پيغام لاگين اول ويندوز ايكس پي

شروع موضوع توسط Galaxy ‏1 سپتامبر 2004 در انجمن ویندوز

  1. Galaxy

    Galaxy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    آقايون خانمها لطف كنن منو يه رهنمايي كنن .

    چند وقته وقتي ويندوزم ميخواد بياد بالا يه پيغام اولش مياد كه مربوط به يوزر و پسوورده البته با يه اينتر يا اسكيپ ميره ولي خوب اعصاب خورد كنه . به من گفتن به خاطر يه نرم افزاريه كه احتياج به شبكه داره . چطوري ميتونم اين پنجره رو ديس ايبل كنم ؟ :blush: ممنونم
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    راستش اين پنجره اي كه اين طوريه و اذيت مي كنه
    در ويندوز 98 و ME بار اول كه ويندوز را ميريزيم نبايد چيزي وارد كنيم و خالي OK مي كنيم
    اگر استفاده كرديم بار اولو اشتباه كرديم LogOut مي كنيم سپس اين كارو مي كنيم.
    اما در مورد ويندوز XP نمي دانم جواب بده؟
     
  4. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینم یه صفحه میاد که یوزر و پسورد می خواد؟ یعنی یوزر روهم میشه تایپ کرد؟؟
    اونموقع که اون صفحه میا شیفت+دیلیت+الت رو بگیر تا اون منو عوض بشه
     
  5. hpxyz

    hpxyz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 می 2004
    نوشته ها:
    90
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من كامپيوترم ويندوز اكس پي و 98 دارد و در يك شبكه كار مي كنم .مشكل من اينه كه در ويندوز اكس پي هر وقت لاگين مي كنم نام يوزر اولي كه براي اون تعريف شده را مي نويسد در قسمت يوزر هم عوض كردم باز فرقي نميكند در رجيستري هم هر جا كلمه يوزر ني م بود تغيير دادم و يوزر جديد قرار دادم مشكل حل مي شه و لي نمي دونم چرا هر وقت تو 98 ميرم دفعه بعد باز يوزر قبلي را مي نويسد.مي شه راهنمايي كنيد
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    این کارو گفتم بکن تا اون یکی منو از این به بعد ظاهر بشه البته تو کنترل پنل و تو قسمت یوزر اکانت هم باید بری تو قسمت -چنج د وی یوزر لو گ اور اف و تیک یوز ا ول کام اسکرین رو بزنی
     
  7. Galaxy

    Galaxy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0



    بله منوي بوزر پسوورد مياد خوب بعد از اون كه منو عوض شد چيكار كنم ؟ ميخوام كلا اين پيغام نياد و ويندوزم يه ضرب بياد بالا
     
  8. Galaxy

    Galaxy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    آقا نبود كسي بتونه مشكل مارو حل كنه ؟
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    باید بری تو-کنترل پنل-یوزر اکانت- قسمت -چنج د -وی -یوزر لو گ -اور -اف و تیک یوز -ا -ول -کام -اسکرین -رو بزنی
     
  10. MohammadR

    MohammadR مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    2,611
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    مهرداد جان چرا انگبيسي نمي نويسي؟ چه اصراريه همه اش فارسي مي نويسي كه آدم قاطي مي كنه!
     
  11. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    مهرداد خان خداييش من حيرون اين فينگليشتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  12. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    بلاخره من به کدوم ساز شما برقصم :lol: :lol: به احسان میگین انگلیسی ننویس ! به من میگین بنویس!!! بلاخره تکلیف چی هست :blink: :blink: :blink: :blink:
    Contorol panel->>user accunt>>change the way user log on or off>>>user the welcome screen
    رو تیک بزن
     

    فایل های ضمیمه:

    • mah2.jpg
      mah2.jpg
      اندازه فایل:
      37.1 KB
      نمایش ها:
      20
    • mahiar.jpg
      mahiar.jpg
      اندازه فایل:
      92.6 KB
      نمایش ها:
      14
  13. Galaxy

    Galaxy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    آقا ممنون ولي فكر نميكنم به اون مربوط شه چون اصلا فرق نكرد ):
     
  14. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    ببینم چند تا یوزر تعریف کردی؟؟ اگه یوزر مجزا تعریف نکردی و تو قسمت یوزر یه یوزر داری برو چنج پسورد رو بزن منتها پسورد جدید رو خالی بزار تا مستقیم بالا بیاد ولی اگه بیش از یک یوزر تعریف کرده باشی حتما اون صفحه انتخاب یوزر میاد مگه یوزر اضافی رو حذف و رمز عبور خودت رو هم همونطور که گفتم از بین ببری
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون