• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پکیج آموزشی : افزایش تضمینی رتبه الکسا در 45 روز

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
دوستانی که از رتبه الکسا خود ناراضی هستند و بازدید کمی دارند و البته مطالب خوبی هم دارند و نم یدانند که باید چه کنند , ما بهترین راه کار را برای شما آماده کرده ایم.

* پکیج آموزش تصویری + PDF کسب رتبه الکسا تضمینی زیر 9 هزار ایران در 45 روز و سپس پیشرفت روز افزون در کمترین زمان
*
هزینه فایل : 30 هزار تومان

* پکیج آموزش تصویری + PDF کسب رتبه الکسا تضمینی زیر 5 هزار ایران در 45 روز و سپس پیشرفت روز افزون در کمترین زمان
*
هزینه فایل : 60 هزار تومان

عودت وجه به صورت 100 درصد در صورت عدم بازده تضمینی ( در صورت رعایت نکته به نکته)

این آموزش کاملترین نکات رو در اختیار شما قرار میده و شما رو تنها با انجام نکات خاص + هزینه حداکثر 100 هزار تومان به رتبه خاص می رساند.
دیگر از خرید بک لینک و تبلیغات های بی نتیجه حتی در سایت های بزرگ دست بردارید زیرا واقعا نتیجه ای در الکسا ندارند به راحتی با کمترین هزینه به رتبه دلخواه خود برسید.

file3

Registered User
لایک‌ها
69

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
خیر دوست عزیز مطمئن باشید این پکیج شامل این نکته نیست یکی از مهمترین نکات این پکیج رسیدن به رتبه مورد نظر تنها با 1 مدیر و صرف حداقل هزینه که گفته شده و حداکثر 1 ساعت کار مفید هستش. که شامل 50 پستی که شما گفتید نیست یکی از نکات پست هستش اما تنها 6 الی 12 عدد بر اساس رتبه مورد نظر .
نکات بسیار مهمتری هستش که دوستان دقت نمی کنند و یا تجربه نکردند برای مثال بگم کاربران در وبساتی مثلا مانند دانلود سنتر با رتبه زیر 100 ایران تبلیغ می کنند هر بنر بین 300 الی 700 هزار تومان برای مثال در صورتی که ما شیوه تبلیغ نوین رو آموزش می دیم که چطور با 50 هزار تومان بازده رتبه ای بهتری داشته باشیم بازده ای که شما با 1 سال تبلیغ در سایت رتبه زیر 100 هم بهش نمی رسید.
حالا اگه خوب نبود پکیج بدون چون چرا هزینه عودت داده میشه.
و اینکه همه روزه تقریبا آپدیت داره میشه بر اساس نکات جدید که البته آپدیت پکیج تا 3 ماه برایث خریداران هم رایگان ارسال میشه هر ماه.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
بنظرم اول کاری یا رایگان بزار یا خیلی ارزون تا چند نفر بگیرن اگه خوب تعریف میکنن بعد قیمت بالا بده
من مشابهشو دیدم 10 تومن گذاشتن فروشنده های خیلی معتبر

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
نه دوست عزیز رایگان چیزی که 1 بار بیاد دیگه به نظرت میشه فروخت حرفی می زنید که اصلا جای یک عمر تفکر داره من بیام فیلم کتاب رو رایگان بذارم و بعد دو هفته حالا همونه بفروشم ؟؟؟
و نکته ی دیگه 10 هزار تومنی که گفتید یقینا ارزش مطلب همون 10 هزار تومن هستش مطمئنا با پولی که برای پراید می دید نمی تونید بنز بخرید.
لطفا یکم و فقط یکم از روی تفکر چیزی بگید نه از روی احساس.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
عزیز من شما که نمیتونی بگی بنز هستی یا پراید - کاربرانی که میان پروفایلتو نگاه میکنن از و نظر سایرین رو درباره تو میخونن تشخیص میدن که پرایدی یا بنز

تاریخ عضویتت
امتیازاتت که هیچی نگرفتی و هیچ نظری راجبت کسی نداده
و ...
کاملا الان مشخص میکنه که محصول شما پراید که نه موتور گازی هم نیست
من از روی فکر دارم این نظرو میدم اما شما فکر میکنی بقیه بی فکر هستن و به این چیزا توجه نمیکنن !

به هرحال امیدوارم روزی 1000 تا ازین کتاب بفروشی من فقط و فقط پیشنهاد بهت دادم - من کتابو نمیخام و نمیگم که رایگان بزاری برای همه - فقط پیشنهاد دوستانه دادم چند نفر اول رایگان یا با مبلغ ناچیز بده تا همونا فید بک های خوبی بشن برات و کم کم مبلغو افزایش بده و کیفیتت بالا باشه خود به خود به همون بنز تبدیل میشی.
موفق باشی

rodix.ir

Registered User
لایک‌ها
5
بله از این نظر حق با شماست و البته فقط کتاب نیست بلکه فیلم آموزشی هم هستش.
در هر صورت برای دوستان با امتیاز بازارچه بالا تنها 20 درصد هزینه ابتدا دریافت میشه و مابقی پس از ارسال آموزشی و رضایت و در صورت عدم رضایت از 20 درصد مبلغ بیعانه 10 درصد عودت داده میشه و تنها مجموعا 10 درصد نزد بنده باقی می مونه. دیگه از این راه حل بهتر به ذهنم نمیرسه.

Bitel2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
این فرد با نام کاربری RODIX.IR یا گاها REZA1987 با نام واقعی رضا فتحی ساکن استان مازندران، قائم شهر، یک کلاهبردار اینترنتی هستش و گول این فرد را نخورید
تا کنون سر افراد بسیاری را کلاه گذاشته است و بنده نیز هم اکنون در حال پیگیری از طریق پلیس فتا هستم تا گیرش بیارم
ایمیلهایی که با آنها در خیلی از سایتها ثبت نام کرده است به شرح زیر میباشد:
[email protected]
[email protected]
شماره هایی نیز که بعضا در اختیار افراد قرار میدهد به صورت زیر میباشد که البته همیشه خاموش است و در دسترس نیست:
09117413986
09198852687
---
گول این فرد را نخورید
کلاهبردار است
---
البته این حرف را در زیر پستهای خودش زده ام تا اگر واقعا فکر میکند اینگونه نیست بیاید توضیح دهد ولی مطمئن باشید نخواهد آمد و توضیح نخواهد داد

بالا