MortezaJS
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 35
- لایکها
- 0
سلام. پلاگینی میخوام که این امکان رو بده که موقع آپلود عکس، مقداری از پایین تصویر رو مشخص کنم کنم تا برش بخوره و حذف بشه. به نظرم باید یک چکباکس داشته باشه در مورد این که آیا عکسهایی که الان میخوام آپ کنم برش بخوره یا نه، به علاوه یک ورودی، که توش عرضی که باید برش بخوره رو بر حسب px بشه وارد کرد. مثلا موقع آپلود تیک رو میزنم و وارد میکنم 10، به میزان ده پیکسل از پایین تصویر حذف بشه.
مسلما این فرم باید هم در صفحه آپلود مدیا لایبرری، و هم در دیالوگ مُدال آپلود که در صفحهی post-new.php باز میشه نمایش داده بشه. و اینکه طبعا تعدادی عکس رو با هم آپلود میکنم باید این برش روی همه عکسهای همزمان، اعمال بشه.
نکته دیگهای که به ذهنم میرسه اینه که چون از پلاگینهای واترمارک (مشخصا ایزی واترمارک) استفاده میکنم، باید در صورت فعال بودن «واترمارک در زمان آپلود»، عمل برش نسبت به واترمارک اولویت زمانی داشته باشه.
ممنون میشم جزئیات رو خصوصی و یا همین جا بفرمایید.
مسلما این فرم باید هم در صفحه آپلود مدیا لایبرری، و هم در دیالوگ مُدال آپلود که در صفحهی post-new.php باز میشه نمایش داده بشه. و اینکه طبعا تعدادی عکس رو با هم آپلود میکنم باید این برش روی همه عکسهای همزمان، اعمال بشه.
نکته دیگهای که به ذهنم میرسه اینه که چون از پلاگینهای واترمارک (مشخصا ایزی واترمارک) استفاده میکنم، باید در صورت فعال بودن «واترمارک در زمان آپلود»، عمل برش نسبت به واترمارک اولویت زمانی داشته باشه.
ممنون میشم جزئیات رو خصوصی و یا همین جا بفرمایید.