سایت ساز وبزیکسب درآمد

پورت

شروع موضوع توسط sasan_66 ‏18 مارس 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    سلام
    يه مرجعي واسه ارتباط با پورت ها رو مي خواستم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    منوظرتون پورت های سخت افزاریه یا برنامه نویسی سوکت؟
     
  4. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    ارتباط با پورت هاي سخت افزاري حالا نمي دونم اسمش برنامه نويسي سوكت مي شه يا نه اگه محبت كنين واسه جفتش مرجع معدفي كنيد تا ببينم چي به چيه:happy:
     
  5. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    برای کار با پورت های سخت افزاری می تونید به کتاب های اسمبلی مراجعه کنید کتاب ایبل کمی توضیح داده در این مورد
    در مورد برنامه نویسی سوکت هم کتاب های زیادی در باره پروتکل های شبکه ای مثل TCP/IP هستن من نمونه خاصی الان یادم نست
     
  6. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام دوست عزیز
    1- تحت چه زبانی؟؟؟؟
    2- برای چه کاری؟؟؟؟
    3- شما از کلمه پورت ها( مشخص بکنید اول یه پله بعد پله دوم؟؟؟!!!!!) استفاده کردی یکی از اونا رو به طور مثال LPT هدف بگیر روش کار بکن
    ضمنا رشته شما چیه؟؟
    این بگی بهتر میشه راهنمائی کرد و از اتلاف وقت جلوگیری میشه
    موفق باشی:)
     
  7. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    c++
    راستيش واسه ميكرو كنتلر گفتن رو پورت ها به خصوص com بايد يه چيز هايي حاليم باشه
     
  8. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    براي كار با ميكرو بايد از rs232 استفاده كني ، كار باهاش خيلي راحته براي كدام كامپايلر ميخواهيد؟! تو گوگل يه سرچ بزن ، فتو فراونه .
     
  9. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    ممكنه بيشتر توضيح بدين؟؟
     
  10. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام
    دوست عزیز اگه در مورد برنامه نویسی ( مثل بنده ) مبتدی هستی بهت شدیدا توصیه می کنم برای این پروژه ات برای میکرو از اسمبلی ( میکرو 8051) و برای قسمت pc خیلی بهتره از دلفی استفاده بکنی که زیاد کارت با پورت های سخت افزاری گیر نکنه اول شروع به کار با دلفی خیلی راحت تره و این پروژه از لحاظ اطلاعات برنامه نویسی حدودا 1 ماه از شروع تا اتمامش برای شما وقت می گیره
    در حالیکه اگر شما شروع بکنی به یادگیری سی ++ باید بشینی قواعد اون رو درست یاد بگیری بعد باید بری روی پروت های سخت افزاری و نحوه کار با اونا تحت xp تحقیق بکنی بعد باید بشینی پای برنامه نویسی مخصوصا اگه بخوای برنامه ات برای یوزهای که استفاده می کنند راحت تر باشه اونوقت باید ویژوال کار بکنی که تنها اینکه قواعد مرسوم محیط ویژوال رو یاد بگیری و اونا رو توی برنامه ات به کار ببری راحت یه 3 ماه تو رو پشت مانیتور زمین گیر می کنه

    به هر حال باز اگه راهنمائی بخوای خدمت هستم
    راستی برو بازار کتاب با عنوان کنترل و راه اندازی دستگاههای الکترونیکی با کامپیوتر رو بگیر توی اون پروژه های زیادی برای کا رهستش
    اگر هم با سی ++ کار کردی می تونی توس از اسمبلی کامپیوتر کمک بگیری برای اسمبلی و سخت افزار برو کتاب مدارهای واسط مزیدی رو بگیر بخون

    باز اگه سوالی بود خدمتت هستم
    موفق باشی:)
     
  11. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    سلام
    رضا جون از توضيحاتت ممنونم
    راستيتش اين ميكرو كنتلر را براي برنامه نويسي ربات تعقيب خطي ميخوام
    حالا بازم بهتره از 8051 استفاده كنم؟؟
    آيا بازم نيازي به كتاب هاي زير دارم؟
    براي نحوه ي ارتباط پرت هاي سخت افزاري با ويندوز ايكس پي مرجعي چيزي مي سناشي يا بايد سرچ كنم؟
     
  12. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    من برای میکرو کنترلر AVR رو توصیه می کنم هم استفاده ازش راحت تره هم اینکه خیلی راحت می تونید با bascom به بیسیک براش برنامه بنویسید
     
  13. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    با اين ميكرو كنتلر هم ميشه با سي نوشت؟؟
     
  14. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    خوب اين دوستمون كه داره c-- كار ميكنه ، winavr براش بهتره ، تا بيسيك .

    -----------

    من هم به شما توصيه ميكنم براي برنامه pc از ويژال بيسيك استفاده كني ، كاركردن با پورت ها زياد سخت نيست تو c-- ولي به مراتب در ويژال بيسيك اسون تره ( البطه شما در ويژال بيسيك به اندازه c+- قدرت مانور بر روي پورت هاي مختلف رو نداري .

    اينجارو هم شما ببين ، بهت كمك ميكنه درباره پورت كام . اين پورت به اسم هاي uart و rs232 هم شناخته ميشه

    http://planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=4896&lngWId=3


    اين هم مثال خوب و حرفه ايي هست و براي كامپايلر gcc

    http://www.daniweb.com/techtalkforums/thread56329.html
     
  15. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    بله با c هم ميشه نوشت ، ميكروپروسسور بسيار روان و ارزان و پر كاربردي هم هست . نسبت به 8051 ها هم امكانات بيشتري هم داره .
     
  16. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0

    آقا آرش مي تونين در مورد سوكت پروگرمينگ يه مختصر توضيحي بدين؟؟
     
  17. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    سوکت پروگرمینگ روش برنامه نویسی رو شبکه است اصلا اون سوکت ها یه مفهموم منطقی هستن و سوکت واقعی وجود نداره مثلا همین سایت یه برنامه سرور داره (آپاچی) که روش پورت هشتاد که همون پورت وب هست گوش وایستاده و برنامه کلاینت که اینجا مرور گر شما هست یه درخواست به آدرس این سایت و به پورت هشتاد می فرسته آپاچی هم درخواست رو پردازش می کنه جواب رو که صفحات سایت هست از روی پورت هشتاد به سمت شما می فرسته و مرورگرتون دریافت می کنه
     
  18. reza.analog

    reza.analog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2007
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    با سلام
    حالتون خوبه
    برای موضوع کاری شما
    میکروAVR
    زبان برنامه نویسی میکرو سی( برای شروع از کدویژن استفاده بکنید نه Winavr اگه کد ویژن رو توی یه روز یاد بگیری برای WinAVR 1 ماه باید وقت بذاری)

    برای برنامه نویسی تحت PC
    می تونم یه کتاب با عنوان C++ Interface کا با پورتLPT کار کرده برات بفرستم

    ولی شدیدا توصیه می کنم از دلفی قبرای برنامه نویسی تحت PC استفاده بکنی

    موفق باشی:)
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی