• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پلیستیشن۲ اسلیم کپیی خور شده تمیز بدون تعمیر و سالم+ ۵۰ تا بازی خوب+اجناس دیگر،،

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
کنسول و بازی‌ها فروش رفت

۶۰۰ تا دیسک آموزشی مربوط به کامپیوتر هم هست ( زبان انگلسی‌ ، فارسی‌ درخواست نکنید ) که به شرح زیر هست :

۴۰۰ تا روی دیسک سونی اورجینال خورده که از بست بای خریداری شده که در این بین یک کمی‌ مستند،،+ آدیو بوک ۵۰ تا دیسک قاطیش.

۲۰۰ تا هم از دیسک‌های تو بازار خودمون هست که همگی دانلدی از اینترنت هست سر می‌شه ۶۰۰ تا ، ،، دیسکی ۴۰۰ تومن.

توجه کنید که با توجه به ماهیت برنامه‌های آموزشی و اینکه همشون از تورنت سرور‌های خصوصی گرفتم و بسیار وقت گیر بوده این قیمت کامل معقول هست و دوم اینکه اکثرشون فشرد شده و فایل‌های زیپ شده هست در نتیجه شما تقریبا مثل اینه که ۱۲۰۰ تا دیسک رو دارین میگیرن با قیمت ۶۰۰ تا دیسک . +توی یک جعبه میذارم به قیمت ۵۰ تومن میدم به صورت اشانتیون لول

هارد دیسک هم خواستی‌ پر می‌کنم اگه از لیست انیمیشن یا باقی‌ ماجرا چیزی رو خواستی‌ هر گیگ ۳۰ تومن .

۱۲۵ تا هم جدید‌ترین فیلم‌ها از ۲۰۰۹ تا آخر ۲۰۱۱ هست که همگی‌ دیویکس هست که اگر پک ۱۶۲ تا دیسک دیویکس سریال رو خواستی‌ ۲۴۰ تا فیلم رایگان ( پاک ۵۰ تایی‌ فیلم دیویکیس باهاش میاد ).

سریال‌ها دیسکی ۳۰۰ ، فیلم‌ها با توجه به اینکه از اینترنت گرفتم ۴۰۰,, + ۲۴۰ تا فیلم رایگان هم میدم که توی لیست ذکر شده ( ۱-۲۴۰ لیست رایگان )

پرسشی بود از طریق پیام خصوصی در خدمتم ، لیست خواستین هم به همین منوال .

Last edited:

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
سلام.
لیست کامل + عکس (گذاشتن عکس به همراه نام کاربری روی کاغذ در کنار اجناس مورد معامله جز قوانین بازارچه هست)
مرسی

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
تشکر ، ولی‌ اسمت داغ منو تازه کرد ،، یادت هست یک بسته افتر افکت بهم فروختی ۲ ماه بعد تحویل دای ! آلبت فرمودین که پدر فوت شده بود و ما هم قبول کردیم ، اگه راست بود من مجدد تصلیت میگم خدمت شما ^:^

هر ۲ رو بگرین یکیش لیست فیلم هاش به روز تر هست با برنامه اوپن آفیس ساخته شده ، دیگری اکسل هست .

link1

Link2

در اولین فرصت چند تا تصویر با رزولشن اصلی‌ بدون رسایز میذارم . مرسی‌ شما

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
تشکر ، ولی‌ اسمت داغ منو تازه کرد ،، یادت هست یک بسته افتر افکت بهم فروختی ۲ ماه بعد تحویل دای ! آلبت فرمودین که پدر فوت شده بود و ما هم قبول کردیم ، اگه راست بود من مجدد تصلیت میگم خدمت شما ^:^

هر ۲ رو بگرین یکیش لیست فیلم هاش به روز تر هست با برنامه اوپن آفیس ساخته شده ، دیگری اکسل هست .

link1

Link2

در اولین فرصت چند تا تصویر با رزولشن اصلی‌ بدون رسایز میذارم . مرسی‌ شما

فکر نمیکنم چندتا DVD ارزش داشته باشه آدم بخواد آبروی خودش رو با دروغ گفتن ببره ، اونم مرگ یکی از اعضای خانواده و دوباره از شما عذر میخوام. :(
همچنین ممنون بابت تسلیت دوباره شما ، امیدوارم همیشه سایه پدر و مادر بالای سر همه باشه.
لیست ها رو میبینم اگه چیزی خواستم خبر میدم.

