hamedsullivan
مدیر بازنشسته
اخه عنایتی هم شد دایی!!
به نقل از Seday paye ab :پرسپوليس عشقه
اين استقلالس ها حرفي برا گفتن ندارن
پيرزوي بيشترين قهرماني ليگ ايران رو داره كه استقلال به گردش هم نميرسه
مهم تر از اين بازيكناي استقلال به كجا رسيدن همشون تا امارات رفتن با يه تيپا برگشتن پرسپوليس بازيكنايي مثل علي كريمي / مهدي مهدوي كيا / علي دايي / كريم باقري و..........تربيت كرد كه تو فوتبال حرفهاي حرف اول رو ميزنن و زده اند
پرسوليس اگه قرار بود بازيكناشو نگه داره الان يه تيم ملي بود و همه رو مي تركوند همه رو را داد به فوتبال حرفه اي براي پيشرفت نه مثه استقلال تا يكيشون ميخواد تا دهاتش نميزارن تازه به همون دهاتشون هم راهشون نميدن
علي كريمي نشونه اي از پرسپوليسي هاست
حالا هر استقلالي ميخواد نظر يده
ها........ ايه![]()
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:به نقل از t_mohsen ::blink: :blink: بابا این علی کريميتون که کلی ترسو! اعصابمون رو خراب کرد با این بازی کردنش! تخم حرکت کردن با توپ رو نداره ، فقط عرب دريبل زن!
:wacko: :wacko:
به نقل از hamedsullivan ::blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
به نقل از اقاي ارش :بابا جون باز حداقل كاظميان انصاريان ... يه چيزي سرشون ميشه
حسين كاظمي و جباري تو استقلالا رو بگو كه مثل خر هر كاري ميخوان تو زمين ميكنن!:lol: :lol:
به نقل از Seday paye ab :چرا موضوع رو مي پيچوني اگر اين چرت پرتا رو سر هم ميكني معلومه كه تلويزيونوتون چند ساليه فوتبال پخش نميكنه سوال من اينه
:happy: :happy:
كدوم استقلالي تا حالا رفته تيماي درجه 1 اروپايي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا دهاتشونم نميزارن برن![]()
به نقل از daftarekhaterat :فعلا كه دور دور استقلاليهاست.
در ضمن اگه باز هم از اين اصطلاح لنگي استفاده كنين من هم از يه اصطلاحي استفاده ميكنم كه ديگه اسم استقلال هم يادتون بره!![]()
من پرپولیسیم ولی ذوب اهن کاملا یه بازی مدرن رو به نمایش گذاشت.به نقل از hossein1351 :![]()
![]()
![]()
باز هم که سه تا فکر کنم کمتر قانع نمیشین اگر ذوب میخواست میتونست با این بازی خوشگلتون 7یا8 تا بزنه بهتون رحم کرد:lol: :lol:
استقلال همیشه قهرمان
به نقل از Seday paye ab :بايد بگم كه امسال سال استقلالي هاست هر تيمي يه زماني افت داره و زماني در اوجشه استقلالي ها زمان كخ يادشون رفته
انشالا پيروزي دوباره به اوج ميرسه به نظر من پروين با مربيگري سنتيش تيم رو خراب كرد الان زمان فوتبال مدرن هست وبا آمدن آريهان هلندي كه از امشب سرمربي پرسپوليس ميتونيم شاهد فوتبال سبك اروپايي در پرسپوليس باشيم
كاش جام حذفي به استقلالي ها بخوريم (خدا كنه كه استقلال توسط شاهين بوشهر حذف نشه)
:lol:
در ضمن براي سوالي كه به صورت فونت بزرگ طرح شد هيچ جوابي نداشتين من فقط اسمشونو خواستم كه اگر شما تاريخ استقلال رو ورق بزنين ميبينين تو تيمه دهاتشونم راشون ندادن چه برسه به اروپا بميرن براتون
:happy:
در ضمن اگر ما لنگيم شما دستمال توالتين
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از Seday paye ab :بايد بگم كه امسال سال استقلالي هاست هر تيمي يه زماني افت داره و زماني در اوجشه استقلالي ها زمان كخ يادشون رفته
انشالا پيروزي دوباره به اوج ميرسه به نظر من پروين با مربيگري سنتيش تيم رو خراب كرد الان زمان فوتبال مدرن هست وبا آمدن آريهان هلندي كه از امشب سرمربي پرسپوليس ميتونيم شاهد فوتبال سبك اروپايي در پرسپوليس باشيم
كاش جام حذفي به استقلالي ها بخوريم (خدا كنه كه استقلال توسط شاهين بوشهر حذف نشه)
:lol:
در ضمن براي سوالي كه به صورت فونت بزرگ طرح شد هيچ جوابي نداشتين من فقط اسمشونو خواستم كه اگر شما تاريخ استقلال رو ورق بزنين ميبينين تو تيمه دهاتشونم راشون ندادن چه برسه به اروپا بميرن براتون
:happy:
در ضمن اگر ما لنگيم شما دستمال توالتين
به نقل از Seday paye ab :ما دستمال توالتامون آبيه شركت هاي بزرگ خارجي توليد كننده دستمال به اين نتيجه رسيدن كه اگه دستمال توالت آبي باشه آدم توانش براي ................ بيشتر ميشه در ضمن بازم جواب درستي ندادي فقط اسم ببر اون بازيكنا رو:blush:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()