به نقل از Lumini :مي خواستي اول بخوني بعد ...
اين نت ورك نيست هيچ ربطي هم به اون نت وركهايي كه مد نظر شماست نداره
با دقت بخون اگر واقعا نت وركر باشي (كه از گلد ماين بعيده) مي فهمي :baaasmile
شما درست ميگيبه نقل از Lumini :ربطشو اونيكه بايد بفهمه مي فهمه![]()
من كم نمييارم تو اين جور مسائلبه نقل از farhad12 :بازم دعوااوضاع خوبه روزبه ؟
عجب ضد حالي زديبه نقل از fotocopy :من استراتژی مو عوض کردم![]()
فعلا بحث کنید ببینیم به کجا میکشه
از تو انتظار اين كار نميرفتبه نقل از daftarekhaterat :من رفتم عضو شدم! تيري در تاريكي!!!
فوقش هر 10 روز يه باز به سايتشون سر ميزنم ببينم ماكسيما رو برديم يا نه... البته ماكسيما نه! خوب نيست! به مزدا هم راضي هستم!![]()
![]()
حالا كه ميخوان زوري به آدم پول بدن چرا قبول نكنم!به نقل از roozbeh :از تو انتظار اين كار نميرفت![]()
منظورت از مزدا همين وانت هاي آبي مسافر كشيه؟ :lol:![]()
کارت درسته،منم همینجوریمدر ضمن من هميشه بدون لينك معرف عضو ميشم!!
:lol: :lol: :lol:به نقل از daftarekhaterat :در ضمن من هميشه بدون لينك معرف عضو ميشم!! :lol:![]()
:lol:
اين ديگه چه مدلشه؟ :happy:به نقل از daftarekhaterat :در ضمن من هميشه بدون لينك معرف عضو ميشم!! :lol:![]()
:lol:
ايشون شوخي كردنبه نقل از Lumini :آقا فرهاد منظورت از بازم دعوا چيه
بابا من تازه تو اين فوروم اومدم مگه تو اين فوروم چه خبره ؟
نترسبه نقل از Lumini :در مورد لينك معرف:
اول از دوستاني كه از لينك من استفاده كردند و منو معرف خودشون معرفي كردند و مي كنند خيلي ممنونم.
اما :
شما مي تونيد تو اين سايت بدون معرف هم عضو بشيد ولي اگر برنده شديد و ازتون معرف خواستن چي؟
اون وقت نگين نگفتي؟
اگر ليست برندگان رو نگاه كنيد همشون معرف دارند
من خودم يكي از دوستانم رو به عنوان معرف معرفي كردم يه دليلش همين بود يه دليل ديگش اين بود كه فوقش اگر به معرف نداشتنم گير نمي دادن جايزه معرفو كه ديگه به من نميدن! پس به كي ميدن ؟ هپلي هپول؟ :f34r:
ايول! خيلي باحال جواب دادي!به نقل از daftarekhaterat :حالا نه اينكه همين امروز قباله آپارتمان با وسايل كامل رو به نام ميكنن اگه معرف يا ضامن نداشته باشي ممكنه بهت گير بدن! :lol: :happy:
حداقلش اینه که همشون اعضای فعالی هستند و به فروم کمک میکننبه نقل از Lumini :اينجا مثل بازار شام ميمونه هر كي به فكر خودشه و دنبال پاچه گرفتن اوون دومين مي فروشه اوون يكي دانلود مي فروشه اوون يكي اين وسط تو خط نت ورك خودشه
اي بابا