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
آقا من قصد جسارت نداشتم فقط تو حافظم از سایت دیسکاس مونده بود ^:^ من مجدد تسلیت میگم امیدوارم که همیشه شاد باشین .

اینم تصویر ، شرمنده آپلود اسرور‌ها اصلا خوب کار نمیدن ، مجبور شدم تو حسابم اینجا بریزم .

IMG_3716.rar
IMG_3718.rar
IMG_3719.rar
IMG_3720.rar
IMG_3721.rar

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
آخرین قیمت برای ps2 چقدره من شهرستان هستم

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
age mishe esme 172 ta bazito begu

لیست گذشتم توی پست ۲ ، تاپیک رو کامل بخونید لطفا.

نوشتم که فقط تهران ^:^

Sayan!

Registered User
لایک‌ها
12
ps2 رو خالی میدی؟

یعنی بدون دسته مموری کابل و اینا،فقط خود خود کنسول.

اگه میدی چند؟

اگه نمیدی هم کلا" چند؟ البته فقط منظورم محتویات داخل جعبه هست،بازی و وسایل اضافه نمیخوام.

ممنون

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
ps2 رو خالی میدی؟

یعنی بدون دسته مموری کابل و اینا،فقط خود خود کنسول.

اگه میدی چند؟

اگه نمیدی هم کلا" چند؟ البته فقط منظورم محتویات داخل جعبه هست،بازی و وسایل اضافه نمیخوام.

ممنون

مموری و کابل و دسته هم باهاش میاد طبیعتا چون به درد من نمیخوره^:^

شما میتونی‌ کنسل خالی‌ رو بخری آلبت بدون بازی ( قیمت پیشنهادی تون رو بدین ، لطف کنید در نظر بگیرند که باهاش بسیار کم کار شده و لنز به این تمیزیی گیر نمیاری مگر بری ۲۰۰ تومن کنسل نو بخری که با این کیفیت بیاد ،، )ولی‌ گفته باشم آرشیوی که من جم آوری کردم بینظیر هست و تمام تاپ‌ها رو پوشش دادم و همشون تک تک از اینترنت گرفته شده و تست شده که هیچ حذف یا چیزی مثل بازی هایی که بعضا بیرون هست درونش نباشه.

لیست رو خوب نگا بندازین اگر به چیز دیگری هم احتیاج داشتین من در خدمتم ^:^

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
دوست عزیزم ببخشید من می پرسم ماشالله اینقدر توضیح دادین که یکم گیچ شدم

لطفا بفرمایید کنسول همراه با مخلفات خوده کنسول بصورت اورجینال قیمت چند بدون بازی و فیلم ها

مرسی

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
دوست عزیزم ببخشید من می پرسم ماشالله اینقدر توضیح دادین که یکم گیچ شدم

لطفا بفرمایید کنسول همراه با مخلفات خوده کنسول بصورت اورجینال قیمت چند بدون بازی و فیلم ها

مرسی

تو این بازار از ۱۲۰ تومن اسلیم کپی خور شده فروش رفته تا ۸۰ تومن دست دوم ، دیگه میمونه پیشنهاد شما تا با هم وارد بحث بشیم .

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
حاجی 85 خوبه ؟

گذشتم شما رو تو نوبت ، اگر برای خود دستگاه قیمتی بالاتر پیشنهاد شد بهتون خبر می‌دم ، ولی‌ بازم بگم واقعا حیف هست از بازی‌ها نخواهی ببری که برای این کنسول انقدر بازی‌های خوب داریم که هیچ کنسولی آنقدر موفق نبوده تو این زمینه .

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50
والا چی بگم فهمیدم شما آرشیو توپولی ردیف کردی ولی فعلا دست و بالم بستس ...

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
up.........

تهرانی‌ها اگر میخوایین هزینه زیاد نکنید و پول ندارید قیمت‌های من برای بازی‌های کمیاب بسیار مناسب هست و همه جور راه میام ^:^ حراج شد بشتابید،،،

در ضمن متقاضی‌های کنسول هم در جریان باشن که آخرین قیمت که مشتری تقاضا داد ۱۰۰ تومن هست اگر امروز تماس بگیرند فروخته می‌شه مگر اینکه ایشون نخوان و شما دوستا قیمت مناسب تری بدین.

بالا