• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینت تعداد زیادی برگه A4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
سلام...دوستان نزدیک به 7000-8000 هزار صفحه متن هستش...که به صورته دو رو باید پرینت بشه( سیاه و سفید)..به خاطر 2 رو بودن تعداد این صفحاتی که گفتم خدمتتون تقریباً‌ نصف میشه پس..

قیمت ها تون رو اعلام بفرمائین...
چون در قالبه کتابچه هستش می خوام که فنری هم بشه...قیمت هر کدوم رو هم جدا اعلام بفرمائین..
کار هم عجله ای هستش...و در ضمن مدت دار هم هستش...چون هر چند وقت یکبار این کار احتیاج هستش..

منتظرتون هستم...با تشکر

راستی..ترجیحاً هم تهران باشه..چون انتقالش سخته از یه شهره دیگه و طول می کشه...

Last edited:

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
شما چند مد نطرتون هست،من می تونم اما تا حالا این تعداد نداشتم شما یه قیمت بگو ببینم می صرفه یا نه اگه اوکی بود در خدمتم

mtk1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میتونم براتون دورو را 60 تومان بزنم روی 4000 برگ از اصفهان با تیپاکس برایتون ارسال میشه یه روزه به دستتون میرسه ok
:blush:

roozbeh72

مسوول مسابقات
لایک‌ها
266
سلام من میتونم براتون دورو را 60 تومان بزنم روی 4000 برگ از اصفهان با تیپاکس برایتون ارسال میشه یه روزه به دستتون میرسه ok
:blush:

دوست عزیز تاریخ تاپیک رو نگاه کردید ؟

omid_bofon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام...دوستان نزدیک به 7000-8000 هزار صفحه متن هستش...که به صورته دو رو باید پرینت بشه( سیاه و سفید)..به خاطر 2 رو بودن تعداد این صفحاتی که گفتم خدمتتون تقریباً‌ نصف میشه پس..

قیمت ها تون رو اعلام بفرمائین...
چون در قالبه کتابچه هستش می خوام که فنری هم بشه...قیمت هر کدوم رو هم جدا اعلام بفرمائین..
کار هم عجله ای هستش...و در ضمن مدت دار هم هستش...چون هر چند وقت یکبار این کار احتیاج هستش..

منتظرتون هستم...با تشکر

راستی..ترجیحاً هم تهران باشه..چون انتقالش سخته از یه شهره دیگه و طول می کشه...

سلام اين صفحات چه جوريه pdf.worde من 60 برات ميزنم برات.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا