• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پيشنهاد و انتقاد در مورد بخش سخت افزار و مشاوره

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
با سلام خدمت همگي دوستان عزيز

هر نوع پيشنهاد و انتقادي كه در مورد بخش سخت افزار و بخش مشاوره داريد در اينجا مطرح كنيد .

اميدوارم با همفكري و نظرات خوب عزيزان اين بخش بهتر و پر بارتر بشه .

منتظرم :)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
البته جكي جون تصميم با شماست.من فقط به خاطر اين گفتم كه مسائل با هم قاطي نشه.وگرنه مسلما آگاهي از شرايط روز دنيا امريست ضروري.اما اگه پست هاي خبري (يا لااقل خبراهايي كه به بازار مربوط نيست) رو به عنوان مثال از همين بخش لپ تاپ حذف كنيم حجم اون خيلي كاهش پيدا ميكنه.آخه تو همه ي جاها مثل تهران و مراكز استانها كيفيت و سرعت اينترنت بالا نيست و بار گذاري صفحات كلي طول مي كشه.به هر حال نيتم خير بود اميدوارم كه باعث رنجش كسي نشده باشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جكي جان لطف كن يكي دو تا تاپيك مربوط به ادرس و شماره مغازه ها و گارانتي ها و از همه مهمتر يه تاپيك راه بنداز كه قيمت قطعاتي تا اينجا در موردش بحث شده رو همه بتونن سريع پيدا كنند...

فكر كنم 50 درصد مطالب جواب دادن به همين چيزاست.......

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راستش من فكر مي كنم بار علمي اين بخش خيلي بالاست اما سرعت دسترسي بهش زياد بالا نيست چون صفحات زيادي با عكس پر شده . پيشنهاد من اينه كه عكسها دانلود بشه و به صورت بند انگشتي اپ لود بشه كه حجم صفحات بياد پايين .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نظر من: :)
تاپيكهاي بخش سخت افزار زياد قفل ميشه بخصوص براي تازه وارد ها كه داخل انجمن پست ميزن شايد جالب به نظر نرسه, درسته كه بايد هر چيزي در تاپيك خودش قرار بگيره , اما ميشه با يه تغيير مكان تاپيك رو رديف كرد .در حالت ديگه : فكر ميكنم اگر بشه جوابي كوتاه داد به اونها و اينكه بعد لينك به جاي ديگري از انجمن داده بشه خيلي بهتر هست.
موفق باشيد.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
فاير جان من همين كاري رو كه شما گفتي كردم ،‌يعني سوال رو در بخش مربوطه جواب مي دم و بعد لينك رو مي ذارم و تاپيك رو قفل مي كنم .
باشما موافقم اين امر براي تازه واردها خوشايند نيست و من هم همين رويه ور دنبال مي كنم .

از تذكرت ممنون :)

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آره خيلي خوبه. و كلا منظورم همين بود كه ببينيم واقعا م م م ... نيازي به بستن تاپيك هست يا نه يا مثلا حذف كردنش!
حالتي كه خود احسان اينا دارن خيلي متعادل هست يعني حتي اگه عنوان تاپيك هم مشكل اخلاقي داره معمولا همونطور باقي ميمونه اما خوب آخر قفل ميشه.
خلاصه يه طوري كه يوزر نگه كه اومديم يه پست زديم و اينا بستنش! چون شما هم تا اونجا كه براتون مقدور هست جواب هاي كاملي ميدين پس حيفه كه يوزر دوباره نياد ! حالا اينكه ممكن هست مثلا طرف بياد و ادامه تاپيك رو در همون جا بنويسه و باز متوجه نباشه كه در جايي كه شما لينك دادي بنويسه. اينطوري ميشه تاپيك رو move كرد به جايي كه درست هست.
ديگه اينكه تذكر به كسي نميدم :) هر چي هست پيشنهاد هست براي بهتر شدن اينجا يا هر جاي ديگه .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
فاير جان من منظوري نداشتم ، از واژه " تذكر " ناراحت شدي ؟
اتفاقا اين تاپيك رو براي همين زدم تا دوستان نظراتشون رو بگن و خيلي خوشحالم كه بچه ها اينقدر با هم صميمي هستن و راحت حرفهاشون رو مي زنن .

