• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرواز آی‌پد و پرنده خشمگین به ایستگاه فضایی

danzelha

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2011
نوشته‌ها
1,616
لایک‌ها
256
ساکنان ایستگاه فضایی بین‌المللی در انتظار دریافت دو ابزار سرگرم‌کننده لحظه‌شماری می‌کنند: دو آی‌پد اپل و شخصیت اصلی و سرخ رنگ بازی محبوب تبلت‌ها یعنی "پرنده‌های خشمگین".

قرار است دو تبلت آی‌پد شرکت اپل به همراه وسیله نقلیه بدون سرنشینی که به منظور تجدید تجهیزات راهی ایستگاه فضایی است، برای ساکنان ایستگاه ارسال شوند.


qx1jz7bwjbqxbuekyhg.jpg

به همراه این دو آیپد عروسک شخصیت اصلی بازی محبوب پرندگان خشمگین نیز راهی ایستگاه خواهد شد. آی‌پدها به عنوان تکمیل تجهیزات فضانوردان ساکن ایستگاه که تا به حال از آیپادهای اپل استفاده می‌کردند به ایستگاه ارسال می‌شوند و پرنده قرمز رنگ بازی پرنده خشمگین نیز در زمان پرتاب نقلیه، با شناور شدن خود در خلا به مرکز کنترل زمینی و ساکنان ایستگاه فضایی علامت خواهد داد که نقلیه وارد فضا شده است.

سخنگوی ناسا هدف از ارسال این اقلام به ایستگاه فضایی را نه فقط سرگرمی ساکنان ایستگاه، بلکه ارزیابی جایگزینی تبلت‌ها به جای لپ‌تاپ‌ها در ایستگاه فضایی اعلام کرده است. وسیله نقلیه M-13M در روز 30 اکتبر 2011 و راس ساعت 10:11 به وقت گرینویچ از پایگاه فضایی بیکنور در قزاقستان به فضا پرتاب خواهد شد. این پرتاب آغازی دوباره برای پروازهای بدون سرنشین به سوی ایستگاه فضایی، پس از نابود شدن وسیله نقلیه حمل تجهیزات هنگام پرتاب به سوی ایستگاه فضایی در اوت گذشته خواهد بود.

این وسیله نقلیه اقلامی از قبیل سوخت، اکسیژن، آب و هزاران کیلوگرم از تجهیزات مورد نیاز ساکنان را به ایستگاه فضایی انتقال خواهد داد. آی‌پدها اولین تبلت‌هایی هستند که به ایستگاه فضایی راه پیدا خواهند کرد و ناسا قصد دارد در کنار کاربردهای سرگرم کننده، کاربرد تبلت‌ها را در سفرهای فضایی مورد ارزیابی قرار دهد.


منبع :
کد:
http://itmen.ir/index.aspx?pid=10322&articleid=2513
 
بالا