• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسپوليس

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پرسپوليس عشقه

اين استقلالس ها حرفي برا گفتن ندارن
پيرزوي بيشترين قهرماني ليگ ايران رو داره كه استقلال به گردش هم نميرسه
مهم تر از اين بازيكناي استقلال به كجا رسيدن همشون تا امارات رفتن با يه تيپا برگشتن پرسپوليس بازيكنايي مثل علي كريمي / مهدي مهدوي كيا / علي دايي / كريم باقري و..........تربيت كرد كه تو فوتبال حرفهاي حرف اول رو ميزنن و زده اند
پرسوليس اگه قرار بود بازيكناشو نگه داره الان يه تيم ملي بود و همه رو مي تركوند همه رو را داد به فوتبال حرفه اي براي پيشرفت نه مثه استقلال تا يكيشون ميخواد تا دهاتش نميزارن تازه به همون دهاتشون هم راهشون نميدن
علي كريمي نشونه اي از پرسپوليسي هاست
حالا هر استقلالي ميخواد نظر يده

ها........ ايه:cool:

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از Seday paye ab :
پرسپوليس عشقه

اين استقلالس ها حرفي برا گفتن ندارن
پيرزوي بيشترين قهرماني ليگ ايران رو داره كه استقلال به گردش هم نميرسه
مهم تر از اين بازيكناي استقلال به كجا رسيدن همشون تا امارات رفتن با يه تيپا برگشتن پرسپوليس بازيكنايي مثل علي كريمي / مهدي مهدوي كيا / علي دايي / كريم باقري و..........تربيت كرد كه تو فوتبال حرفهاي حرف اول رو ميزنن و زده اند
پرسوليس اگه قرار بود بازيكناشو نگه داره الان يه تيم ملي بود و همه رو مي تركوند همه رو را داد به فوتبال حرفه اي براي پيشرفت نه مثه استقلال تا يكيشون ميخواد تا دهاتش نميزارن تازه به همون دهاتشون هم راهشون نميدن
علي كريمي نشونه اي از پرسپوليسي هاست
حالا هر استقلالي ميخواد نظر يده

ها........ ايه:cool:

:blink: :blink: این پرسپليسی که الان گفتی اونوقت چندوم تو جدول؟! گل سووم ديقه 92 قربانی باز يادتون رفت! :blush: :D
بابا این علی کريميتون که کلی ترسو! اعصابمون رو خراب کرد با این بازی کردنش! تخم حرکت کردن با توپ رو نداره ، فقط عرب دريبل زن!
:wacko: :wacko:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hamedsullivan :
اخه عنایتی هم شد دایی!!
22.gif
22.gif

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از t_mohsen :
:blink: :blink: بابا این علی کريميتون که کلی ترسو! اعصابمون رو خراب کرد با این بازی کردنش! تخم حرکت کردن با توپ رو نداره ، فقط عرب دريبل زن!
:wacko: :wacko:
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

travis2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بريد اخبار رو نگاه كنين اين روزا هروقت خبري از فوتبال امارات ميگه
يه خبري از گل زني اولادي هم ميده

اولادي جوونه و بي تجربه يعني احتياج به يه مربي خوب بالا سرش داره در حاليكه وقتي تو پرسپوليس بود مربيا نقاط ضعفشو بهش نمي گفتن

همين مهرداد معدنچي اگه بره تو يه تيم ديگه ببينين چجور بازي ميكنه
اينقدر زدن تو سرش:eek: :eek: :( كه با كلي ترس و واهمه مياد تو زمين

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا موضوع رو مي پيچوني اگر اين چرت پرتا رو سر هم ميكني معلومه كه تلويزيونوتون چند ساليه فوتبال پخش نميكنه سوال من اينه
:happy: :happy:
كدوم استقلالي تا حالا رفته تيماي درجه 1 اروپايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا دهاتشونم نميزارن برن:p

اقاي ارش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا جون باز حداقل كاظميان انصاريان ... يه چيزي سرشون ميشه
حسين كاظمي و جباري تو استقلالا رو بگو كه مثل خر هر كاري ميخوان تو زمين ميكنن!:lol: :lol:

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از اقاي ارش :
بابا جون باز حداقل كاظميان انصاريان ... يه چيزي سرشون ميشه
حسين كاظمي و جباري تو استقلالا رو بگو كه مثل خر هر كاري ميخوان تو زمين ميكنن!:lol: :lol:

ها ايه:happy:

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
:D :D :D
باز هم که سه تا فکر کنم کمتر قانع نمیشین اگر ذوب میخواست میتونست با این بازی خوشگلتون 7یا8 تا بزنه بهتون رحم کرد:lol: :lol:

استقلال همیشه قهرمان

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
چرا موضوع رو مي پيچوني اگر اين چرت پرتا رو سر هم ميكني معلومه كه تلويزيونوتون چند ساليه فوتبال پخش نميكنه سوال من اينه
:happy: :happy:
كدوم استقلالي تا حالا رفته تيماي درجه 1 اروپايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تا دهاتشونم نميزارن برن:p

آره دلتو نو به همین خوش کنید :p
شاید کمی سه تا سه تا خوردنتون رو بشه کمی تحمل کرد کدام یک از این بازیکنان دست پرورده پرسپولیسه چرا میچسبونین به خودتون پرسپولیسی نیستند باشگاهها قبلی آنها را باید لحاظ کرد
میدونم همه لنگیها سنگ پا هم هستن

استقلال همیشه قهرمان

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
فعلا كه دور دور استقلاليهاست.
در ضمن اگه باز هم از اين اصطلاح لنگي استفاده كنين من هم از يه اصطلاحي استفاده ميكنم كه ديگه اسم استقلال هم يادتون بره!
39.gif

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از daftarekhaterat :
فعلا كه دور دور استقلاليهاست.
در ضمن اگه باز هم از اين اصطلاح لنگي استفاده كنين من هم از يه اصطلاحي استفاده ميكنم كه ديگه اسم استقلال هم يادتون بره!
39.gif

لنگی جان تهديد ميکنی؟
:blush: :D

باشه از این به بعد ميگيم آفتابه
:lol: :p

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بايد بگم كه امسال سال استقلالي هاست هر تيمي يه زماني افت داره و زماني در اوجشه استقلالي ها زمان كخ يادشون رفته
انشالا پيروزي دوباره به اوج ميرسه به نظر من پروين با مربيگري سنتيش تيم رو خراب كرد الان زمان فوتبال مدرن هست وبا آمدن آريهان هلندي كه از امشب سرمربي پرسپوليس ميتونيم شاهد فوتبال سبك اروپايي در پرسپوليس باشيم
كاش جام حذفي به استقلالي ها بخوريم (خدا كنه كه استقلال توسط شاهين بوشهر حذف نشه)
:lol:
در ضمن براي سوالي كه به صورت فونت بزرگ طرح شد هيچ جوابي نداشتين من فقط اسمشونو خواستم كه اگر شما تاريخ استقلال رو ورق بزنين ميبينين تو تيمه دهاتشونم راشون ندادن چه برسه به اروپا بميرن براتون
:happy:
در ضمن اگر ما لنگيم شما دستمال توالتين

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نقل از hossein1351 :
:D :D :D
باز هم که سه تا فکر کنم کمتر قانع نمیشین اگر ذوب میخواست میتونست با این بازی خوشگلتون 7یا8 تا بزنه بهتون رحم کرد:lol: :lol:

استقلال همیشه قهرمان
من پرپولیسیم ولی ذوب اهن کاملا یه بازی مدرن رو به نمایش گذاشت.

شخصیت یک تیم تو زمین به تعداد پاس هاییه که بازیکنان به هم میدن.شما نگاه کنید که ذوب تعداد پاساش , اونم اکثرا تک ضرب, قابل مقایسه با تیم های مطرح اروپایی بود . به نظر من اگه همینطور ادامه بده خیلی سخت بشه بردش.

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بايد بگم كه امسال سال استقلالي هاست هر تيمي يه زماني افت داره و زماني در اوجشه استقلالي ها زمان كخ يادشون رفته
انشالا پيروزي دوباره به اوج ميرسه به نظر من پروين با مربيگري سنتيش تيم رو خراب كرد الان زمان فوتبال مدرن هست وبا آمدن آريهان هلندي كه از امشب سرمربي پرسپوليس ميتونيم شاهد فوتبال سبك اروپايي در پرسپوليس باشيم
كاش جام حذفي به استقلالي ها بخوريم (خدا كنه كه استقلال توسط شاهين بوشهر حذف نشه)
در ضمن براي سوالي كه به صورت فونت بزرگ طرح شد هيچ جوابي نداشتين من فقط اسمشونو خواستم كه اگر شما تاريخ استقلال رو ورق بزنين ميبينين تو تيمه دهاتشونم راشون ندادن چه برسه به اروپا بميرن براتون

اولا شما مواظب باشید کشت و صنعت حذفتون نکنه در هر صورت جام حذفی که بصورت تک حذفی باشد 90 درصد شانسی است و اسمشو نمیشه گذاشت جام حذفی :wacko:
در ضمن من جوابتو در مورد سوال که بصورت فونت بزرگ بود نوشتم بازیکنانی که از تیمهای دیگر شروع کرده اند و بعد رفته اند اروپا بخودتون میچسبونید ولی بقیه بازیکنان چی آنهایی که افت شدید داشتن لابد پرسپولیسی نبودن و به تیم اولیه خودشون میچسبونید:wacko: واقعا که رو دارید همیشه سعی کنید منطقی صحبت کنید با تمام لنگیها هستم
سوما اقلا یه چیزی بگو که ربطی به رنگ آبی داشته باشد مثل آسمان یا دریا:p آخه خودت بگو دستمال توالت چه ربطی داره ........:wacko: لنگی اون هم از نوع سوراخش:D بیشتر در مورد پستهات فکر کن بد نیست :f34r:

استقلال همیشه قهرمان

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Seday paye ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما دستمال توالتامون آبيه شركت هاي بزرگ خارجي توليد كننده دستمال به اين نتيجه رسيدن كه اگه دستمال توالت آبي باشه آدم توانش براي ................ بيشتر ميشه در ضمن بازم جواب درستي ندادي فقط اسم ببر اون بازيكنا رو:blush: :D :D :D :D :D

hossein1351

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ما دستمال توالتامون آبيه شركت هاي بزرگ خارجي توليد كننده دستمال به اين نتيجه رسيدن كه اگه دستمال توالت آبي باشه آدم توانش براي ................ بيشتر ميشه در ضمن بازم جواب درستي ندادي فقط اسم ببر اون بازيكنا رو:blush: :D :D :D :D :D

نه عزیزم اون وایاگراست که آبیه و آدم توانش بیشتر میشه تا لنگیها بیشتر سوراخ بشن ببین دور و ور چیزهای آبی نگرد خطرناکه:lol:
راستی صدای پای آب اقلا آی دی خودت رو عوض کن مثلا بذار صدای پای گوجه که لااقل قرمز باشه

کدام بازیکنان منظورته مثلا مهدوی کیا از اول تیم پرسپولیس بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمی فکر کن

استقلال همیشه قهرمان

بالا