• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه جدید ادگاه: کسب درآمد با لینک کوتاه به تبلیغات (l2ad.com)

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
هر کلیک یک سنت مناسبه

با قیمت دلار آزاد 13 تومان در میاد که!:D

بنظر من فقط باید باید برای کیلیک بر روی تبلیغات پول پرداخت بشه وگرنه ادگاه فقط ضرر میده.مگذ این که مبلغ کیلیک روی لینک خیلی کم باشه.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
بیسوادی ما را به بزرگی خودتان ببخشید!! راستش من هنوز هم نفهمیدم تایمر به این کار ما چه ارتباطی میتونه داشته باشه، نکنه فکر کردید می خواهیم کاری مثل رپیدشیر و فورشیرد و اینها انجام بدیم؟!!!

سلام

منظور ایشان این بوده که مثلا بعد از چند تانیه (مثلا 15 ثانیه) یک لینک برای close فریم بیاد.

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
با قیمت دلار آزاد 13 تومان در میاد که!:D

بنظر من فقط باید باید برای کیلیک بر روی تبلیغات پول پرداخت بشه وگرنه ادگاه فقط ضرر میده.مگذ این که مبلغ کیلیک روی لینک خیلی کم باشه.

13 تومان نمیصرفه قیمت دلارو نداشتم 130 ریال فکر میکنم مناسب باشه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

منظور ایشان این بوده که مثلا بعد از چند تانیه (مثلا 15 ثانیه) یک لینک برای close فریم بیاد.

فریم روی صفجه نیست که بسته بشه، کلا صفحه به دو فریم تقسیم میشه، بالایی آگهی نشون میده و پایینی همون سایتی که کلیک شده.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
به نظر من باید مبلغ خیلی کمتر از این حرفا باشه اتفاقا! این مبلغ باید اولاً برای ادگاه بصرفه و سود بده و دوماً این سیستم و پولی که میده بیشتر به درد کسانی میخوره که نیاز به یه سیستم کوتاه کردن لینک دارن (یا میتونن این نیاز رو ایجاد کنن مثلاً در وبسایتشون) ، و حالا با استفاده از این سیستم هم نیازشون بر طرف میشه و هم درامدی دارن!
وگرنه کسی که نیازی به سیستم کوتاه کردن لینک نداره (یا نمیتونه این نیاز رو در کارهای واقعیش ایجاد کنه) زیاد اینکار به دردش نمیخوره که حالا کلیک یک سنتی برای اینکار ترغیبش کنه.
ادگاه باید سعی کنه در اون بازه ی مبلغی که براش صرف داره مانور بده و برای ایجاد انگیزه از اون بازه خارج نشه ...
پیروز باشید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
همون 50 تومان برای لینک و قیمت کلیک روی آگهی هم جدا و گرنه صرف نمیکنه

این کار را باید سیستمهای پرداخت بر اساس بازدید مقایسه کنید، نه سیستمهای کلیکی، بهتر است بگوییم بیابین این دو است، برای یک سایت دانلود پربازدید 5 تومان هم می تواند درآمد خیلی خوبی داشته باشد، البته برای سایتها و وبلاگهای کم بازدید این مبلغ ممکن است زیاد نباشد، ولی مزیت این کار این است شما می توانید از هر جای دیگری نیز درآمد داشته باشید، این لینک می تواند در هر سایت، فروم، ایمیل، آگهی و غیره وجود داشته باشد. مثلا در همین ادگاه شما اگر یک آگهی با هزینه 5 تومان برای کلیک ثبت کنید و این لینک را قرار دهید، می توانید مطمئن باشید که هزینه پرداختی برگشته و سایت شما هم بازدید شده است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
به نظر من باید مبلغ خیلی کمتر از این حرفا باشه اتفاقا! این مبلغ باید اولاً برای ادگاه بصرفه و سود بده و دوماً این سیستم و پولی که میده بیشتر به درد کسانی میخوره که نیاز به یه سیستم کوتاه کردن لینک دارن (یا میتونن این نیاز رو ایجاد کنن مثلاً در وبسایتشون) ، و حالا با استفاده از این سیستم هم نیازشون بر طرف میشه و هم درامدی دارن!
وگرنه کسی که نیازی به سیستم کوتاه کردن لینک نداره (یا نمیتونه این نیاز رو در کارهای واقعیش ایجاد کنه) زیاد اینکار به دردش نمیخوره که حالا کلیک یک سنتی برای اینکار ترغیبش کنه.
ادگاه باید سعی کنه در اون بازه ی مبلغی که براش صرف داره مانور بده و برای ایجاد انگیزه از اون بازه خارج نشه ...
پیروز باشید

به قول معروف گل گفتید، بله این سیستم باید جوری باشه که اولا برطرف کردن یک نیاز باشد و فواید دیگری هم داشته باشد و سپس در کنار آن درآمدی را نیز به همراه داشته باشد، حتی 5 تومان هم که من گفتم در شرایطی برای ما میصرفه که فضای تبلیغاتی زیادی داشته باشیم که چنین فضایی دیگر مزایای این سیستم را زیر سوال خواهد برد. اگر چنین تبلیغاتی خیلی زننده نباشد، ممکن است حتی دیگران هم از این لینک کوتاهی که شما ایجاد کردید در جاهای دیگر استفاده کنند و برای شما درآمد ایجاد کنند.

1900cd

Registered User
لایک‌ها
119
فریم روی صفجه نیست که بسته بشه، کلا صفحه به دو فریم تقسیم میشه، بالایی آگهی نشون میده و پایینی همون سایتی که کلیک شده.

بله روی صفحه نیست.اما همون که صفحه را به دو قسمت تقسیم می کند.باید این امکان برای بازدید کنده باشه که در صورتی که خواست فریم بالایی که مربوط به تبلیغات هست رو ببنده.من که به شخصه اگر وارد یه سایتی بشم و چنین وضعیتی داشته باشه که یه فریم بالای صفخه مدام تبلیغات را نشان بده و من هرچی بالا پایین برم توی صفحه بازم باشه زیاد توی اون سایت موندگار نمیشم.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
بله روی صفحه نیست.اما همون که صفحه را به دو قسمت تقسیم می کند.باید این امکان برای بازدید کنده باشه که در صورتی که خواست فریم بالایی که مربوط به تبلیغات هست رو ببنده.من که به شخصه اگر وارد یه سایتی بشم و چنین وضعیتی داشته باشه که یه فریم بالای صفخه مدام تبلیغات را نشان بده و من هرچی بالا پایین برم توی صفحه بازم باشه زیاد توی اون سایت موندگار نمیشم.

هرچند مردم ایران دیگه به مشاهده حجم بالای تبلیغات در سایتهای مختلف عادت کرده اند ولی حق با شماست، نباید به گونه ای عمل کنم که موجب انزجار بازدیدکنندگان شود، اینکه راحت و سریع هم بشه بسته شه زیاد خوب نیست، باید دنبال یک روش خوب بگردیم.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
همین امروز یکی از بچه ها میگفت میخوام یه همچین سایتی بالا بیارم که شما ... .
lol ...
اونی که میگی رو میشناسم، قصدش چیز دیگه ای بوده :p:D
-----------
کی میشه این تحریم ها برداشته شه، وب فارسی ادسنس داشته باشه! دیگه از این بنرهای قد و نیم قد پشت سر هم و ... خبری نباشه. این روش های ...
-----------
آقای ادگاه، شما اگه یه کم وقت و هزینه روی الگوریتم نمایش تبلیغات تون بذارید و درصد نمایش تبلیغات مرتبط رو بالا ببرید، نیازی به هیچ کدوم این کارا ندارید ;)

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
lol ...
اونی که میگی رو میشناسم، قصدش چیز دیگه ای بوده :p:D
-----------
کی میشه این تحریم ها برداشته شه، وب فارسی ادسنس داشته باشه! دیگه از این بنرهای قد و نیم قد پشت سر هم و ... خبری نباشه. این روش های ...
-----------
آقای ادگاه، شما اگه یه کم وقت و هزینه روی الگوریتم نمایش تبلیغات تون بذارید و درصد نمایش تبلیغات مرتبط رو بالا ببرید، نیازی به هیچ کدوم این کارا ندارید ;)

اینی که ادگاه میگه چیز دیگه ای هست ... ولی اون یکی با این کاملا فرق داره ... sno طرح به کجا رسید ؟ demo اش حاظره ؟

ps: تاپیک رو دیدم الان

در ضمن شما میتونید از قرارداد
[h=3]Non-disclosure agreement[/h]استفاده کنید

http://www.google.com/url?sa=t&rct=...yNieAQ&usg=AFQjCNGA3PV_6K5rCA1_XrGuBRJ9ZIYYRg

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
کدوم طرح رو میگی شما؟!؟! دمو چی؟

تاپیک ایده تون رو ندیده بودم ... اون موقع 1 یی بود الان اون شده 4 امی

سوال من از شما این هست که کدوم شون نمونه خارجی ندارند ؟ بقول معروف ایده 100 نو هست ؟ اگر ایده 100 نو باشه من علاقه مند به بررسی خواهم بود . خواستید اینجا یا اونجا جواب بدید ... ;)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
تاپیک ایده تون رو ندیده بودم ... اون موقع 1 یی بود الان اون شده 4 امی

سوال من از شما این هست که کدوم شون نمونه خارجی ندارند ؟ بقول معروف ایده 100 نو هست ؟ اگر ایده 100 نو باشه من علاقه مند به بررسی خواهم بود . خواستید اینجا یا اونجا جواب بدید ... ;)
لطفا تو همون تاپیک مطرح کنید. جواب میدم.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
آقای ادگاه اگه ممکنه دمو بزارین

بالا