• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پنهان کاری شاتل در قرارداد سرویسهای به اصطلاح نامحدود و سرویسهای اکو

نظرتون در مورد کیفیت سرویس شاتل در سال اخیر؟

• Total voters
    53

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
با سلام خدمت دوستان گرامی

همانطور که بیشتر دوستان در جریان هستند شرکت شاتل در متن قراردادهایش کاربر را روشن نمی سازد که این اشتراک دارای چه محدودیت هایی ممکن است باشد و این امر راه را برای ایجاد محدودیت های بی دلیل بعدی از سمت شرکت و احیانا تخلف ایشان باز می گزارد چه خوب است این مورد را به دبیرخانه کمیسیون وزارت ارتباطات گزارش کنیم تا دیگر بار شاهد دور زدن کاربران بوسیله این شرکت نباشیم!

کد:
http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=16b904f3-2c51-4cdf-8c10-6621a816df62
قسمت دفتر ریاست . روابط عمومی و دبیرخانه کمیسیون

همونجور که محاسبه کرده بودم سرویس آرت 1 حدود 18 گیگ حجم داره نسبت به اون درصدی که میزنه سرویس شما هم 51 گیگ با توجه به عکسی که گذاشتید داره.

محاسبه حجمی که در قانون Fair Use Policy ذکر نشده

با توجه به عکس زیر محدودیت سرویسها آرت در حال حاضر 1.5 برابر ترافیک قبلی محاسبه میشه
:

کد:
http://s2.kimag.es/share/51997379.jpg
به طور مثال :
Art 1=> 12*1.5=18 GB
Art 2=> 17*1.5=25.5 GB
Art 3=> 22*1.5=33 GB
Art 4 => 27*1.5=40.5 GB
Art 5=> 34*1.5=51 GB
Art 6=> 47*1.5=70.5 GB

Art7 و Art8 هم فکر نکنم به خاطر هزینه گزافی که میگیرند به خاطر دانلود بیش از حد سرعتشون رو محدود کنند ولی برای سایر سرویسها به احتمال زیاد بعد از دانلود بیش از حد نسب به اعداد آورده شده طبق گفته پشتیبان سرعت شما نصف سرعت قرارداد میشه نه نصف سرعت فعلی و می تونید به طور نامحدود تا پایان دوره با سرعت نصف قرارداد استفاده کنید.به طور مثال اگر سرویس آرت 1 دارید و باید قانونا با 16 دانلود کنید بعد از محدودیت میشه 8 پس فکر نکنید که اگر در حال حاضر با آرت 1 با سرعت 32 دانلود میکنید بعد از اجرای FUP میشه 16 چون خود پشتیبان و تجربه دوستان به صراحت موضوع رو بیان میکند.
حجمها برای 1 دوره 1 ماه محاسبه شدند اگر 3 ماهه سرویس بگیرید به طبع اون حجم 3 برابر میشه ولی بعد از استفاده اون حجم تا آخر اون 3 ماه قانون روی شما اعمال میشه.

خیلی قشنگ رو قضیه کار شده. نامحدوده تحت FUP . این به نفع شاتل هست چون بیشتر مشتریها نمی دونند مثل قبل هست و شبانه و 5 شنبه و جمعه ها به درصد اضافه نمیشه. اگر این قانون رو دست کم بگیرند می تونه حجم دوره رو تو 7 روز تموم کنه و شاتل طبق اون قانون 23 سرویس با نصف سرعت قرارداد میده که تا اینجا به نفع شاتل میشه .
محاسباتش به شکل زیر میشه:

در آرت 1 :
بهترین حالت به نفع مشتری :
ساعت 6*ثانیه 3600*کیلوبایت
32= 675 مگابایت توی 6 ساعت رایگان هر شب.
ساعت 24*ثانیه 3600*روز 2*کیلوبایت 32= 5400 مگابایت در 5 شنبه و جمعه .
اگر در هر ماه 4 تا 5 شنبه و جمعه باشد میشه 5400*8= 21600 مگابایت + 22 روز باقیمانده که باید شبانه استفاده بشه 22*675=14850 که جمعا میشه
14850+21600 = 36450 مگابایت که در بخش رایگان بود.
18 گیگ هم خود شاتل میده که میشه 18432 مگابایت + 36450 مگابایت رایگان = 54882 مگابایت که حدودا میشه 53.5 گیگ در ماه

