• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پس گرفتن پول در پی پال

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
اگه کسی بوسیله پی پال از ما چیزی بخره بعدش پشیمون بشه میتونه پولش رو از ما پس بگیره؟

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
نه به همین سادگی!!!
تو پی پل هم همه چیز قانون داره و خریدار باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه. ممکنه که یکی دوبار بتونه بهانه الکی بیاره و پولشو پس بگیره ولی براش سابقه میشه و دیگه بهش پولی پس نمیدن. اونجا مثل مملکت ما نیست که همه چیز بر مبنای بی اعتمادی باشه . معمولا هیچکس برای خودش سابقه بدی درست نمیکنه.

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
اگه طرف شما از آمريكا باشه بله به سادگي! همين طور اگه از انگلستان، كانادا يا استراليا باشه. در كل معمولا نگاه به كشورت ميكنن!
اون طرفي هم كه خريد ميكنه ميتونه با يه آي پي ديگه وارد اكانتش بشه و پرداخت رو انجام بده بعد هم بگه من نبودم كه پرداخت كردم! (امان از تجربه!)

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه طرف شما از آمريكا باشه بله به سادگي! همين طور اگه از انگلستان، كانادا يا استراليا باشه. در كل معمولا نگاه به كشورت ميكنن!
اون طرفي هم كه خريد ميكنه ميتونه با يه آي پي ديگه وارد اكانتش بشه و پرداخت رو انجام بده بعد هم بگه من نبودم كه پرداخت كردم! (امان از تجربه!)
به همین راحتی؟ یعنی پی پال هم حرفش رو باور میکنه؟ بعید می دونم!

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
اگه کسی بوسیله پی پال از ما چیزی بخره بعدش پشیمون بشه میتونه پولش رو از ما پس بگیره؟

یادمه چندین ماه دنبال وریفای کردن پیپال درگیر بودید.
بالاخره تونستید؟

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
نه
یعنی می تونم وریفای کنم ولی میترسم لیمیت بشه. یه آشنای درست و حسابی تو خارج ندارم. یه آشنا تو انگلستان و یکی هم در کانادا دارم ولی زیاد محل نمیدن

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بهتره از فردی که میخواید پیپال بگیرید مطمئن بشید بعد بگیرید که مثل مستر شاهرود مشکل پیدا نکنید . :)

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
روی جا به جا کردن پی پل باید مواظب باشید حتما از شناس بخرید چون اصلا این جابجا کردن پی پل برای ما شاید کار راه انداز باشه ولی برای خودشون اصلا نیازی به اینکار نمیبینند و شاید هم کاملا بی معنی باشه . هر کسی که در خارج از ایران پی پل داره و میتونه دلار انتقال بده حتما و حتما یک حساب بانکی مشخصی هم داره و به راحتی میتونه حساب پی پل خودش رو به دلار تبدیل کنه و اصلا نیازی به فروش نداره !!! پس فروشنده نا شناس حتما ریگی به کفش داره که داره از یک طریق نا متعارف به فروش میرسونه و چه بسا خود طرف میفروشه بعد هم میگه اکانتم هک شده و تقاضای برگشت پول میکنه. من اصلا انتقال پول رو در پی پل صلاح نمیدونم و خودشون هم گفتند که حتی ال امکان این کار رو نکنید چون به نظر آنها هم انتقال پول بین افراد نا شناس بی معنی میباشد و این امکان فقط برای افرادی است که کاملا همدیگر را میشناسند و حتی در تبلیغات خودشان دقیقا ذکر میکنند برای اقوام خود در هر جای دنیا پول بفرستید

بالا