• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پژو ایران را تحریم کرد

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
روز چهارشنبه، شرکت جنرال موتورز، شریک پژوی فرانسه از تعلیق ارسال قطعات و همکاری پژو با شریک ایرانی آن خبر داد. طبق بیانیه جنرال موتورز، پژو حتی قبل از شراکت با جنرال موتورز هم تحریم ها بر ضد ایران را با تعلیق ارسال محموله قطعات آغاز کرده بود.

دولت ایالات متحده مالک 32 درصد سهام جنرال موتورز است و این شرکت هم هفت درصد از سهام پژو را در اختیار دارد. پژو هم اعلام کرده که تنها 1.5 درصد از درآمد جهانی این شرکت از معامله با ایران خودرو حاصل می شود و سرمایه ای در ایران ندارد. این درحالیست که پیش از این نقش ایران خودرو در بازار و درآمد پژو بیش از این عنوان می شد. پژو همچنین سال گذشته با زیان روبرو بود.

تا این لحظه ایران خودرو به این خبر شبکه “فرانس 24″ واکنشی نشان نداده است. اما امیدواریم استعمار پژو بر ایران بلاخره به پایان رسیده باشد. پژو بر خلاف رنو تا کنون سرمایه گذاری و ورود سرمایه به ایران نداشته و حتی در پروژه پژو 206SD هم سر شریک ایرانی خود کلاه گشادی گذاشت و خودرویی که پول طراحی کلان آن توسط ایران پرداخت شده بود اینک در ترکیه و مالزی هم ساخته می شود. بعلاوه قولهای فراوان مبنی بر ساخت خودروهای جدید و مخصوص بازار ایران نیز هیچ گاه رنگ حقیقت به خود نگرفتند.
ممکن است از این پس خودروهای پژو با گیربکس اتوماتیک با مشکل تولید و خدمات پس از فروش مواجه شوند اما بعید است ایران خودرو از این تحریم ضربه ای ببینید. مخصوصا الان که سمند و رانا و دنا را می تواند بجای معادل پژویی آنها جایگزین نماید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته لازم به ذکر هست که اکثر قطعات داخل ایران تولید میشه.
فقط موتور 206 و فکر کنم ال 90 هست که به مشکل میخوره. بقیه چیزها داخل تولید میشه

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
قطعن رو قیمت ها تاثیر میذاره به این هم باید توجه کرد خیلی همه چیز اروزنه

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
قطعن رو قیمت ها تاثیر میذاره به این هم باید توجه کرد خیلی همه چیز اروزنه

پژو خودش تو فرانسه هشتش گرو نهش هست، چند روز پیش تو یورونیوز دیدم اوضاعشون خراب شده بود، اینا هر چی در میارن از بازار ایرانه اونم تحریم کنن که دیگه هیچی!
بعضی از خبرارو شما بشنو و باور نکن، میدونستی الان ایران از نظر سونی و حتی سامسونگم تحریمه ولی هنوزم بدون هیچ مشکلی و به وفور پیدا میشه ، برو بچز راهش و پیدا میکنن، میرن از ترکیه میارن مثل رنو مگان!

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
البته بد نبود که منبع رو هم می نوشتید.
ایران خودرو از سال گذشته دستور داشت که ارتباط با پژو رو کاهش بده اما طیفی در این شرکت در برابر این تصمیم مقاومت کردند. بطور مقطعی تاثیری روی شرکت و بازار می گذارد ولی با جایگزینی سایر شرکتها مخصوصا از چین، کمبود برطرف می شه. در کوتاه مدت قیمت خودروهای اتومات افزایش پیدا می کنه و اما در دراز مدت کاهش چشمگیری پیدا می کنه بخاطر کمبود قطعات یدکی و پشتیبانی
ظرفیت تولید سمند اونقدر هست که جایگزین 405 بشه. اما رانا تا جانشین 206 بشه طول می کشه و دنا هم که جای پارس رو باید پر کنه همینطور. به نظر من حضور چینی ها پر رنگ تر می شود.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,442
فعلا نه ایران خودرو حرفی زده و نه اونها روشن و واضح حرف زدن . چیزی که قطعیه توقف یا به تعلیق در اومدن ارسال قطعاته . چیزی که احتمالا دائمی خواهد شد !
اما اینا تو تولید مشکلی ندارن . چند نوع موتور دارن که رو هر ماشینی سوار میکنن . علاوه بر tu5 و EF7 تازگی XUM هم تولید کردن و از خرداد رو ماشینا سوار میشه .
اما EF7 یه مدته مشکل پیدا کرده ، تو کوچه و بازار که میگن مربوط به تحریمه . اینم مثلا موتور ملی مونه ....

.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بحث تحريم پژو يا هر محصول ديگري كه ايران در حال توليد و يا مونتاژش هست يك اثر مهم داره :
همين جو اين خبر كه بهونه دست توليد كننده ي داخل ميده تا قيمتها رو بكشه بالا .
ايران خودرو هم كه ماشالله بدون بهانه قيمت ميبره بالا چه برسه به اينكه بهانه ي هم دستش بياد .

jahan hamed

کاربر فعال
لایک‌ها
808
بحث تحريم پژو يا هر محصول ديگري كه ايران در حال توليد و يا مونتاژش هست يك اثر مهم داره :
همين جو اين خبر كه بهونه دست توليد كننده ي داخل ميده تا قيمتها رو بكشه بالا .
ايران خودرو هم كه ماشالله بدون بهانه قيمت ميبره بالا چه برسه به اينكه بهانه ي هم دستش بياد .

در نهایت تا چند روز دیگه تاثیرش رو بازار ایران خواهیم دید همینجوری به خاطر تحریمات دلار 10 درصدی تولیدات داخلی هم گرون شده بود حالا هم که قراره بنزین گرون بشه و این هم که تحریم شده پس انتظار کشیدن رو قیمت محصولات داخلی 100 درصده!!!

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اگر قطع کنه همکاریش رو فقط روی قطعه نیست

ایران بابت هر پژو 405 -206 و کلا هر خانواده پژو باید مبلغی رو به اون کارخونه بده

در عین حال اگر ممنوع بشه کلا اجازه فعالیت نداره نه اینکه سمند بزنه موتور پژو !

موتور پژو هم اجازه نداره تولید کنه

--------------------

قبل عید سهامش رو خریدم

دیوانه نشم خوبه

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
البته لازم به ذکر هست که اکثر قطعات داخل ایران تولید میشه.
فقط موتور 206 و فکر کنم ال 90 هست که به مشکل میخوره. بقیه چیزها داخل تولید میشه

۲۰۶ و ۲۰۷ رو دقیقا می دونم CDK میاد تو ایران سر هم میشه.

یکی از دوستان در شرکت ایران خودرو خراسان کار می کنه!

من دو هفته پیش هم گفتم که هر کس دوست داره روی خودرو سرمایه گذاری کنه توی کار پژو و امثالش بره!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
پژو خودش تو فرانسه هشتش گرو نهش هست، چند روز پیش تو یورونیوز دیدم اوضاعشون خراب شده بود، اینا هر چی در میارن از بازار ایرانه اونم تحریم کنن که دیگه هیچی!
بعضی از خبرارو شما بشنو و باور نکن، میدونستی الان ایران از نظر سونی و حتی سامسونگم تحریمه ولی هنوزم بدون هیچ مشکلی و به وفور پیدا میشه ، برو بچز راهش و پیدا میکنن، میرن از ترکیه میارن مثل رنو مگان!

اجازه تولید رو از دست میدن ... آره چند تا قطعه قاچاق میشه از اینور اونور گیر آورد ولی این شرکت ترک نباید بگه که این تعداد قطعه رو به کدوم مقصد می فرسته؟

رنو هم مجوز داده بود به ایران که می تونستند از ترکیه بیارن!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
به گفته پیر اولیویه، سخنگوی شرکت فرانسوی پژو − سیتروئن، تصمیم به توقف همکاری با ایران و توقف ارسال قطعات یدکی به ایران در ماه فوریه گرفته شده است.

روز سه‌شنبه (۲۷ مارس/ ۸فروردین) اعلام شد که "جنرال موتورز" ۷ درصد از سهام دومین شرکت خودروسازی بزرگ اروپا را خریده است.

به گفته گروه "اتحاد علیه ایران هسته‌ای" شرکت پژو - سیتروئن بزرگترین شریک غربی صنعت خودروسازی ایران است، که مهمترین بازوی آن به نام "ایران خودرو" زیر نظارت **** پاسداران و در جهت تقویت حاکمیت **** اسلامی فعالیت می‌کند.

من فکر نکنم دومین شرکت بزرگ خودروسازی در اروپا با فروش قطعات به ایران می چرخید! بعضی از دوستان فکر می کنند یعنی برای چند تا قطعه که به ایران می فروخت الان از هم می پاشه.

Peugeot - Wikipedia, the free encyclopedia
PSA Peugeot Citroën - Wikipedia, the free encyclopedia

Headquartered in the 16th arrondissement of Paris, PSA is the second-largest Europe-based automaker (after Volkswagen Group) and the eighth-largest in the world measured by 2011 unit sales.[4]

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
۲۰۶ و ۲۰۷ رو دقیقا می دونم CDK میاد تو ایران سر هم میشه.

یکی از دوستان در شرکت ایران خودرو خراسان کار می کنه!

من دو هفته پیش هم گفتم که هر کس دوست داره روی خودرو سرمایه گذاری کنه توی کار پژو و امثالش بره!

اجازه تولید رو از دست میدن ... آره چند تا قطعه قاچاق میشه از اینور اونور گیر آورد ولی این شرکت ترک نباید بگه که این تعداد قطعه رو به کدوم مقصد می فرسته؟

رنو هم مجوز داده بود به ایران که می تونستند از ترکیه بیارن!

1. ببینید 206 اتومات رو میدونم که کامل موتورش از فرانسه میاد و رو مدلهای اتومات این تاثیر رو حس می کنید، البته جدیدا ایران خودرو مدلهایی از پارس رو هم اتومات می کرد که نمی دونم از اون روش برای 206 هم می تونن استفاده کنن یا نه؟
2. 206 معمولی خیلی از قطعاتش در ایران تهیه می شد البته با نظارت پژو حالا باید ببینیم ایران خودرو بومی سازی میتونه بکنه این قطعات رو یا نه؟
3. و اما در مورد رنو مگان از ترکیه، ببینید بعضی شرکتها میدونن که اجناسشون از جای دیگری به ایران ارسال میشه، خیلی هاشون واکنش نشون میدن که از هیچ جا حق ندارید این کار رو بکنید ولی خیلیهاشون از اونجاییکه موضوع بی اهمیت هست ولی برای اینکه روی آمریکارو یا دولتشون رو زمین نندازن شرکت مادر رسما اعلام هم میکنه ولی دفتر MENA شروع میکنه با قرار داد بستن 3 دست میچرخونه و محصولات رو وارد میکنه در مورد رنو ترکیه، رنو این قدرت رو به دفتر ترکیه اش داده که خودش از اونجا فروش داشته باشه و دفتر منطقه ای باشه و تصمیم بگیره مثل اکثر شرکتهای معتبر که دفاتر منطقا ای دارن و شما الان بشون ایمیل بزنید که من میخوام مثلا با شما کار کنم میگن ما دفتر منطقا ای داریم و شما باید با اون دفتر صحبت کنید و تصمیم گیرنده در منطقه شما اونها هستند.(من برای نمایندگی یک شرکت اوروپایی معتبر به اون شرکت ایمیل زدم و اون من رو به دفتر منطقه ایشون تو دبی وصل کرد و وقتی من بعد از جلسات مختلف با کارشناسهاشون و وقتی مطمئن شدن که من میتونم و توانایی این کار رو دارم با مدیر اصلی دفتر منطقه ایشون جلسه داشتم که اتفاقا خودش از مدیران میانی اون شرکت مادر بود و خیلی رک گفت رو هر محموله که مثلا اگر 1000 تاش تو یک محموله باشه چقدر به این دفتر میدی؟ من یه جورایی نه انتظارش رو داشتم نه اصلا فکر میکردم این همچین حرفی بزنم اونم دیده بود من تعجب کردم گفت چقدر میدی اگر با بهت این اجازه رو بدیم که از محصولات ما استفاده کنی، گفتم نمی دونم، گفت مثلا اگر 30 درصد حق نمایندس شما 10 درصد برای ما در نظر بگیر و 20 درصدش برای خودت!!! اینه بیزنس دنیای امروز

barcelonaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 206 تیپ 2 ثبت نام کردم نقد قراره خرداد تحویلم بدن.یعنی الان که تحریم شده ماشینو به هم میدن؟خواهشاً هر کی میدونه به من بگه دارم از استرس میمیرم.

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
خدا رو شکر از الطاف الهیه که هر زو تحریممون میکنن.
چون باعث بد بختی هر چه بیشتر خودشون میشن.فرانسه که وضعش گهی گهیه میخاد بیاد ایران رو تحریم کنه؟

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
من 206 تیپ 2 ثبت نام کردم نقد قراره خرداد تحویلم بدن.یعنی الان که تحریم شده ماشینو به هم میدن؟خواهشاً هر کی میدونه به من بگه دارم از استرس میمیرم.

قطعا میدن شک نکن

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
1. ببینید 206 اتومات رو میدونم که کامل موتورش از فرانسه میاد و رو مدلهای اتومات این تاثیر رو حس می کنید، البته جدیدا ایران خودرو مدلهایی از پارس رو هم اتومات می کرد که نمی دونم از اون روش برای 206 هم می تونن استفاده کنن یا نه؟
2. 206 معمولی خیلی از قطعاتش در ایران تهیه می شد البته با نظارت پژو حالا باید ببینیم ایران خودرو بومی سازی میتونه بکنه این قطعات رو یا نه؟
3. و اما در مورد رنو مگان از ترکیه، ببینید بعضی شرکتها میدونن که اجناسشون از جای دیگری به ایران ارسال میشه، خیلی هاشون واکنش نشون میدن که از هیچ جا حق ندارید این کار رو بکنید ولی خیلیهاشون از اونجاییکه موضوع بی اهمیت هست ولی برای اینکه روی آمریکارو یا دولتشون رو زمین نندازن شرکت مادر رسما اعلام هم میکنه ولی دفتر MENA شروع میکنه با قرار داد بستن 3 دست میچرخونه و محصولات رو وارد میکنه در مورد رنو ترکیه، رنو این قدرت رو به دفتر ترکیه اش داده که خودش از اونجا فروش داشته باشه و دفتر منطقه ای باشه و تصمیم بگیره مثل اکثر شرکتهای معتبر که دفاتر منطقا ای دارن و شما الان بشون ایمیل بزنید که من میخوام مثلا با شما کار کنم میگن ما دفتر منطقا ای داریم و شما باید با اون دفتر صحبت کنید و تصمیم گیرنده در منطقه شما اونها هستند.(من برای نمایندگی یک شرکت اوروپایی معتبر به اون شرکت ایمیل زدم و اون من رو به دفتر منطقه ایشون تو دبی وصل کرد و وقتی من بعد از جلسات مختلف با کارشناسهاشون و وقتی مطمئن شدن که من میتونم و توانایی این کار رو دارم با مدیر اصلی دفتر منطقه ایشون جلسه داشتم که اتفاقا خودش از مدیران میانی اون شرکت مادر بود و خیلی رک گفت رو هر محموله که مثلا اگر 1000 تاش تو یک محموله باشه چقدر به این دفتر میدی؟ من یه جورایی نه انتظارش رو داشتم نه اصلا فکر میکردم این همچین حرفی بزنم اونم دیده بود من تعجب کردم گفت چقدر میدی اگر با بهت این اجازه رو بدیم که از محصولات ما استفاده کنی، گفتم نمی دونم، گفت مثلا اگر 30 درصد حق نمایندس شما 10 درصد برای ما در نظر بگیر و 20 درصدش برای خودت!!! اینه بیزنس دنیای امروز

۱- دوست عزیز به این شکل نیست که بخوان بدون اجازه شرکت پژو قطعات رو بومی سازی کنند.

۲- فقط کافیه یک قطعه الکترونیکی رو به ایران ندهند و ماشین اسمبل نمی شه. خیلی سادست! حتی پراید هم قطعه ای داره که در داخل ایران ساخته نمیشه وگر نه توی بوق می کردند که خودرو ایرانیه!

۳- آره من گفتم در پروژه های گوچک میشه ولی در مورد خودروسازی بزرگ اینطوری نیست که بشه دست به دست کرد!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
۱- دوست عزیز به این شکل نیست که بخوان بدون اجازه شرکت پژو قطعات رو بومی سازی کنند.

۲- فقط کافیه یک قطعه الکترونیکی رو به ایران ندهند و ماشین اسمبل نمی شه. خیلی سادست! حتی پراید هم قطعه ای داره که در داخل ایران ساخته نمیشه وگر نه توی بوق می کردند که خودرو ایرانیه!

۳- آره من گفتم در پروژه های گوچک میشه ولی در مورد خودروسازی بزرگ اینطوری نیست که بشه دست به دست کرد!

1. در مورد 405 دقیقا همین کار رو کردند، یک شرکت در زمان همکاری با پژو زدن که وظیفش کپی کردن قطعات پژو 405 و تولید اونها بود، بر سر یک موضوع سیاسی پژو اعلام قطع همکاری کرد و ایران هم گفت خب خودم تولید میکنم و شروع کرد خودش یه کارایی کردن که البته گند زد به کیفیت.
2. البته به این سادگیها نیست ولی پراید که الان 10 ساله ایرانی شده!
3. ببینید اگر ایران بخواد و براش مهم باشه مثل خیلی کارای دیگه راهش رو پیدا میکنه وگرنه به قول شما بله دنبال تولیدش نمیره، البته من امروز در یک روزنامه انگلیسی خوندم که شرکت GM و پژو تهدید به جریمه شدن اگر با ایران کار کنن و کنگره این تهدید رو کرده و وزیر بازرگانی فرانسه هم گفته که شرکت سیتروئن-پژو یک شرکت خصوصی هستش و نمیشه مجبورش کرد که طبق گفته دولت کار کنه ولی در این زمینه قرار شده ماه به ماه تصمیم گرفته بشه.

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
امروز با یکی از مدیران ساپکو صحبت کردم ایشون گفتن که 206 فعلا تولید میشه ولی آینده خوبی نداره چون قطعه سازها حاضر نیستن قطعه بدن چون بدلیل تحریم قیمت تامین مواد اولیه بالا رفته(این یعنی یه سری قطعات در ایران تولید میشه)، یه سری قطعات از فرانسه میاد که اگر فروش اون قطعات به ایران ممنوع بشه اجبارا تولید این قطعات متاسفانه چینی میشه :(

Last edited:

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
همون ای سی یو ماشین رو ندن بهشون کلا ماشین نمیتونن بدن بیرون

بالا