بهترین حالت به نفع شاتل :
18432 مگابایت رو اگر با سرعت 32 کیلوبایت 24 ساعته دانلود کنید درصدتون حدودا 7 روزه 100 میشه بعد از اون سرعتتون
نصف سرعت قرار دادی میشه آرت 1 باید 128 باشه و با 16 دانلود کنید نصف اون میشه 8 کیلوبایت پس شما اگر 24 ساعته در 23 روز با سرعت 8 دانلود کنید میشه:

ساعت 24*ثانیه 3600*روز 23*کیلوبایت 8= 15525 مگابایت در 23 روز
که جمعا میشه 15525+18432 = 33957 مگابایت که حدودا میشه 33.1 گیگ در ماه و حدود 20 گیگ شما از حالت قبلی کمتر دانلود میکنید.

در اخر خدمت دوستان عرض کنم که این تاپیک جهت اطلاع رسانی میباشد پس لطفا از زدن پستهای مورد دار و ... و بحثهای خلاف انجمن خودداری کنید تا سرنوشت این تاپیک مثل تاپیک های دیگه قفل یا حذف نشه و اگه کسی هم خواست این کار را بکند تا تاپیک به ترش بره شما ادامه اش ندهید تا شاهد همچنین مشکلاتی نباشیم
با تشکر

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
جهت اطلاع رسانی بگم.
من دوستم گفت بذار این ماه آخری art1 بگیرم . جالبه سرعتش توی روز همیشه بین 50 - 75 بوده. تا الان 12 گیگی دانلود کرده فکر کنم. الانم که تا آخر ماه کردنش art 6 . این ماه آخری خوب دانلود کرده کمی تلافی این یک سال گذشته بشه.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
شاتل =دزد

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام من داشتم برای دوستم سرویس از آسیاتک می گرفتم دیدم زیر جدول تعرفه نوشته سرویس های نامحدود از قانون FUp تبعیت می کند. پس فقط شاتل نیست.
1.JPG

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
نامحدود اسیاتک 100گیگ حجم داره نه مثل شاتل که 18 گیگ داشته باشه

سلام من قصدم اطلاع رسانی بود. آخه نمیدونستم شرکت دیگه ای هم هست که این قانون رو داره.
یه مورد دیگه. شنیدم شرکت ها دارن سرعت سرویس هارو به اسمی نزدیک میکنن.فکر کنم سازمان تنظیم مقررات داره سختگیر میشه.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
نه اون اولای فعالیتش خوب سرویس میداد بعدا که مشتری پیدا کرد زد توی کار نامرد بازی و ملت رو سر کیسه کردن.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شاتل از اول هم بد بوده چرا شما زدی در سال های اخیر ؟
اوایل خیلی خوب بود ولی به مروز زمان که 4تا مشتری دور خودشون دیدن سرویس دهی افتضاح شد! میتونن خوب سرویس بدن ولی خودشون محدود میکنن شبانه را حالا اگه پهنای باندشون کم بود یه چیزی...
در سال اخیر نه سالها

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز شما این بالا نوشته بودین ولی منم می خواستم بگم :

شایدم من نمیدونستم. ولی الان فهمیدم.
دوستم مجبور شد برای وصل سرویس جدید یک ماه شاتل art1 شارژ کنه. تا اون یکی وصل بشه.
توی پنل زده حجم ترافیک نا محدود بعد زیرش درصد مصرف و زده. جالب اینجاست که من حساب کردم از نظر شاتل نامحدود یعنی 30 گیگ !!!!!!

گول نامحدود بودنشو نخورین.

EHSAN2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز شما این بالا نوشته بودین ولی منم می خواستم بگم :

شایدم من نمیدونستم. ولی الان فهمیدم.
دوستم مجبور شد برای وصل سرویس جدید یک ماه شاتل art1 شارژ کنه. تا اون یکی وصل بشه.
توی پنل زده حجم ترافیک نا محدود بعد زیرش درصد مصرف و زده. جالب اینجاست که من حساب کردم از نظر شاتل نامحدود یعنی 30 گیگ !!!!!!

گول نامحدود بودنشو نخورین.

بیشتر گول این نامحدود بودن رو میخورن .
واقعا جای تاسف داره

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
بله متاسفانه
البته هنوز به 30 گیگ نرسیده تا ببینیم چی میشه.
ولی سرعتش خوبه.
دروغ گفتشون جالبه.

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
من مشترك شاتلم به نظرم شركت متوسطيه نميشه گفت عاليه نميشه گفت بده

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من تو پی سی ورلد داستان دوستم که امروز میخواست خطش رو از رانژه در بیاره رو گفتم ، حالا تو تاپیک خود شاتل هم میذارم .
الآن زنگ زده میگه ، صبح وقتی داشتن فرم تخلیه رو بهش میدادن پشتیبانی گفته :
اگه به شرکت دیگه ای برید و بعد دوباره بخواید بیاید از ما سرویس بگیرید ، ما بهتون سرویس نمیدیم . مخابرات هم بابت اذیت کردنشون 2 ماه تلفنتون رو قطع میکنه .
{ شاتل - رشت }

ناموسا وقتی شنیدم چشام داشت از حدقه میزد بیرون !!!!! بابا به خدا جمعش کنن ، مردم دیگه اینقدر خر نیستن !!! آخ که جای من اونجا خالی بود ...

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
مخابرات چرا اذیت شده؟؟؟؟ :D

بی خیال رد فیلد یارو سوختته از عصبانیت یه چیزی پرونده بابا.

trusted

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان گرامی

همانطور که بیشتر دوستان در جریان هستند شرکت شاتل در متن قراردادهایش کاربر را روشن نمی سازد که این اشتراک دارای چه محدودیت هایی ممکن است باشد و این امر راه را برای ایجاد محدودیت های بی دلیل بعدی از سمت شرکت و احیانا تخلف ایشان باز می گزارد چه خوب است این مورد را به دبیرخانه کمیسیون وزارت ارتباطات گزارش کنیم تا دیگر بار شاهد دور زدن کاربران بوسیله این شرکت نباشیم!

کد:
http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=16b904f3-2c51-4cdf-8c10-6621a816df62
قسمت دفتر ریاست . روابط عمومی و دبیرخانه کمیسیون

دوستان به اصطلاح اطلاع رسان

سرویسی که شما گرفتید سرویس اشتراکیه ، امیدوارم این این مورد رو متوجه بشید
متاسفانه برخی از دوستانی که اینجا پست می دن با هدفی خاص و برنامه ریزی شده دارن این کار رو انجام میدن ، خیلی سادست واقعا کسی که از سرویسی نا راضیه چرا نمی ره از جای دیگه سرویس بگیره؟؟؟!!!
دلیل این همه آب و آتیش زدن ها چیه؟؟ آیا زینف هستش؟؟

واقعا شخصی که اینقدر اطلاعات در مورد سروس اشتراکی نداره چطور خودش می تونه به دیگران اطلاع رسانی کنه؟؟؟

اگر شما در مورد اشتراکی بودن سرویس اطلاع دارید باید بدونی که سرویس 128 کیلوبیت از 1.6 کیلوبایت تا 16 کیلوبایت می تونه سرعتش نوسان داشته باشه

آیا در این مورد اطلاع دارید؟

جهت اطلاع رسانی بگم.
من دوستم گفت بذار این ماه آخری art1 بگیرم . جالبه سرعتش توی روز همیشه بین 50 - 75 بوده. تا الان 12 گیگی دانلود کرده فکر کنم. الانم که تا آخر ماه کردنش art 6 . این ماه آخری خوب دانلود کرده کمی تلافی این یک سال گذشته بشه.

سلام من داشتم برای دوستم سرویس از آسیاتک می گرفتم دیدم زیر جدول تعرفه نوشته سرویس های نامحدود از قانون FUp تبعیت می کند. پس فقط شاتل نیست.
مشاهده پیوست 92410

کاملا درسته تمام ISP ها روی سرویس های نا محدود این قانون رو دارن

شاتل از اول هم بد بوده چرا شما زدی در سال های اخیر ؟

اکر شاتل بد بود هر روز و هر روز بزرگتر نمی شد ، الان هم که 320 هزار کاربر داره ، بزرگترین ISP ایران

اوایل خیلی خوب بود ولی به مروز زمان که 4تا مشتری دور خودشون دیدن سرویس دهی افتضاح شد! میتونن خوب سرویس بدن ولی خودشون محدود میکنن شبانه را حالا اگه پهنای باندشون کم بود یه چیزی...
در سال اخیر نه سالها

تمام شرکت ها با مشترکاشون پیشرفت می کنن

واقعا اگه شاتل این همه مشترک نا راضی داره یا سرویسش بده چرا هر روز داره سهم بیشتر بازارو می گیره؟!!!!

چرا ISP های دیگه نمی تونن؟؟

بالا