در هر صورت من منظوري نداشتم اگه ناراحت شدي ببشخيد . :D

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از rax :
جكي جان لطف كن يكي دو تا تاپيك مربوط به ادرس و شماره مغازه ها و گارانتي ها و از همه مهمتر يه تاپيك راه بنداز كه قيمت قطعاتي تا اينجا در موردش بحث شده رو همه بتونن سريع پيدا كنند...

فكر كنم 50 درصد مطالب جواب دادن به همين چيزاست.......
در مورد گارانتي و توزيع كننده هاي اصلي قطعات ،‌من خودم خيلي در فكرش هستم ، و اين تاپيك رو سعي مي كنم همين امروز بزنم .

و در مورد قيمت همونطور كه خودت بهتر مي دوني ،‌به خاطر نوسان دائمي و تنوع زياد قطعات ، خيلي مقدور نيست . اگه ايده و روش خاصي براي اين كار داري بگو تا جلو بريم .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه عزيز ناراحت چرا !!! ما كلا از كسي ناراحت نميشيم ;)
من منظورم اين بود كه همون, فقط براي پيشنهاد دادن به شما بود :) ! چون تذكر حالت ديگه اي داره .
به هر حال انشالله كه اينجا رو بهتر و بهتر ببينيم .

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
دوستان سلام....
با اجازه ي جكي جون مي خواستم از همه دوستان خواهش كنم كه پست هاي خبري در بخشهاي مشاوره ارسال نكنند چون واقعيتش براي كسي كه قصد خريد لپ تاپ يا ساير قطعات رو داره خبرهاي مربوط به تازه هاي سخت افزار نمي تونه زياد مثمره ثمر باشه و تنها باعث ميشه كه حجم اين بخشها بالا بره و مطالعه ي اونا مشكلتر.البته من خودم دو سه تا پست خبري در اين بخش داشتم و سعي مي كنم از اين به بعد بحثها رو در بخش اخبار سخت افزار مطرح كنم.يه تقاضا هم از جكي جون داشتم اونم اينكه اگه تو بخش اخبار سخت افزار هم براي هر قطعه تاپيك جدا گانه اي باز بشه (مثل قسمت مشاوره براي خريد قطعات) نظم و انسجام اين بخشها خيلي بالاتر ميره.اگه دوستان دیگه هم موافقند یا نظرات تکمیلی دارند خوشحال می شم مطرح كنید.

دوست بسيار گرامي البته پيشنهاد شما متين و معقول است و صد البته صحيح و منطقي است.چرا كه نياز به اين شيوه احساس ميشود و با توجه به اينكه حجم مطالب هم بالاتر ميرود مي توان آن را در پست هاي تخصصي تر مطرح نمود تا افتراق بخش ها سبب راحتي استفاده كنندكان هر بخش باشد.ولي قبول مي نماييد كه وجود پست هاي خبري بويژه تازه هاي سخت افزاري لپتاپ مي تواند كمك حال خوبي براي كساني باشد كه علاوه بر نياز به دانش روز در اين باره,نيازمند انتخاب بهتر لپتاپ خود هستند؟از اين جهت ميتوان گفت من با يگانگي مطالب مربوط با لپتاپ در يك واحد موافقم,مگر اينكه جكي خان زحمت بكشند سري مطالب مربوط به مشاوره لپتاپ,بخش خبري لپتاپ و همچنين بخش رفع اشكال را در يك مجموعه واحد با رويكردي جداگانه فراهم آورند.جكي خان نظر شما چيست؟

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از Jacky :
البته جاي اين بحث اينجا نيست ، ولي حالا كه باب مساله باز شد بايد بگم كه ،‌ اگه بخوايم تفكيك هاي رو زياد كنيم باعث پيچيدگي اين بخش مي شه و بچه ها سر در گم مي شن . بخش اخبار هر نوع خبر سخت افزاري مي تونه داشته باشه و انوقدر فعال و حجيم نيست كه نياز به تفكيك داشته باشه .
در مورد لپ تاپ هم مي تونيد در تيتر هر پست با فونت درشت يك عنوان خبر بذاريد تا بقيه متوجه بشن كه اين پست خبري است و جنبه مشاوره و راهنمايي نداره . يك نكته ديگه هم در مورد خريد هميشه بايد با آينده نگري عملكرد و اخبار در اين زمينه مي تونن كمك كنن .

حالا كه شما باب اين قضيه رو مطرح كردي من يك تاپيك پشنهاد و انتقاد در بخش سخت افزار باز مي كنم و شما و ساير دوستان عزيز هم در صورت تمايل اين بحث رو در همونجا ادامه بدن .
پس در تاپيك پيشنهاد و انتقاد در مورد بخش سخت افزار و مشاوره منتظر همگي عزيزان هستم و اين بحث در اين تاپيك مختومه مي شه .

ممنون :)

دوست گرامي,اگرچه با نظر شما موافقم و البته نظر خودم را در بخش قبلي گفتم ولي من به انسجام كلي مطلب معتقدم تا گسيختگي آن.البته از من پير نخواهيد تا هر آنچه را كه شما جوانها تصميم ميگيريد درك كنم... :lol:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
جكي جان نظر من اينكه تاپيك قيمت رو راه بنداز تا هر كي يه قسمتشو فعال كنه مثلا من اگه فلان قطعه رو
راحت قيمت ميگيرم يه ريپلي واسه اون قطعه ميزنم و خودم هم مدام اديت ميكنم تا به روز باشه....

حالا شما بگو كدوم قطعاتو راحتي تا ما بقيه رو جمع كنيم......
(الان همه دوستان شاي ميشن كه چرا دارم از جانب اونا حرف ميزنم.... :D )

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
من هم دوست دارم كه يه تاپيك قيمت داشته باشيم ،‌ حالا كه شما هم پايه هستي و اصرار ميكني ،‌باشه موافقم .
فقط بهتره يك سري ضوابطي رو تعيين كنيم ، تا بقيقه شاكي نشن . مثلا قيمتها با نوسان 5 هزار تومان باشه . قيمتها هر 24 يا 48 ساعت بروز رساني بشه . قطعات كلي و عرف بازار رو مطرح كنيم و اگه كسي قطعه خاصي رو مي خواست مي شه قيمتش رو گرفت و به اون اعلام كرد .

شما و ساير دوستان نكاتي كه رو كه ضروري مي دونن بگن ،‌تا اين بحث رو حساب شده شروع كنيم .

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
نام تاپيك هايي كه چند صفحه دارند و كلمه انگليسي هم توش هست چرا اينطور نا مرتب نشان داده ميشه ؟ نميشه درستشون كرد ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اقا جكي من هر چيزي شما بگي در بست قبول دارم....
اتفاقا توجه به نوسانات قيمتاصل اساسي كاره....
اخرش شما نگفتي كدوم قطعه يا قطعات رو خودتون اپديت ميكنيد(اگه فقط قيمت قطعات مطرح شده يا پيشنهاد شده رو هم بزاريم كافيه.....)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از ARH :
سلام
نام تاپيك هايي كه چند صفحه دارند و كلمه انگليسي هم توش هست چرا اينطور نا مرتب نشان داده ميشه ؟ نميشه درستشون كرد ؟
من هم با شما موافقم ، وسعي مي كنم كه اسم ها رو يه جوري به پسوند فارسي تموم كنم كه اينطوري نشه .

بالا