• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پر سرعت ترین راه استخراج بیت کوین برای سیستم های ضعیف و قوی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سلام.
همه در مورد بیت کوین اطلاعاتی دارید و میدونید که یه پول مجازیه که داره روز به روز ارزشش میره بالا.
خوب استخراج بیت کوین هزینه زیادی داره و سریعترینش با کارت گرافیک بود.... ولی
یه برازر (افزونه برای فایر فاکس یا کروم نیست) ورژن جدیدش اومده که قدیما هم میشد با cpu و یا با گرافیک استخراج کرد ولی تو ورژن جدیدش به قدری cpu بهینه شده که دیگه اصلا گرافیک رو حذفش کردن.
خیلی راحت میشه با یه سیستم ضعیف خانگی هم استخراج انجام داد و حتی از دوستاتون دعوت کنید که زیر مجموعتون شن و با هم استخراج کنید.
این مرورگر خیلی سریعه و در ضمن خیلی کار کردن باهاش آسونه.
حتی میتونید مرورگر رو اجرا کنید و بفرستیدش پایین صفحه به کارای دیگتون برسید.البته اگه صفحه بالا باشه سرعت استخراجش یکم بیشتره.
مصرف اینترنتشم واقعا شگفت انگیزه روزی 2-3 مگ مصرف داره.
و میتونید بگید از چند درصد قدرت cpu استفاده کنه.که پیشنهاد من اینه بزارید رو حد اکثر چون کاری بکنید که نیاز بیشتری به cpu داشته باشه اتوماتیک در اختیارش قرار میده.

بریم سراغ آموزشش:

1- از اینجا ورژن اصلی برنامه رو از سایت سازنده دانلود کنید.و رو نوار آبی رنگ کلیک کنید تا دانلود بشه.

f3r_001-5.jpg

1. فایلی که دانلود شده را اجرا کنید تا مرورگر نصب بشه.
  2. بعد از نصب شدن روی آیکون Crypto Tab کلیک کنید تا وارد بخش دریافت بیت کوین بشید.جایی که دورشو قرمز کردم.
ep3_0023.jpg

3- بعد از وارد شدن میتونید از سمت چپ پایین مقدار قدرت استخراج رو کم و زیاد کنید.بالاتر هم وسط صفحه مقدار استخراج شما رو نشون میده.
کادر قرمز که توشم لینکه اونم میتونید بدید تا دوستتون با اون لینک ثبت نام کنه تا با هم استخراج کنید.

18oj_003-7.jpg

4- نکته گوشه سمت راست بالا یه نوار 3 خط وجود داره روش کلیک کنید تا باز شه اونجا آدرس میلتون رو وارد کنید تا مقدار استخراج شما بعد از بستن صفحه یا خاموش کردن کامپیوتر برای شما سیو بمونه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
با پردازنده core i3 به طور تقریبی با روزی 8 ساعت سیستم روشن روزی/ ماهی چقدر درآمد به دلار یا ریال داره؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
با پردازنده core i3 به طور تقریبی با روزی 8 ساعت سیستم روشن روزی/ ماهی چقدر درآمد به دلار یا ریال داره؟
بستگی به قیمت بیت کوین داره هر روز داره میره بالاتر ولی الان حساب کنم حدودا روزی 8 ساعت روشن باشه ماهی نزدیک 10 هزارتومن .البته الان.چون طبق گفته ها قراره خیلی خیلی گرون بشه تو بعضی سایتا زدن تا 60 هزرتا تو بعضیا زدن تا 90 هزارتا تا 1-2 سال آینده میره بالا که این طور ارزشش بیشترم میشه البته زیر مجموعه بگیرید خیلی بیشترم میشه

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
به خورده های بیت کوین گفته میشه ساتوشی شما تو سایتایی که در عوض کار و تبلیغ دیدن ساتوشی رایگان میدن مراجعه کنید همون 5-6 ساعت کار رو میتونید تو این روشی که من گفتم بدون کار تو کمتر از 1 ساعت دریفت کنید.برای نمونه میگم تو اونجا برای یه تبلیغ 1 دقیقه ای 50 ساتوشی میده شما 1 ساعت کار کنید 3000 تا بهتون میده ولی با یه6100 i3 شما تو 1 ساعت نزدیک 80 هزارتا گیرتون میاد یعنی حدود 26 برابر

Last edited:

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
الان نیگاه کردم اگه مدل پردازندتون 6100 باشه روزی 8 ساعت کار کنه ماهی میشه 16 هزارتومن.اگه کل روز رو بزارید ماهی میشه 48 هزارتومن

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
ممنون من به محض نصب کردن ۳۲ بتی کونی استخراج کردم خیلی عالیه

بدون شوخی من یه سری بیت کوین چندین سال پیش استخراج کردم یادمه ریختمش تو یه کیف پول بلاک چین بود الان یوزر پسوردمو چطور بدست بیارم ؟؟ شاید الان قیمتش خیلی بالا باشه:D اون زمان که هیچ پوخی نبود قیمتش

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
بدون شوخی من یه سری بیت کوین چندین سال پیش استخراج کردم یادمه ریختمش تو یه کیف پول بلاک چین بود الان یوزر پسوردمو چطور بدست بیارم ؟؟ شاید الان قیمتش خیلی بالا باشه:D اون زمان که هیچ پوخی نبود قیمتش
منم دقیقا چند سال پیش 1 بیت کوین رو مفت فروختم رفت و الان دارم حسرتشو میخورم.باید از جایی که استخراج کردید و بعد منتقل کردید به کیف پول بهشون (به اون سایت) میل بزنید و جریان رو توضیح بدید.خدا بخواد بر میگرده و و یه میلیاردر داریم.قیمت هر بیت کوین الان 6800 دلاره.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
اینجوری نمیصرفه بعد الان این پی اوتش چقدره؟ میدونی چقدر طول میکشه برسی بهش؟
الان فقط سایتت بازدید داشته باشه کد بزاری مگه نه @ehsan ؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
منم دقیقا چند سال پیش 1 بیت کوین رو مفت فروختم رفت و الان دارم حسرتشو میخورم.باید از جایی که استخراج کردید و بعد منتقل کردید به کیف پول بهشون (به اون سایت) میل بزنید و جریان رو توضیح بدید.خدا بخواد بر میگرده و و یه میلیاردر داریم.قیمت هر بیت کوین الان 6800 دلاره.
میلیاردر چیه :D حساب کردم 30 سنت بیشتر نمیشه ارزش بازیابی هم نداره:Dولی تاریخشو دیدم سال 2014 بود اون زمان بعنوان فان و شوخی بیتکوین رول میزدم اگه کارمو ادامه میدادم الان پول خوبی میشد:D

bitcoin.JPG

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
شما قرار نیست به خود بیت کوین برسی میتونی ساتوشی رو بفروشی.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
میلیاردر چیه :D حساب کردم 30 سنت بیشتر نمیشه ارزش بازیابی هم نداره:Dولی تاریخشو دیدم سال 2014 بود اون زمان بعنوان فان و شوخی بیتکوین رول میزدم اگه کارمو ادامه میدادم الان پول خوبی میشد:D

مشاهده پیوست 1092291
شما پس بیت کوین نداشتی شما ساتوشی داشتی داداش.

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
سایت من؟؟؟؟؟؟؟این سایت سازندشه برادر یه نگاهی بنداز من که مخترع این سایت و این نرم افزار نیستم

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50

مشاهده پیوست 1092291
شما الان میتونی همین 6 هزارتا رو با این نرم افزار تو 10 دقیقه به دست بیارید میتونید تست کنید

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
شما الان میتونی همین 6 هزارتا رو با این نرم افزار تو 10 دقیقه به دست بیارید میتونید تست کنید
خالی نبند ما خودمون این کاره ایم:general404: اگر 0.00006 در هر 10 دقیقه بدست بیاد پس در هر ساعت 0.00036 بدست میاد اگر بطور متوسط یه نفر روزی 8 ساعت کار کنه در طول 30 روز میشه 0.0864 یعنی 556 دلار حدودا 8میلیون تومن

تاپیک حذف شود + استارتر تاپیک بن دائم

ختم تاپیک:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا