• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول شویی

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
بچه ها کسی می دونه تعریف دقیق پول شویی چیه؟ منظورم تعریفیه که با اون خیلی شفاف بشه تشخیص داد کاری پول شویی محسوب میشه یانه؟اگر هم نمونه ای سراغ دارید که مفهوم رو بهتر توضیح بده که ممنون

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
داداش کارش که فرق نمی کنه ... مهم اون پولست ... مثلا شما یه پول خیلی زیاد از طریق خلاف در آوردی ... اون پول میشه کثیف ... حالا چون تابلو نشه مامورا شک کنن به حجم زیادش که اومده تو یه مدت کم دست شما پول شویی می کنی .... یعنی مثلا می زنی تو یه تجارتی آروم آروم پول رو تزریق می کنی و صاحبش می شی ...این میشه پول شویی پول کثیف !

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
سریال breaking bad دیدی؟کاری که والتر وایت انجام میده بهش میگن پولشویی.
اگر این سریال ندیدی، برو حتما ببین

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
همونطور که دوستمون گفت

شما مثلا قاچاق مواد مخدر میکنی 800 ملیون دستت اومده . حالا اگه یهو بریزیش تو حساب خوب بهت شک میکنن !!میان پرس جو که از کجا اوردی ؟ چیکار میکنی ؟
میای مثلا با یکی توافق میکنی کالایی رو برای فروش میزاری و طرفت اونرو چندبرابر ارزش اصلیش ازت میخره و پولو به صورت سوری به حسابت میریزه یا میریزن
اینجوری پول پاک میشه

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
حساب سازی میکنن که مثلا درامدت قانونیه
پولی که از راه غیرقانوتی بدست اومده رو تبدیل به پول قانونی میکنن

به عبارتی شما مثلا در کار واردات جنس ایکس هستین ولی قاچاق میکنین درامدش رو با اینا میپوشونی

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
یعنی من الان یک میلیارد بریزم بانک میان به من گیر میدن ؟!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
نه شما 10میلیاردم بریز بانک کسی باهات کاری نداره تازه رئیس بانک جلوت خم راستم میشه .اصل بانک خودش کثیف ترین سیستم پولیه اگر بخواهد به پول کثیف گیر بده متهم اول خودشه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
اگه نصفشو بریزی به حساب من دیگه بهت شک نمی کنند
اینم یه جور پول شوییه دیگه:D
اصلا یک میلیارد میرم خونه میخرم کی متوجه میشه :D
تو ایران هیچی معلوم نیست!
الان 50000$ دلار با خودت ببر اروپا ببین تو فرودگاه چیکارت می کنن:D

4rash

Registered User
لایک‌ها
229

یه فرم مبارزه با پولشویی میدن
باید بنویسی بچه خوبی هستی ، التزام عملی داری و این پول جزئی از غنایمی ست که در راه خدمت به عسلام به دست آوردی
این پول ماس ینی کلیش باس ماس

mehran_mo

Registered User
لایک‌ها
146
پول شويي به اين صورت هست كه شما از يه سري تسهيلات و... استفاده ميكنيد و پول زيادي كسب مي كنيد ولي وانمود مي كنيد كه اين پول از طريق ديگه اي بدست اومده.
مثال:
شما يك هتل در منطقه ازاد چابهار داريد. دولت براي توسعه و رونق بخشيدن به منطقه و... شروع به سرمايه گذاري ميكنه تا منطقه را توسعه بده براي اينكار تصميم ميگيره تسهيلاتي را به شما و همكاران شما بده تا با نوسازي هتل و... منطقه توسعه پيدا كنه ( تسهيلاتي مثل وام بانكي با مبلغ بالا و تسهيلات گمركي) حالا شما از اين وام و تسهيلات استفاده مي كنيد و بجاي نوسازي هتل و كمك به توسعه منطقه ميريد لوازم صوتي تصويري يا مثلا خودرو يا ... وارد مي كنيد. با فروشش توي بازار ازاد سود كلاني مي بريد و در اخر مدعي ميشين كه اين در امد حاصل شغلتون يعني هتل داري بوده ولي شما كاري را انجام دادي كه شغلتون نبوده. اين باعث ميشه امار ها اشتباه بشه و برنامه ريزي هاي دولت به هم بخوره و نتيجه نده. دليل اينكه همه دولت ها شديدا با پول شويي مبارزه مي كنن هم همين به هم خوردن برنامه ريزي ها و غلط شدن امارهاست.
دليل اينكه الان توي كشور خريد يه خودروي لوكس از پيدا كردن داروي بيماران راحتتره همين مسئله پولشويي هست. اشخاص بودجه و ارز ميگيرن تا توي بخش خودشون فعاليت كنن و اون بخش را توسعه بدن اما چون توي اون مقطع زماني كار ديگه اي مثل واردات خودروهاي لوكس سود بيشتري داره وارد اون حوزه ميشن تا سود بيشتري ببرن. براي همين تناسب عرضه و تقاضا محصولات مختلف به هم ميخوره و قيمتها غير منطقي ميشه.و بعدش بجاي واژه پولشويي از فساد مالي استفاده ميكنند.

بالا