آژانس هواپیمایی
pop up

پرفرمنس بهتر روی سخت افزار های بالا با XP یا Vista ?

شروع موضوع توسط H_R ‏24 فوریه 2008 در انجمن ویندوز

  1. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    سلام دوستان
    بدون شک روی سخت افزار هایی که اکثر ما داریم XP پرفمنس بهتری از خودش نشون میده ولی میخوام ببنیم کسی با سخت افزار های روز این قضیه رو تست کرده ببینه پرفمنس XP بهتر یا Vista ؟

    مثلا با یک کر 2 دو ی 2.2 ی 4 مگ کش 7500 و 2 گیگابایت رم ؟

    واقعا ممکنه روی سخت افزارهایی از یک نقطه به بالا دیگه ویستا بهتر جواب بده ! ;)
     
  2. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    خب اين که قطعي هست که بعضي سخت افزارها بهتر روي روي ويستا بهتر جواب ميدن ... چون سخت افزارهاي جديد تر با سيستم عاملهاي جديدتر بهتر کار مي کنن ... براي مثال ويندوز 98 دريگه نميتونه با SATA کار کنه و شما مجبور ميشي 2000 به بعد استفاده کني ... اين موضوع هم دقيقا همينطوره ...

    در ضمن شما بايد به اين توجه کني که سازنده هاي سخت افزارها ديگه ويندوز XP براشون ملاک نيست و ملاک براشون ويندوز Vista هست
     
  3. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    منظورتون از 7500 کارت گرافیک 7500 ه؟؟؟
    شما برای ویستا 2 گیگ رم یه کارت گرافیک DX10 ساپورت و یه پردازنده مناسب داشته باشید با ویستا هیچ مشکلی نخواهید داشت..
    در ضمن سی پی یو رو با مدل اش میسنجن نه با مگاهرتز.
     
  4. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    این رو هم اضافه کنم که ویستا در مورد سخت افزار پیشرفت هایی داشته ... مثلا ویندوز اکس پی رم از 3 و خورده ای گیگ بالا تر ساپورت نمیکنه... اما تو ویستا از این خبرا نیست...
     
  5. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    خب اين مورد ساپورت که به خاطر 64 بيتي و 32 بيتي بودنش هست .... توي اکسپي 64 بيت هم تا 16 گيگابايت رم ساپورت ميشه ... توي ويستا 64 هم هميطور هست

    توي ويستاي 32 بيت هم فقط تا 3.66 گيگابايت ساپورت ميشه
     
  6. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    والا در مورد اینکه CUP رو با مدلش میسنجند شکی نیست ولی نمیدونم من اینطو چی جا انداختم که شما رو به این فکر اداخت که باید به من یاد آوری کنید CPU رو چطور میسنجند !؟

    Core 2 Duo T7500, 2.2GHz از این مشخصات کامل تر واسه CPU ؟ شاید کلمه اینتل رو جا انداختم که خوب ظاهرا لازم نسیت ! چون AMD اصولا همه مشخصاتش با این فرق میکنه .

    کارت گرافیک هم 8600 GT M (موبایل ورژن ) هست .
     
  7. boxilink
  8. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    سلام! بیشتر توضیح بدید!
     
  9. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    شرمنده عزیز! چون من دور و ور PC ام و طرف لپتاپ نمیرم مدل سی پی یو ای رو که گفتید تو اون لحظه بجا نیاوردم...اشتباه از من.
     
  10. smohammadhendi

    smohammadhendi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2007
    نوشته ها:
    1,310
    تشکر شده:
    213
    محل سکونت:
    اصفهان
    سيستم عامل هاي 32 بيتي فقط ميتونن تا 4 گيگابايت رم را آدرس دهي کنن که مقدار نزديک به 500 مگابايت را سيستم عامل اشغال مي کنه و فقط براي شما نزديک به 3.5 گيگابايت کمي بيشتر آدرس دهي ميتونه بکنه ...

    ولي اين ميزان در سيستم عامل هاي 64 بيتي تغيير مي کنه و به 16 گيگابايت افزايش پيدا مي کنه ... اين مطلب را دقيقا در کتاب ويندوز اکسپي چاپ Microsoft Press نوشته شده که من در زير اين مطلب قرار مي دهم
     
  11. wellcan

    wellcan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    1,227
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران - ونک
    ممنون.
     
  12. ali_tk

    ali_tk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    164
    تشکر شده:
    19
    من خودم با DeskTop چک کردم و متوجه شدم حتی توی سخت افزار های Highend هم XP کارایی بالاتری(اما در محاسبات پیچیده مثلا در رندرینگ 3d Max) نسبت به ویستا دارد
    کد:
    CPU: E6600
    Mobo: P5B-Deluxe
    RAM: 2GB OCZ Platunium Edition 800MHZ
    H.D.D: Raptor X

    دوست عزیزمون آقای محمد کاملا درست فرمودند
    اون قضیه ساپورت رم مربوط به آدرس دهی است و ویندوز XP 64 bit نیز از این نظر این مشکل را حل کرده
    هرچند حجم بیشتر از 4GB رم برای یک کامپیوتر خانگی زیاد معقول به نظر نمی رسد
     
  13. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    منم امتحان کردم ، با سیستم پست اول کماکان XP بهتر جواب میدهد ! به عبارت دیگه تازه XP جواب میدهد !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right