• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پــارگی و آسیب ربــاط (لیگامنت) های مــچ پـــا

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
سلام کسی از دوستان سابقه پارگی و آسیب رباط های مچ پا رو داشته ؟! می خوام بدونم روند درمان چطوره؟ گچ گرفتید؟ بعد درمان چه روندی رو طی کردین؟ فیزیوتراپی، ماساژ درمانی و .... ؟! بعد از درمان درد یا کاهش دامنه حرکتی مفصل داشتین؟ کلا از هر پیشنهاد و اطلاعات مفیدی استقبال میشود ! مچ پــام به شدت پیـچ خورد و رباط هاش پــاره پوره شد ! اینم عکس یادگاری واسه بچه های پی تی:
i261654_ankle.jpg
پ.ن: هر کی اسپم نکنه خـــره؛ هرکی پست مفید بــزنـه کمتـــر خـــره !
پ.ن 2: پــارگی و آسیب ربــاط (لیگامنت) های مــچ پـــا مال خـــر نیست؛ لکن گوینده عبارت مذکور، خــود، خـــــر است !
%2810%29.gif

Last edited:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام کسی از دوستان سابقه پارگی و آسیب رباط های مچ پا رو داشته ؟! می خوام بدونم روند درمان چطوره؟ گچ گرفتید؟ بعد درمان چه روندی رو طی کردین؟ فیزیوتراپی، ماساژ درمانی و .... ؟! بعد از درمان درد یا کاهش دامنه حرکتی مفصل داشتین؟ کلا از هر پیشنهاد و اطلاعات مفیدی استقبال میشود ! مچ پــام به شدت پیـچ خورد و رباط هاش پــاره پوره شد ! اینم عکس یادگاری واسه بچه های پی تی:
i261654_ankle.jpg

پــارگی و آسیب ربــاط (لیگامنت) های مــچ پـــا ماله خر است :دی

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
من پارگی لیگامنت نداشتم ولی پارگی مینیسک پشت پاتلا داشتم. ارتروسکوپی کردم. ولی اگه رباط صلیبی یا رباط قدامی پاره شده باشه با ارتروسکوپی نمیشه ترمیم کرد، باید جراحی باز انجام بشه

نکته: اگه به سفارش پزشک باتو کچ گرفتی، پس 100% رباط پات دچار کشیدگی شده نه پارگی! ... رباط از جنس بافت همبند ساخته شده که قابل رشد نیست، یعنی اگه پاره بشه به خودی خود قابل ترمیم نیست، باید جراحی بشه، دوره نقاهت هم طولانیه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

تایید. :D

یه ذره از بالاتر از گچ گرفتگی رو هم مینداختی تو تصویر ببینیم پاهات در چه حدی هست سفید بی مو
890621_LaieA_024.gif

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
اشتباه گفتی ! اشتباه تایپی البت
251.gif
من پارگی لیگامنت نداشتم ولی پارگی مینیسک پشت پاتلا داشتم. ارتروسکوپی کردم. ولی اگه رباط صلیبی یا رباط قدامی پاره شده باشه با ارتروسکوپی نمیشه ترمیم کرد، باید جراحی باز انجام بشه نکته: اگه به سفارش پزشک باتو کچ گرفتی، پس 100% رباط پات دچار کشیدگی شده نه پارگی! ... رباط از جنس بافت همبند ساخته شده که قابل رشد نیست، یعنی اگه پاره بشه به خودی خود قابل ترمیم نیست، باید جراحی بشه، دوره نقاهت هم طولانیه
آره پزشک گچ گرفت واسه 25 روز؛ تا 7-8 روز دیگه هم بازش میکنم. دکتره گفت کشیدگی و پارگی هست و روند درمان جفتش استراحت و بی حرکتی هست. در پارگی کامل و شدید رباط عمل جراحی مورد نیاز است.
پسره الدنگ
ugly20.gif
انقد بهت گفتم تخس بازیاتو تموم کن .چقد گفتم دس از این کارات بکش
129fs4468377.gif
حالا بهتری؟
ugly35.gif
بروکی پوفیوز.....
14c5e871.gif
آره بهترم قضیه ماله دو سه هفته پیشه
128fs318181.gif
تایید. :D یه ذره از بالاتر از گچ گرفتگی رو هم مینداختی تو تصویر ببینیم پاهات در چه حدی هست سفید بی مو
890621_LaieA_024.gif
اتفاقا آنقدر پشمالو هست که گفتم شاید بگرخیــد !!! اگه خواستی برات میزارم !
(157).gif

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
خب برو بزن اون پشمایه صاحاب مرده رو
621221_LaieA_011.gif
85438_eskelet_26.gif
دوز نداری؟!
905.gif
دوشواری داره زدنشون !!!
52595736058966152136.jpg
اتفاقا توی عکس هم قسمت کمی از پشم ها مشخصه ! روی انگشت های پاها و بالای ساق پا (سمت راست عکس)

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
i261654_ankle.jpg

عمو:(امیدوارم سریعتر مثل روز اولش بشه.آب درمانی و فیزیوتراپی خیلی کمک میکنه.دیگه زمان بهبودش بستگی به تداوم مراحل درمانی داره

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
عمو:(امیدوارم سریعتر مثل روز اولش بشه.آب درمانی و فیزیوتراپی خیلی کمک میکنه.دیگه زمان بهبودش بستگی به تداوم مراحل درمانی داره
قربونت عمو بهنام، سالاری
87121235.gif
ممنون بابت راهنمایی
flirtysmile4.gif

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
عمو خدا بد نده
consoling2.gif

لاقل از کمی بالاتر هم عکس مینداختی بشه نظر داد :دی
121fs725372.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
شکلکایی که با خودکار کشیدی گذاشتی کنار پات تو حلق نوید
126fs328122.gif

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710

danijon_2006

Registered User
لایک‌ها
12
آقا با عرض پوزش و معذرت اصطلاحا دهنت آسفالت میشه.من 8 سال پیش مچ پام همینطوری شد منتها پاره نشد فقط کش اومد.بجاش تا حالا ... پاره شده.کوچکترین پیچ خوردگی دوباره تشدیدش میکنه.من خودم ترجیح میدم عمل کنم و خلاص بشم ولی نمیدونم واقعا جواب بده یا نه.خلاصه بعد از اون ماجرا یه بار دیگه هم پام پیچ خورد و دوباره رفت تو گچ و یه مدت پیش هم پام رو محکم زدم زمین و یه هفته ای دوباره درست نمیتونستم راه برم.به نظرم یه تحقیق بکن اگه عمل حلش میکنه معطلش نکن

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
آقا با عرض پوزش و معذرت اصطلاحا دهنت آسفالت میشه.من 8 سال پیش مچ پام همینطوری شد منتها پاره نشد فقط کش اومد.بجاش تا حالا ... پاره شده.کوچکترین پیچ خوردگی دوباره تشدیدش میکنه.من خودم ترجیح میدم عمل کنم و خلاص بشم ولی نمیدونم واقعا جواب بده یا نه.خلاصه بعد از اون ماجرا یه بار دیگه هم پام پیچ خورد و دوباره رفت تو گچ و یه مدت پیش هم پام رو محکم زدم زمین و یه هفته ای دوباره درست نمیتونستم راه برم.به نظرم یه تحقیق بکن اگه عمل حلش میکنه معطلش نکن
پس به F عـظـمـا رفتم !!!
N_aggressive%20%2836%29.gif
عجب غلطی خـــوردما
cry2.gif

kiaxe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان
من پارکور کار میکردم که پام پیچ خورد و دکتر گفته که رباط صلیبی مچ پات پاره شده و یک سری از تاندن هاتم کش اومده . گفت اگه خیلی فعالی یه سرنگی هست تو اتاق عمل استفاده میشه 400.000 تومنه . قدرت ترمیم میبخشه . شاید از اونا بهت زدیم. البته پارسالم یه پیچ خوردگی شدید به کنار داشتم که فقط کشیدگی بود و 20 روز تو گچ موند . ولی این بار به عقبم پیچ خورد بد جورم ورم کرده بود . الان دکی گفته 21 روز تو گچ باشه که اونم تازه احتمال دوباره پیچ خوردنو کمتر کنه :( به نظر شما میتونم دوباره برگردم به ورزش حرفهایم ؟ این فوتبالیستا چجوری حل میکنن مشکلشونو موقع مصدومیت که سالم برمیگردن

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
با سلام خدمت دوستان
من پارکور کار میکردم که پام پیچ خورد و دکتر گفته که رباط صلیبی مچ پات پاره شده و یک سری از تاندن هاتم کش اومده . گفت اگه خیلی فعالی یه سرنگی هست تو اتاق عمل استفاده میشه 400.000 تومنه . قدرت ترمیم میبخشه . شاید از اونا بهت زدیم. البته پارسالم یه پیچ خوردگی شدید به کنار داشتم که فقط کشیدگی بود و 20 روز تو گچ موند . ولی این بار به عقبم پیچ خورد بد جورم ورم کرده بود . الان دکی گفته 21 روز تو گچ باشه که اونم تازه احتمال دوباره پیچ خوردنو کمتر کنه :( به نظر شما میتونم دوباره برگردم به ورزش حرفهایم ؟ این فوتبالیستا چجوری حل میکنن مشکلشونو موقع مصدومیت که سالم برمیگردن

سلام
رباط پاره باید عمل بشه
سرنگی نیس که ترمیم کنه
تزریقات داخل مفصلی فقط سرعت کاهش التهاب رو افزایش میدن ( مکانیسم کاهش التهاب)
ترمیم کننده نیستن
اگر فقط پیچ خورده باشه که ما بهش میگیم اسپرین sprain نیاز به عمل نیس
هم تزریق و هم آتل گیری کفایت میکنه
بعدش می تونید برگردید ، اگر فقط پیچ خوردگی باشه

بالا