برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ های کوتاه وردپرسی

amirradan26

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
95
سن
28
سعی کنید افزونه ها رو همیشه از جای معتبر بگیرید

سایت های گمنام و نامعتبری مثل farjad . co ممکنه انواع شل بد افزار ویروس و حتی کرم رو جاساز کرده باشن
2jd3kg6_th.gif
 

logofun

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
1,096
محل سکونت
همینـجـــــــــا
سعی کنید افزونه ها رو همیشه از جای معتبر بگیرید

سایت های گمنام و نامعتبری مثل farjad . co ممکنه انواع شل بد افزار ویروس و حتی کرم رو جاساز کرده باشن
2jd3kg6_th.gif
فرجاد شوفر کف جاده س این وصله ها بش نمیچسبه :ROFLMAO:😁
 

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 جولای 2004
نوشته‌ها
670
لایک‌ها
309
محل سکونت
پشت هيچستان-درب دوم

amirradan26

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
95
سن
28
با وردپرس میشه وبلاگدهی راه انداخت ؟ چیز خفن نمیخوام
اسکریپت رایگان و امن وبلاگدهی چی پیشنهاد می کنید ؟
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج

mmrzaa78

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2021
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
1
سن
21
توی وردپرس هر عکسی که آپلود میکنم، سایز های مختلفی از اون عکس در هاست تولید میشه و خیلی از حجم هاستمو اشغال می کنه، می خواستم بپرسم جچوری میشه از تولید شدن این عکس های جلوگیری کرد؟
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,587
لایک‌ها
11,936
محل سکونت
اهواز - تهران
توی وردپرس هر عکسی که آپلود میکنم، سایز های مختلفی از اون عکس در هاست تولید میشه و خیلی از حجم هاستمو اشغال می کنه، می خواستم بپرسم جچوری میشه از تولید شدن این عکس های جلوگیری کرد؟
این کار به طور خودکار برای بخش های مختلف سایت هست..
یه جاهایی مثلا توی یک بخش یا منو نیاز هست عکس نمایش داده بشه.. بجای اینکه همون عکس با سایز اصلی قرار داده بشه و سرعت لود رو سنگین کنه..
عکس با سایز مناسب و کوچکتر , خودکار تولید میشه برای اون بخش ها..
 

Asadi

Registered User
تاریخ عضویت
3 ژوئن 2007
نوشته‌ها
1,090
لایک‌ها
419
محل سکونت
Vavan
توی وردپرس هر عکسی که آپلود میکنم، سایز های مختلفی از اون عکس در هاست تولید میشه و خیلی از حجم هاستمو اشغال می کنه، می خواستم بپرسم جچوری میشه از تولید شدن این عکس های جلوگیری کرد؟
باید ببینی قالبت چه عکس هایی نیاز داره و می‌تونی با کد نویسی ساده تو همون سایز و به تعداد لازم دستور ساخته شدن اون عکس ها رو بدی.
فقط دونکته:
قالب ت رو اول تصمیم بگیر چی میخوای که بخوای عوض کنی با اینکه میشه دوباره اون تصاویر رو در سایز های جدید ساخت اما در نهایت کلی ارور 404 رو گوگل کنسول میاد.
باید همه جای سایت رو بررسی کنی و ببینی چه سایز های در انها فراخوانی میشن...
اگه تصمیم داشتی بگو کد ش رو قرار بدم
 

amirradan26

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2020
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
95
سن
28
توی وردپرس چطوری میشه برای برگه url دلخواه ساخت ؟
پیوند یکتا ویرایش میکنم اما اینو x .com/cast/john-malkovich تبدیل به این میکنه
x .com/cast-john-malkovich
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج
توی وردپرس چطوری میشه برای برگه url دلخواه ساخت ؟
پیوند یکتا ویرایش میکنم اما اینو x .com/cast/john-malkovich تبدیل به این میکنه
x .com/cast-john-malkovich

اول باید یه برگه بسازی با url آدرس cast
بعد باید برگه john-malkovich بسازی و از قسمت ویژگی های برگه > مادر : برگه cast رو انتخاب کنی تا url اونی که میخوای بشه
 

logofun

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
1,096
محل سکونت
همینـجـــــــــا

MihanV

سلام
بهترین راه برای انتقال محصولات ووکامرس ( اکثرا متغیر هستن با شناسه ) به یه سایت دیگه رو چی پیشنهاد میدی ؟
خودم خروجی گرفتم ، متغیرا رو نیورد
دیتابیس هم ایمپورت کردم نشد
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج

MihanV

سلام
بهترین راه برای انتقال محصولات ووکامرس ( اکثرا متغیر هستن با شناسه ) به یه سایت دیگه رو چی پیشنهاد میدی ؟
خودم خروجی گرفتم ، متغیرا رو نیورد
دیتابیس هم ایمپورت کردم نشد

ابزارها > برون ریزی
محصولات + متغییر ها رو انتخاب کن
احتمالا متغییر ها رو یاد رفته بزنی
 

logofun

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
1,096
محل سکونت
همینـجـــــــــا
ابزارها > برون ریزی
محصولات + متغییر ها رو انتخاب کن
احتمالا متغییر ها رو یاد رفته بزنی
ایمپورتش جواب داد
ولی یه سوال : ))
اطلاعات بخش مشتریان رو از دیتابیس حذف کنم ؟

اینجا : ووکامرس > مشتریان
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج
ایمپورتش جواب داد
ولی یه سوال : ))
اطلاعات بخش مشتریان رو از دیتابیس حذف کنم ؟

اینجا : ووکامرس > مشتریان

مشتریان همون کاربران هستند دیگه از کاربران > همه کاربران میشه حذفشون کرد
 

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج

MihanV

مدیر بخش سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,612
لایک‌ها
28,554
محل سکونت
کرج

logofun

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژانویه 2011
نوشته‌ها
1,958
لایک‌ها
1,096
محل سکونت
همینـجـــــــــا
افزونه ای میشناسید که به موجودی کیف پول سود با % متغیر بده ؟
مثلا اگر مشتری 1000 تومن موجودی کیف پولش باشه به این 1000 تومن سود بخوره
 
بالا