• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پژو ۲۰۸ جی‌تی‌آی را در ژنو رونمایی می‌کند

khodroreview

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2012
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
7
سایت خودرو: پژو با رونمایی از کانسپت ۲۰۸ جی‌تی‌آی در نمایشگاه ژنو خود را برای بازگشت به بازار هچ‌بک‌های پرقدرت آماده می‌کند.

کارخانه فرانسوی که در دهه هشتاد میلادی با مدل ۲۰۵ جی‌تی‌آی حضوری پررنگ در بازار خودروهای هچ‌بک پرقدرت داشت، اکنون قصد دارد آن دوران طلایی را با ۲۰۸ جی‌تی‌آی یادآوری کند.


۲۰۸ جی‌تی‌آی موتوری چهار سیلندر با حجم ۱۶۰۰ سی‌سی و با سیستم توئین کم توربوشارژ شده دارد. این همان موتوری است که پژو در مدل آر سی زد استفاده کرده است . این موتور دویست اسب بخار قدرت دارد و قدرتش با یک جعبه دنده شش سرعته دستی به چرخ‌ها منتقل می‌شود.


هنوز پژو اطلاعاتی درباره عملکرد این موتور منتشر نکرده است اما به احتمال زیاد شتاب صفر تا صد کیلومتر ماشین زیر هفت ثانیه خواهد بود و حداکثر سرعت آن دست کم ۲۲۵ کیلومتر در ساعت است.


این پژو سه در است و چرخ‌های ۱۸ اینچی اسپرت برایش انتخاب شده است. اسپویلر روی سقفش هم آن را از ۲۰۸‌های معمولی متمایز می‌کند. برای تمایز بیشتر، جلو پنجره ماشین هم با الهام از پرچم شطرنجی مسابقات اتوموبیلرانی، تزیین شده و روی تکه پایین سپر هم پرچم فرانسه یا بریتانیا حک شده که بزرگترین بازارهای‌ این خودرو است.


صندلی‌های اسپرت مارک ناپا از جنش چرم و فرمان اسپرت چرمی هم از مشخصه‌های داخلی این خودرو است. پدال‌هایش هم از آلمومینیوم ساخته شده و پس‌زمینه کیلومتر شمار هم طرح آلومینیوم است.


در صورتی که مدیران پژو با تولید انبوه این مدل موافقت کنند، به احتمال زیاد پژو ۲۰۸ جی‌تی‌آی تا پایان سال جاری میلادی به بازار عرضه خواهد شد.


مهمترین رقبای این ماشین سیتروئن دی‌اس‌۳، فورد فیستا اس‌تی و رنو‌اسپورت کلیو است.


همزمان با این کانسپت، پژو از کانسپت دیگری از ۲۰۸ هم رونمایی خواهد کرد. پژو این کانسپت را XY نامگذاری کرده و می‌گوید آن را برای رانندگی در شهر مجهز کرده است. این خودرو تلاشی برای پژو است تا با هچ‌بک‌های لوکس حاضر در بازار و همینطور سری دی اس سیتروئن رقابت کند.
برای دیدن تصاویر به سایت خودرو بروید: khodroreview.com
 
بالا