• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پول ماشین رو دادیم ولی یارو به ناممون نمیزنه, چی کار کنیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
سلام,

داداشم یه ماشین خریده, از یه آشنا (تجربه ثابت کرده از آشنا جماعت نباید هیچ وقت خرید ولی داداشم گوش نکرد).

پیکان وانت خریده, پول بنده خدا رو داده, همه سند ها و... رو هم یارو تحویل ما داده, قولنامه رو هم نوشتیم. همه کارها اوکی هست ولی یه برگه هست - که نمیدونم چی بهش میگن, برگه کمپانی یا همچین چیزی - اون رو یارو هنوز به نام ما نزده و الان حدود چند ماه میشه که معامله کردیم و هر روز میگه باشه فردا و... مسخره مون کرده فکر کنم سرش شلوغ هست ولی نباید حالا که پول رو گرفته این رفتارها رو انجام بده.

میدونم باید همون اول یه چند میلیونی رو بهش نمیدادیم تا کل سندها رو به نام بزنه ولی خب, پول رو تمام و کمال دادیم رفت. الان تلفون ها مون رو جواب نمیده, اعصاب همه خانواده رو به هم ریخته. الان دارم میگم ماشین و پولی که دادیم به درک, ای کاش بشه یه حال اساسی ازش گرفت. آخه این بیشرف میگفت من پول لازمم تو رو خدا پول رو بدید کارم گیره. سند زدن کاری نداره یکی دو روزه همه کارهاش رو انجام میدیم و... اما الان چند ماهه که امروز و فردا میکنه.

حالا آیا دستمون به جایی بنده؟ چی کار میشه کرد؟ قانونی میشه کاری کرد؟

با شر خر میشه جلو رفت؟

به همه موارد فکر کردم, اینکه برم در خونه اش داد و بیداد کنم, یا بریم سر کارش اونجا داد و بیداد کنیم و... ولی به نظرم آدم بی آبرویی هست و فدای سرش هم نیست.

کسی نمیتونه کاری برام انجام بده؟ من مشهدم.

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
این اتفاق چهار سال پیش واسه من افتاد . دقیقا همین شکل . فروشنده دوست یکی از دوستان بود و نمیومد سند بزنه .

شما میری شورای حل اختلاف . یکی از شعبش میری . بعد مدارک و قولنامه رو نشون میدی به قاضی میگی نمیاد سند بزنه . بعد اونا یه نامه میدن بهت که برای استعلام وضعیت مالک ماشین که میری میدون راهنمایی مشهد . یک نامه سر بسته بهت میدن که نوشته آدرس و اطلاعات مالک رو . بعد میری میدی دادگاه . اونام اگر آدرس طرف هنوز همونجا باشه براش نامه میدن بیاد دادگاه اگرم نباشه تو روزنامه باید سه بار آگهی بشه که مجهول و المکانه . در وحله آخر اگر یارو نیاد یا پیدا نشه غیر حضوری سند رو میزنن به نامت . اگرم بیاد دادگاه . دادگاه براش وقت میذاره که باید سند رذو بزنه به نامه و نزنه حکم جلبش رو میده .

دنبال شر خر و ... نباش الکی

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
تو هم یه مایه دار مرفه بودی خبر نداشتیم :(

رفیق خارجی که داری .. سفر بین المللی که میری ... ماشین که راه به راه خرید و فروش میکنی ..

خو لاکردار دست مارم بگیر خو .. :general505:
اتفاقا روم نشد بگم چه ماشینی چهار سال پیش خریده بودم . بنز که نبود یک پیکان پژویی خسته بود از آخرشم کلیداش تو کشو با مدارکش مونده . باقیشو آقا دزده برد

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,724
اتفاقا روم نشد بگم چه ماشینی چهار سال پیش خریده بودم . بنز که نبود یک پیکان پژویی خسته بود از آخرشم کلیداش تو کشو با مدارکش مونده . باقیشو آقا دزده برد
تو ایران اگر از موفقیت هایت بگی باهات دشمن میشن
باید بگی ماشین قراضه خریدی که دزده هم بردتش اونوقت باهات احساس همدردی می کنند و تو را در بدبختیاشون شریک می دونند :D

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
تو ایران اگر از موفقیت هایت بگی باهات دشمن میشن
باید بگی ماشین قراضه خریدی که دزده هم بردتش اونوقت باهات احساس همدردی می کنند و تو را در بدبختیاشون شریک می دونند :D
نه خداییش اینو راست میگم . همین اتفاق افتاد . اتفاقا این کله زرده خودش از همه مایه دار تره تو اراک هر شب با یه جولیتا رنگ کله اش دور دور میکنه بعد اینجا میاد ایستگاه ما رو میگیره

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
اون برگه ای که دقیق باید ه نامتون بزنه چیه؟ فقط سند باید ب نام زده بشه. وکالت تعویض پلاک بهتون داده؟ یا اینکه باهاتون به مرکز تعویض پلاک اومده؟ احتمالا ماشینش یه مشکل قانونی داره که میپیچونه.

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
پرسیدم میگه برگه سبزه، خودم نمیدونم برگه سبز چیه.

ظاهرا پلاک به نام داداشم هست، فقط برگه سبز و برگه کمپانی مونده. برگه سبز به نام خود یارو هست ولی برگه کمپانی به نام 2 تا صاحب قبلی!

حالا چطور میشه؟ برای فروش این ماشین کدومشون لازمه؟ برگه کمپانی هم لازمه؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
پرسیدم میگه برگه سبزه، خودم نمیدونم برگه سبز چیه.

ظاهرا پلاک به نام داداشم هست، فقط برگه سبز و برگه کمپانی مونده. برگه سبز به نام خود یارو هست ولی برگه کمپانی به نام 2 تا صاحب قبلی!

حالا چطور میشه؟ برای فروش این ماشین کدومشون لازمه؟ برگه کمپانی هم لازمه؟
خب الان پلاک به ناشون هست کافیه این اشناتون بیاد محضر برا ثبت سند تو محضرخونه.که 1ساعت بیشتر زمان نمیبره. با این حساب مدارک ماشین مشکل داره یا ممکنه مفقود شده باشه..بهتره اول باهاش صحبت کنن ممکنه واقعیت رو به داداشتون بگه. اگه چیزی نگفت به دفتر اسناد رسمی با مدارک مراجعه کنه راهنمایش میکنه.

mzn2000

Registered User
لایک‌ها
41
سلام.
برگه کمپانی به نام اولین نفری هست که ماشین رو از کمپانی میخره و دیگه عوض نمیشه حالا هر چی ماشین دست به دست بشه بازم سند کمپانی به نام همون نفر هست.
برگ سبز مهمترین بخش ماشین هست. اگه هر کاری بخواید بکنید باید برگ سبز داشته باشید. برگ سبز رو پلیس صادر میکنه و در حقیقت بدون برگ سبز عملا ماشین به نام شما نیست! برای سند زدن تو محضرخونه هم باید اول برید تعویض پلاک و اونجا ماشین رو به نام بزنید. تا وقتی تعویض پلاک نرفته باشید و برگ سبز به نام خودتون نزده باشید عملا ماشین به نام اون نفر هست و اگر شما قولنامه یا چیزی ننوشته باشید مشکل پیدا می کنید. الان کارت ماشین هم به اسم اون نفر باید باشه. درسته؟
یه جیزی میگم اما نگران نشید! ممکنه یه مشکلی هست تو موتور ماشین مثلاً شماره اش با شماره توی برگ سبز همخونی نداره یا چیزای دیگه.
به هر حال هر چه زودتر برید دنبال کارتون و به هر نحو شده برید حتما برگ سبز رو به نام خودتون بزنید.
سند اونقدر مهم نیست چون اگه شما برگ سبز رو تو تعویض پلاک به نام زده باشید طزف هیچ ادعایی نمیتونه داشته باشه. سند زدن تو محضرخونه فقط یه محکم کاری اضافه است.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
بنظرم با یه وکیل بین المللی مشورت کنید

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
نمیدونم مشکلتون حل شده یا نه ولی چون تجربه مشابه داشتم مینویسم شاید به کار کسی بیاد ...
اولین پاسخ همین صفحه درست ترین پاسخه
جهت تکمیل عرایض ایشون بگم که
اگر پلاکی که روی ماشینه، داخل خود تعویض پلاک با مراحل قانونی زده شده
برگه سبز به نام داداشتون هست
و فقط سند محضری به نامشون نیست
که برای حل این مشکل
( و یا حتی اگر برگه سبز هم نزده باشن )
مراجعه میکنید به حل اختلاف و مدارک مورد نیاز رو تکمیل میکنید
و با برگه الزام به تنظیم سند مراحلی که دوستمون گفتن رو طی میکنید تا مشکل حل بشه انشاالله
من یک ماه پیش پرسیدم گفتن برای الزام به تنظیم سند محضری ( نه برگه سبز ) کل مراحلش یه چیز حدود
150 تومن تموم میشه بدون نیاز به هیچ وکیل یا شر خر :rolleyes:
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا