حذفش کرد
کد زیر رو گذاشتم داخل فانکیشن ولی حذف نشد
کد:
function no_self_ping( &$links ) {
    $home = get_option( 'home' );
    foreach ( $links as $l => $link )
        if ( 0 === strpos( $link, $home ) )
            unset($links[$l]);
}
 
add_action( 'pre_ping', 'no_self_ping' );
برای لینک هم یه عکس از ووکامرس > پیکربندی بدید ببینیم مشکل اونیه که فکر میکنم
ووکامرس و پرستاشاپ و هیچ کدوم از این ها رو ندارم ، مثل یه وبلاگ معمولی هست نه فروشگاهی
 
Last edited:

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
مشاهده پیوست 1203402
تیک این گزینه از همون اول نصب وردپرس چند ساله که غیر فعال بوده
کد بازتاب ها داخل فایل های قالب چیه شاید از اونجا بشه حذفش کرد

ووکامرس و پرستاشاپ و هیچ کدوم از این ها رو ندارم ، مثل یه وبلاگ معمولی هست نه فروشگاهی

توی صفحه هر مطلب هم یک تیک هست اونم غیرفعال کنید
Untitled.jpg
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
توی صفحه هر مطلب هم یک تیک هست اونم غیرفعال کنید
مشاهده پیوست 1203406
ممنون از راهنمایتون
تمام این کار کار از قبل انجام دادم فایده نداشت
الان یه کد پیدا کردم گذاشتم داخل css ، بازتاب ها حذف شد
آخرش نفهمیدم فرقش با دیدگاه چیه ولی حذفش کردم
 

9898-niko

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
8
سن
23
درود دوستان

توی این تاپیک سوالات و مشکلات در خصوص وردپرس که کوتاه هست و ارزش زدن یه تاپیک نداره رو مطرح کنید
از تمامی اساتید دعوت میکنم در پاسخ به سوالات مطرح شده اقدام کنند و خود من هم در حد توان پاسخ خواهم داد مشاهده پیوست 1203122

با تشکر
سلام مهندس
یه تاپیک به اسم"گفتگو در مورد برنامه نویسی" ایجاد کردم بین بچه های برنامه نویس و... باهم حرف بزنیم و تبادل نظر کنیم{متاسفانه بخش برنامه نویسی انجمن ضعیفه-البته جسارت نباشه}
اگه دوست داشتی شرکت کن
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,240
لایک‌ها
6,259
محل سکونت
رشت
یه قالب فروشگاهی ووکامرس دارم که آیکون های زیر رو داره
Untitled.jpg


این آیکون ها به طریقی از کد a یا همون کد لینک دهی فراخوانی میشه
وقتی فونت فارسی رو برای قالب تعریف میکنم , اگر کد a رو هم مقدار فونت فارسی بهش بدم آیکون ها میپره و به شکل زیر در میاد
Untitled2.jpg

اگر هم کد a رو بهش فونت فارسی ندم , بعضی از متن ها که کد a دارن فونت نمیگیرن مثل تصویر زیر

Untitled3.jpg


چطور به کد a فونت فارسی بدم که آیکون ها هم حفظ بشه ؟
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,534
محل سکونت
کرج
یه قالب فروشگاهی ووکامرس دارم که آیکون های زیر رو داره
مشاهده پیوست 1203722


این آیکون ها به طریقی از کد a یا همون کد لینک دهی فراخوانی میشه
وقتی فونت فارسی رو برای قالب تعریف میکنم , اگر کد a رو هم مقدار فونت فارسی بهش بدم آیکون ها میپره و به شکل زیر در میاد
مشاهده پیوست 1203723

اگر هم کد a رو بهش فونت فارسی ندم , بعضی از متن ها که کد a دارن فونت نمیگیرن مثل تصویر زیر

مشاهده پیوست 1203724


چطور به کد a فونت فارسی بدم که آیکون ها هم حفظ بشه ؟


کل تگ a رو یکجا فونت فارسی ندید
به هر بخش که نیازه فارسی باشه جدا بزنید مثلا برای عنوان ها کلاسش رو پیدا کنید :

کد:
.title a{

}
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
میخوام فونت پیش فرض سایت رو تغیر بدم
فرض کنید که قالب من این فونت رو نداره که از تنظیماتش استفاده کنم و نمیخوام از افزونه استفاده کنم
برای انجام این کار بدون افزونه چی کار باید انجام داد؟
فایل پی اچ پی و کدی هست که این کار رو انجام بدم؟
 

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,240
لایک‌ها
6,259
محل سکونت
رشت
میخوام فونت پیش فرض سایت رو تغیر بدم
فرض کنید که قالب من این فونت رو نداره که از تنظیماتش استفاده کنم و نمیخوام از افزونه استفاده کنم
برای انجام این کار بدون افزونه چی کار باید انجام داد؟
فایل پی اچ پی و کدی هست که این کار رو انجام بدم؟
این دستور رو در فایل css قرار بدید
font-folder-name = نام فولدر فونت شما
font-name = نام فونت شما

کد:
@font-face{
    font-family: font-name;
    src:url("font-folder-name/font-name.eot") format("embedded-opentype"),
        url("font-folder-name/font-name.ttf") format("truetype"),
        url("font-folder-name/font-name.woff") format("woff"),
        url("font-folder-name/font-name.woff2") format("woff2");

        font-weight:normal;
        font-style:normal
        }

توجه داشته باشید آدرس دهی فونت به محل قرارگیری css شما مرتبط هست
به عنوان مثال اگر فایل rtl.css شما در روت قالب قرار داره و بعد فونت ها در پوشه ای بنام font مسیر دهی فونت به شکل بالا انجام میشه

ولی اگر فایل rtl.css شما در فولدری قرار داره و فایل فونت شما در یک فولدر جداگانه دیگه خارج از فولدر فایل css قرار داره برای مسیر دادن باید به شکل زیر عمل کنید


کد:
@font-face{
    font-family: font-name;
    src:url("../font-folder-name/font-name.eot") format("embedded-opentype"),
        url("../font-folder-name/font-name.ttf") format("truetype"),
        url("../font-folder-name/font-name.woff") format("woff"),
        url("../font-folder-name/font-name.woff2") format("woff2");


بعد به کدهای مدنظرتون که قصد دارید اون فونت رو بگیرن دستور font-family بدید مثل زیر
کد:
html,body,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,
blockquote,pre,abbr,acronym,address,big,cite,code,del,dfn,
img,ins,kbd,q,s,samp,small,strike,strong,sub,sup,tt,var,b,u,
i,center,dl,dt,dd,ol,ul,li,fieldset,form,label,legend,table,
caption,tbody,tfoot,thead,tr,th,td,article,aside,canvas,details,
embed,figure,figcaption,footer,header,hgroup,menu,nav,output,ruby,
section,summary,time,mark,audio,video,input,button,textarea,select {

    font-family: font-name !important;

}


مثال :
کد:
@font-face{
    font-family: vazir;
    src:url("fonts/vazir-light-fd.eot") format("embedded-opentype"),
        url("fonts/vazir-light-fd.ttf") format("truetype"),
        url("fonts/vazir-light-fd.woff") format("woff"),
        url("fonts/vazir-light-fd.woff2") format("woff2");

        font-weight:normal;
        font-style:normal
        }
html,body,span,applet,object,iframe,h1,h2,h3,h4,h5,h6,p,
blockquote,pre,abbr,acronym,address,big,cite,code,del,dfn,
img,ins,kbd,q,s,samp,small,strike,strong,sub,sup,tt,var,b,u,
i,center,dl,dt,dd,ol,ul,li,fieldset,form,label,legend,table,
caption,tbody,tfoot,thead,tr,th,td,article,aside,canvas,details,
embed,figure,figcaption,footer,header,hgroup,menu,nav,output,ruby,
section,summary,time,mark,audio,video,input,button,textarea,select {

    font-family: vazir !important;

}
 
Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
6,240
لایک‌ها
6,259
محل سکونت
رشت
سوال در مورد راست چین کردن قالب

در بحث راست چین کردن قالب وقتی inspect element میگیریم کدهای اون قسمت مورد نظر رو برامون نمایش میده مثل تصویر زیر
Untitled.jpg

همونطور که می بینید این بخش شامل کلاس های مختلف میشه ولی کلاسی که این کدها روی اون اعمال میشه بصورت پر رنگ تر مشخصه و بقیه کلاس ها کمرنگ تر

حالا سوال اینجاست کدهای راست چین رو فقط برای کلاس های هایلایت شده و پررنگ شده اعمال کنم یا روی کل کلاس های مشخص شده در inspect element
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
9,749
لایک‌ها
11,668
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
داخل وردپرس وقتی یک عکس آپلود میشه اون رو بخواییم داخل دو تا مطلب استفاده کنیم فقط یک متن برای کلمه جایگزین و alt تصویر میشه گذاشت یعنی یک عکس مشترک یک متن alt میگیره وقتی روی مطلب دوم همون عکس رو بزاریم متن قدیمی رو میزاره یا متن متن جدید بازم متن قدیمی یعنی alt مطلب اولی حذف میشه و متن جدید جایگزین میشه . حتما همون عکس باید دو بار آپلود بشه تا alt جدا بگیره؟

همونطور که داخل رسانه ها روی فایل عکس میشه آلت گذاشت، شاید برای هر تصویر یک آلت ثابت هست نه هر مطلب یک آلت جدا

تست کردم داخل مطلب عکسی با آلت "عکس یک" آپلود کردم و داخل مطلب دو همون عکس رو از آپلودی که قبلا شده بود گذاشتم با آلت "عکس دو" داخل مطالب عکس همون عکس بود ولی با آلت های متفاوت و مختص خودشون بود ولی داخل رسانه ها > کتابخانه آلت عکس با عنوان "عکس دو" وجود داشت . من آلت تصاویر رو همیشه از داخل رسانه ها قرار میدم چون بعضی وقت ها وردپرس آلت رو نمیزاره از اونجا میزارم که مطمئن بشم

خب حالا آلت تصویر میتونه متفاوت باشه؟ پس آلت ثابت فایل داخل رسانه ها چیه؟
 
Last edited:
بالا