پيدا كردن id ركورد قبل و بعدي

شروع موضوع توسط setareh2 ‏20 ژوئن 2005 در انجمن PHP

  1. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    تو يه برنامه كه از php و mysql استفاده ميكنه يه جا ما يه ركورد رو با داشتن id اون صدا مي زنيم:
    کد:
    $result=mysql_query("SELECT * FROM `table` WHERE `id`='$id", $connect);
    $records=mysql_fetch_row($result);
    
    حالا اگه ما id ركورد قبل و بعدي رو بخوايم بايد چه كنيم؟؟؟
    (توضيح اينكه id ها پشت سر هم نيستند يعني ممكنه حذف شده باشند و اينجوري باشند: 1و2و5و12و13و14و...)
     
  2. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    پيدا كردم!!
    SELECT id FROM table_name WHERE id < $id ORDER BY id DESC LIMIT 1;

    and

    SELECT id FROM table_name WHERE id > $id ORDER BY id LIMIT 1;
     
  3. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    :) بازم سعي كن ازينا پيدا كني :D
    منم يكم فكر كردم 10 تا راه رو امتحان كردم ولي اين سر راسته ...
     
  4. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,319
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    یعنی نمیشه 10 تا ریکورد که قبلا آیدی هاش تعیین شده را انتخاب کرد
    مثلا : 2 و4 و 8 و 93 و 40 و 1000 و ...
    منتظرم
     
  5. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    منظورتون رو نفهميدم! :blush:
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    چرا دیگه !
    ستاره این SQL رو به تعداد 1 limit کرده شما به تعداد 10 limit کن
     
  7. footbal
  8. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,319
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    من منظورم اینه که اصلا مرتب یا پشت سر هم نیست
    مثال : آیدی های 1 و 2 و 3 و ... و 100 تو دیتابیس هست.
    من میخوام آیدیه 5 و 10 و 72 و 85 و 92 و 95 و 98 رو انتخاب کنم
    چه کدی میخواهد
     
  9. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    یعنی به صورت رندوم ؟
     
  10. setareh2

    setareh2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    OC
    رندم ميخاي از اين استفاده كن:

    کد:
    SELECT `id` FROM `Table`  ORDER BY RAND() LIMIT 1"
     
zarpopخرید بک لینک