• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرینت مکالمات و پیامک یک شماره ی ایرانسل ..

godnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان عزیز بنده نیازمند پرینت پیامک یک شماره ی ایرانسل هستم . هیچ خصومت شخصی یا اختلافی هم در میان نیست صاحب این شماره هم از عزیزان بنده هستن فقط میخوام از چیزی مطمئن بشم . اگر دوستان اشنایی دارن یا خودشون توانایی انجام این کار رو دارن پ خ بدن بابت هزینه هم مشکلی نیست پرداخت میشه . ممنون

kaaro.ir

Registered User
لایک‌ها
117
مگه امکان همچین کاری هست ؟ بعید میدونم پیامهارو بشه درآورد
بهرحال اگه بود به منم اطلاع بدین

godnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مگه امکان همچین کاری هست ؟ بعید میدونم پیامهارو بشه درآورد
بهرحال اگه بود به منم اطلاع بدین
امکانش هست البته میگن الان دیگه فقط از مراکز خود ایرانسل ممکن هست .. من دیدم کار یه دوستی حل شده یه کسی قرار بود کار بنده رو هم حل کنه ک مبلغی رو گرفت و دیگه پیداش نشد مبلغ فدای سرش نگران خودشم :D
کسی اگر این محبت رو به بنده کنه حتی حاضرم حضوری باهاشون صحبت کنم و متقاعدشون کنم ک هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد فقط کمک بزرگی به من میشه ک تا پایان عمرم فراموش نمیکنم .

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
200 تومن میگیرم انجام میدم
مایلی ؟

kaaro.ir

Registered User
لایک‌ها
117
امکانش هست البته میگن الان دیگه فقط از مراکز خود ایرانسل ممکن هست .. من دیدم کار یه دوستی حل شده یه کسی قرار بود کار بنده رو هم حل کنه ک مبلغی رو گرفت و دیگه پیداش نشد مبلغ فدای سرش نگران خودشم :D
کسی اگر این محبت رو به بنده کنه حتی حاضرم حضوری باهاشون صحبت کنم و متقاعدشون کنم ک هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد فقط کمک بزرگی به من میشه ک تا پایان عمرم فراموش نمیکنم .

200 تومن میگیرم انجام میدم
مایلی ؟

جالبه

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
ایرانسل فقط پیامک و شماره های گرفته شده (خروجی) اونهم تا 1 ماه آخر رو میده اگرم ماله 6 ماه آخر بخواهید باید برید میدون هروی
تماس ورودی هم باید از دادگستری و بعدش تایید وزرات اطلاعات برسه تا بهتون بدن که دردسرش اینقدره که از زندگی سیر میشید
شوخی کردم عزیزم کسی نمیتونه اینکارو تو سیستم ایرانسل بکنه کسیم بکنه براش دردسر بزرگی میشه بدون نامه کلا سیستم ایرانسل رو چون اپراتورش خارجی بسیار بسیار محدود کردن
کسیم گفت اینکارو میتونم بکنم بشو و باور نکن

یا علی

Last edited:

godnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایرانسل فقط پیامک و شماره های گرفته شده (خروجی) اونهم تا 1 ماه آخر رو میده اگرم ماله 6 ماه آخر بخواهید باید برید میدون هروی
تماس ورودی هم باید از دادگستری و بعدش تایید وزرات اطلاعات برسه تا بهتون بدن که دردسرش اینقدره که از زندگی سیر میشید
شوخی کردم عزیزم کسی نمیتونه اینکارو تو سیستم ایرانسل بکنه کسیم بکنه براش دردسر بزرگی میشه بدون نامه کلا سیستم ایرانسل رو چون اپراتورش خارجی بسیار بسیار محدود کردن
کسیم گفت اینکارو میتونم بکنم بشو و باور نکن
راستی نگفتی ورودی میخای یا خروجی ؟ خط بنام خودته ؟ خروجی بخای اون هم تا یک ماه آخر اگرم خط بنام خودت نباشه میشه کاریش کرد اما ورودی کلا نه
یا علی
پ خ ارسال شد خدمتتون اونجا صحبت کنیم بهتره .. :)

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
من هم چند سال پیش میخواستم زن بگیرم رفتیم صحبت هامون هم کردیم ! خودم هم به فکرم رسید برم موبایل طرف رو پیگیری کنم یا به عبارتی شنود بزارم ولی نشد :D

godnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Reza_Mohammad
نه داستان من متفاوت از این حرفاس خیلی متفاوت اونقدری ک شبیه فیلم هندی ها شده :D
یکسال نیم هست بی خبرم به خوبیش هم ایمان دارم اما این دل لامصب خر بازی در میاره و بیخیال نمیشه .. شاید بیشتر دنبال دلیل میگردم ک خودمو راضی کنم .

بالا