پس پراید چی شد :wacko::wacko::wacko:
منم 10 تومن:
![]()
صبر كن به پرايد هم مي رسه . فعلا كه هفتاد تومنش جور شده ... !!
سپاهاني ها با صفر شركت كننده و در كل با صفر سهم ! ( ياد يه ماجرايي افتادم ، از زمان دانشجوييم تو اصفهان ، ولش كن ... ! )
پس پراید چی شد :wacko::wacko::wacko:
منم 10 تومن:
![]()
آقا قضیه جدی شده ... کافیه یه تاپیک توی بخش گفتگوی آزاد زده بشه و موضوع به اطلاع همه برسه دیگه این تاپیک منفجر میشه ...![]()
1- پیش بینی قهرمان لیگ مهلت پیش بینی تا قبل از داربی ، تاریخ : 16/1/87 .ساعت 15 50 امتیاز
2- پیش بینی قهرمان جام حذفی مهلت تا قبل از بازی استقلال - راه آهن ، تاریخ : 27/12/86 .ساعت 16 50 امتیاز
3- پیش بینی آقای گل لیگ مهلت تا قبل از داربی تاریخ :16/1/87 ساعت 15 50 امتیاز
4- پیش بینی 2 تیم سقوط کننده به لیگ یک مهلت تا قبل از داربی، تاریخ 16/1/86 هرتیم 50 امتیاز
5- پیش بینی 2 تیم صعود کننده به لیگ برتر مهلت تا قبل از داربی ، تاریخ 16/1/86
آقا من باید یه چیزی بگم ... اول اینکه پیش بینی تیم های سقوط کننده و صعود کننده تاریخش غلطه ... بعدش اینکه من اصلا حواسم به تاریخ پیش بینی قهرمان جام حذفی نبود ... یعنی مهلت تموم شد ؟ راه نداره ؟![]()
Last monarch عزيز تاريخ پيش بيني جام حذفي كه تا 27اسفند هست . هنوز وقت داريم :happy:
ممنون ... درسته ... من ندیدم ولی فکر کنم اون تاریخهای بالا که نوشتم غلط باشه. درسته ؟
سلام
يه نگاهم بندازم ببينم اينجا چند چنده ؟
اااااااااااااااااااااااااااااا ؟ مي بينم كه همچنان پرسپوليس سكانداره و اينجا هم ول كن صدر جدول نيست !
:دي
سلام به تموم بر و بچ گل و بلبل نازنين .. . ببخشين يه مدت نبودم . من بايد زودتر پيش بينيم رو انجام بدم چون احتمالا از هفت هشت روز ديگه باز هم به مدت يك ماه غايبم . اينه كه اگه الان پيش بيني نكنم ، مسابقه رو از دست ميدم .
بذار فكر كنم .....
قهرمان كه پرسپوليسه .
جام حذفي هم .....
راستي بحث اسپانسر به كجا كشيد ؟ فرزاد جون كي پول رو واريز كنيم ؟
با اجازه دوستان من هم 10 هزار تومان در جایزه سهیم میشم.
فرزاد جان ببخشید که کمتر سر میزنم به این تاپیک. راستش یکمی گیج شدم!
گمونم اون نظم لازم برای برگزاری مسابقه ی پیش بینی تو این تاپیک وجود نداره که خودت باید زحمتش رو بکشی.
تاپیک مسابقه ی پیش بینی لیگ خیلی داره منظم کار میکنه چون همه چیزش کاملا مشخصه.
اینجا چون تو هر پستی یه قانونی گقته شده و پخش و پراکنده شده گمونم یکمی گیج کننده ست.
بنظرم اول بیا تو این تاپیک به یه نتیجه ی کلی برسیم و همه چیز مشخص بشه بعد با کمک حامد خان این تاپیک رو پاک کن و یه تاپیک جدید با اطلاعات جدید و کامل باز کن و اونجا بحث رو دنبال کن و بقول بچه ها حتی تو قسمت گفتگوی آزاد هم اون تاپیک رو تبلیغ کنیم و ...
ببخشید فقط در حد یه نظر بود.
موفق باشید.
سلام خدمت همه بر وبچه هاي تالار ورزش
اين تاپيكو باز كردم تا دوستان نظرشون درباره قهرمان ليگ برتر اعلام كنند . خوشحال ميشم در نظرسنجي شركت كنيد و اگر هم لازم ديديد نظراتتونو در پستهاي جداگانه اعلام كنيد . فقط يك خواهش : لطفا فقط درباره موضوع صحبت كنيد و از حرفهايي كه به موضوع تاپيك ارتباط ندارد اجتناب كنيد . با تشكر
ادیت : قوانین و جوایز :
1- پیش بینی قهرمان لیگ مهلت پیش بینی تا قبل از داربی ، تاریخ : 16/1/87 .ساعت 15 50 امتیاز
2- پیش بینی قهرمان جام حذفی مهلت تا قبل از بازی استقلال - راه آهن ، تاریخ : 27/12/86 .ساعت 16 50 امتیاز
3- پیش بینی آقای گل لیگ مهلت تا قبل از داربی تاریخ :16/1/87 ساعت 15 50 امتیاز
4- پیش بینی 2 تیم سقوط کننده به لیگ یک مهلت تا قبل از داربی، تاریخ 16/1/87 هرتیم 50 امتیاز
5- پیش بینی 2 تیم صعود کننده به لیگ برتر مهلت تا قبل از داربی ، تاریخ 16/1/87
جوایز :
یک دفترچه حساب قرض الحسنه به مبلغ 30000 تومان از طرف اینجانب !
5 اسپانسر 10000 تومانی تا کنون ! امیر خان ، ساسان، رضا بادکنکی ، حامد - پی تی و سپاهان عزیز
به امید قهرمانی شایسته ترین تیم![]()
من یه نظری دارم.
به نظر من پیش بینی صحیح قهرمان لیگ و یا حتی جام حذفی خیلی مهمتر از پیش بینی آقای گل و یا تیمهای سقوط و صعود کننده هست. بهتر نیست امتیازها منطقی تر باشه؟؟
و یه پیشنهاد دیگه.
اگه قراره مثلاً پیش بینی دو تیم صعود کننده 100 امتیاز داشته باشه، کسی بتونه انتخابهای بیشتر داشته باشه و اگه از اونها دوتاش درست دروند، 50 امتیاز هر پیش بینی صحیح تقسیم بر انتخابهاش بشه. یعنی اگه 4 تا انتخاب کرد و 2 تاش درست درومد، به جای 100 امتیاز، 50 امتیاز بگیره و اگه از 4 تا یکیش درست درومد، 25 امتیاز بگیره و اگه 2 انتخاب کرد و هر دو درست درومد، 100 امتیاز را کامل بگیره.
همینطور در مورد بقیه پیش بینی ها. مثلاً کسی بتونه 2 تیم را به عنوان قهرمان معرفی کنه و اگه یکیشون قهرمان شد، نصف امتیاز را بگیره.
نظرتون چیه؟
اقا من پستای بچه ها رو نخوندم یه سوال داشتم بر فرض مثال بیست نفر به سپاهان رای دادن و سپاهان قهرمان شد بعد چه جوری بین اون بیست نفر برنده معلوم میشه؟ قرعه کشیه یا چیز دیگه؟![]()