• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پروژه Kazza Lite تعطیل شد

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
پروژه Kazza Lite تعطیل شد
سه شنبه,18 آذر 1382

بدلیل نقض قانون Copyright ، پروژه ++Kazaa Lite K توسط Sharman Networks متوقف شد .

در این پروژه ، به آن دلیل که اعلام شده بود هدف اصلی اش حذف برنامه های جاسوسی و تبلیغاتی از نرم افزارهای Kazza می باشد نوعی بدگمانی در بین کاربران استفاده کننده از شبکه های به اشتراک گذاری فایلها موسوم به P2P بوجود آمده بود .

به گزارش بخش خبر سايت اخبار فن آورري اطلاعات ايران، از Winbeta.net، شرکت Sharman Network توانسته بود در سال 2002 کلیه حقوق مالکیت کدهای این پروژه را از آن خود نماید و این شرکت هم اکنون صاحب تمامی نرم افزار های Kazaa Media Desktop و همچنین شبکه های مرتبط با آنها می باشد . از جمله این شبکه ها FastTrack است ، که در آن تبلیغات یکی از اهداف اصلی می باشد و به همین دلیل اصولاً با پروژه Kazaa Lite مغایرت دارد ، و شاید همین امر یکی از دلایل متوقف شدن این پروژه توسط مدیران شرکت Sharman Network باشد .

شرکت Sharman تهدید کرده است که از روشهای قانونی مانع فعالیت مجدد پروژه Kazaa Lite خواهد شد و به مسئولین این پروژه نیز دستور داده است تا هر چه سریعتر تمامی کدهای آنرا از روی سایت اختصاصی http://www.kazaalite.tk حذف نمایند

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
:shock: :shock: چه حيف! اينم به سرنوشت بقيه دچار شد!
يادش به خير يه مدت من با Audio Galaxy زندگی میکردم!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
Audio Galaxy فوق العاده بود.حيف شد واقعا و حالا قدرشو آدم ميدونه. و حسن بزرگش هم اين بود كه مثل (Kazaa,Imesh,Winmx,Morphious و غيره) P2P نبود.و واقعا هر موزيكي ميخواستي داشت.

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
به نظر من دي سي بهتره

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من كه هنوز هر چي بخوام سرچ ميكنم و ميگيرم كه...

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Kazaa Lite به شبکه Kazaa وصل میشه و فایل می گیره ، بنابراین هر کی تا الان برنامه رو داره براش کار می کنه (مگر اینکه پروتکل رو عوض کنن) . ولی حیف شد ، برنامه خیلی خوبی بود (نسبت به نسخه اصلی و مزخرف کازا!)

R.s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا بيامرزدش

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
فعلا من زدم تو كار eMule

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ما از همون اول هم با eMule کار میکرديم...خيلی خيلی باحاله....تازه فايل های الکی هم خيلی خيلی کم بهشون برخورد میکنی

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نظر من همون WinMX از همش روون تره! من همشو دانلود كردم و اين يكي از همه واضحتر هستش و سرعتشم بالاس

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
جستجو كنيد برای KaZaA Lite 2.6 RC ، Clean KMD، Kazaa Lite Resurrection
و یه چند تای دیگه که یادم نیست؛ البته هنوز همون K-Lite 2.4.3 از همشون بهتر و خوشگل تره!

بالا