آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

پسورد رو میخواهم.admionistrator

شروع موضوع توسط hamed1297 ‏19 اکتبر 2005 در انجمن بایگانی

  1. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    shiraz
    سلام. میخوام که یه سری دست کاری رویه کامپیوتر دانشگاه کنم . کسی راهش رو بلده؟
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خدمت شما عرض شود كه شما براي اين كار نياز به يك فروند يوزر با دسترسي administrator داريد![​IMG] و البته اگه قرار باشه به همين سادگيها پسورد ادمين رو در آورد ديگه اين همه شبكه رو بند نمي موند كه! پس شما بايد بري سراغ يه هكر درجه يك يا شايد هم درجه دو!!
     
  3. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
    اگه کاری کنی که موقع لود سیستم با فلاپی بیاد بالا به راحتی این کار انجام میگیره
     
  4. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    ادامه اش؟؟؟؟
     
  5. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فک کنم منظورش همون فلاپی ایه که ویندوز برای رکاور کردن پسورد میسازدش !
     
  6. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    نه ديگه... گمون كنم قبلا توي همين فوروم از يه فايل صحبت شده بود كه...
     
  7. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یعنی چه فایلی میتونه باشه؟ [​IMG]
     
  8. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    يه قايل بود كه از اينترنت دانلود ميكردي و روي سي دي ميريختي و با اون سي دي بوت ميكردي و ... [​IMG]
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    والا يادمه اون واسه من كار نكرد .
    اسمش يادم نيست . اما خيلي هم كار ساده اي نبود تا اونجايي كه يادم مياد. [​IMG]
     
  10. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Malaysia
    ما این کارو میخواستیم روی کامپیوترهای خوارزمی انجام بدیم ولی متاسفانه روی مادر بوردش پسورد گذاشته بود و دیگه حوصله برداشتن پسورد مادربرد رو نداشتیم.
    ولی من یک فلاپی دارم که تمام یوزرهایی که پسورد دارن رو از Administrator تا .... پسوردشون رو blank میکنه و براحتی میتونی وارد بشی

    فقط کافیه سیستم رو با فلاپی بوت کنی
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    هست دم دستت؟ یادته چیزی از تاپیکه که بشه بر مبنای اون جستجو کرد؟
     
  12. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG] [​IMG]
    جدی میگی؟ [​IMG]
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
  15. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    shiraz

    منظور از اینکه فقط خارج از winxp جواب میده چی هست .میشه راهش رو کامل تر توضیح بدین.ممنون میشم
     
  16. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    خوب اگه قرار بر بوت کردن از فلاپی یا سی دی باشه
    و اینکه پسورد ادمین عوض بشه - نه اینکه پیداش کنیم
    راه حلش اسونه
    [​IMG]
     
  17. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    shiraz

    خب چطوری میشه اخه:blush: :blush:
     
  18. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,421
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Tavern
    خداییش الان خوابم میاد فردا صبحم باید برم سر کار
    اگه فرصت بدین عصر که اومدم مینویسم
     
  19. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه منظورت پاك كردن فايل sam تو مسير windows\system32\config هست كه بايد بگم روي ويندوزهاي جديد كار نمي كنه! فقط روي ويندوزهاي 2000 و xp بدون service pack كار مي كنه.
    البته با داشتم فايل sam فكر كنم بشه به راحتي پسورد ادمين رو از توش خوند و يا با يه سري نرم افزارها ميشه پسورد رو reset كرد.
     
  20. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    برای اینکه با فلاپی بالا بیایم در صورتی که setup پسورد داره و نمیشه گزینه فلاپی رو برای بوت شدن از setup فعال کرد کافیه از روی بوت سکتور یه فلاپی (هر فلاپی که bootable هست ) یه image گرفت و این image که 512 بایت حجمشه رو به bootsect.dos اسم گزاری کنیم و توی درایوی که فایل BOOT.INI هست قرار بدیم به جای قیلی
    فایل BOOT.INI رو هم با یه ادیتور باز کنید و این خط رو با اخر اون اضافه کنید
    "c:\="cher to pert
    البته احتمالا چیزی شبیه همین خط در این فایل هست که در اون صورت احتیاجی به اضافه کردن این خط نیست
    حالا بعد از ری استارت با فشردن F8 وارد option میشیم و Return to os choices menu رو میزنیو و بعد
    boot from cher to pert
    :)
     
  21. PROGRESSIVE

    PROGRESSIVE Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    529
    تشکر شده:
    3
    دوست عزیز منظورم اینه که باید تو dos اجرا بشه
    گافی اسم user را انتخاب کنی
    pass اتوماتیک ÷اک میشه
    :blink: :)
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی