سلام.
یک دستگاه فت موجوده با سریال CECHG
مشخصات : http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_technical_specifications
دستگاه دوروز پیش جهت سرویس باز شده . به جای معتبری هم دادم . ICENTER
=>> امروز تماس گرفتم با این مرکز گفتند که دستگاه به هیچ عنوان باز نشده و فقط تست شده کاراییش + اینکه با فن تمیز کاری شده همین. پلم دستگاه هم برداشته شده و برچسب آی سی سنتر زده شده که گفتند تا 6 ماه ضمانت ما هست دستگاه هر مشکلی که پیش اومد. همین !
دانگریدی نیست . مشکل فن به هیچ وجه نداره و خیلی روون کار میکنه . کپی خور شده . هارد 40 گیگ هست
دستگیره به هیچ عنوان مشکلی نداره . مدت کارکرد دستگاه هم 2 سال هست یک سال هم توی انباری خونه دوستم بوده .
متعلقات جعبه : یک کابل HDMI . کابل دستگیره . کابل برق .
جعب دستگاه گم شده خودم یک جعبه دیگه جور کردم واسش
یک مقدار رنگ پریدگی داره . توی جعبه نبوده . کلی خاک روش بود وقتی خواستم تمیزش کنم کمی پوست پوستی شده بود روش که تمیز کردم یک ذره ازش مونده که معلوم نیست در حدی که توی عکس هم مشخص نشد . با یک کاور کاملا بر طرف میشه
قیمت پایه : 300 هزار تومان
گام افزایش : 10 هزار تومان
فروش فوری : 500 هزار تومان .
هزینه پست نصف نصف به عهده من و مشتری عزیز هست .
پایان مزایده جمعه هفته آینده
یک دستگاه فت موجوده با سریال CECHG
مشخصات : http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_technical_specifications
دستگاه دوروز پیش جهت سرویس باز شده . به جای معتبری هم دادم . ICENTER
=>> امروز تماس گرفتم با این مرکز گفتند که دستگاه به هیچ عنوان باز نشده و فقط تست شده کاراییش + اینکه با فن تمیز کاری شده همین. پلم دستگاه هم برداشته شده و برچسب آی سی سنتر زده شده که گفتند تا 6 ماه ضمانت ما هست دستگاه هر مشکلی که پیش اومد. همین !
دانگریدی نیست . مشکل فن به هیچ وجه نداره و خیلی روون کار میکنه . کپی خور شده . هارد 40 گیگ هست
دستگیره به هیچ عنوان مشکلی نداره . مدت کارکرد دستگاه هم 2 سال هست یک سال هم توی انباری خونه دوستم بوده .
متعلقات جعبه : یک کابل HDMI . کابل دستگیره . کابل برق .
جعب دستگاه گم شده خودم یک جعبه دیگه جور کردم واسش
یک مقدار رنگ پریدگی داره . توی جعبه نبوده . کلی خاک روش بود وقتی خواستم تمیزش کنم کمی پوست پوستی شده بود روش که تمیز کردم یک ذره ازش مونده که معلوم نیست در حدی که توی عکس هم مشخص نشد . با یک کاور کاملا بر طرف میشه
قیمت پایه : 300 هزار تومان
گام افزایش : 10 هزار تومان
فروش فوری : 500 هزار تومان .
هزینه پست نصف نصف به عهده من و مشتری عزیز هست .
پایان مزایده جمعه هفته آینده
فایل های ضمیمه
Last edited: