nexpay

پیدا کردن دایرکتوری ریشه

شروع موضوع توسط Romain_Gary ‏1 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    سلام ،
    من میخوام برای یک کد آدرس دایرکتوری که فایل مثلا test.php قرار داره رو بدست بیارم و توی یک متغیر قرار بدم
    مثل : مثلا فایل test.php در دایرکتوری test قرار داره من میخوام مقدار زیر در متغیر قرار بگیره

    PHP:
    http://localhost/test/
    امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم یعنی در اصل نمیخوام که نام فایل مشخص هم در آخر باشه
    مثلا اگر بشه که دایرکتوری ریشه رو پیدا کرد مثلا اگر فایل test.php داخل فولدر test باشه و خود فولدر test درون فلدر game باشه خیلی عالیه
    چطوری این کارو بکنم
    ممنون :blush:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    قدیم میشد الان یادم نیست بازم فکر میکنم پیدا کردم بهت خبر میدم
     
  3. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    ممنون منتظرم
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    با دستورات
    PHP:
    $_server['server_name']
    $_server['document_root']
    سخت نیست با سرچ هم پیدا می شه ها
     
  5. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    خیلی ممنون
    الان میرم تست میکنم
     
  6. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اینا رو میدونستم آقا حامد ! آخه این میخواد URI پوشه جاری رو بدست بیاره. DOCUMENT ROOT فقط ریشه رو میده، SERVER NAME هم یه چیزی مثل site.com رو میده...
     
  7. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اهان گرفتم چی می گی خوب اینه جواب
    اگه فایل این باشه http://site.com/a/test.php
    این کد:
    PHP:
    echo $_SERVER['HTTP_HOST'];
    ادرس رو می ده و این کد:
    PHP:
    echo $_SERVER['REQUEST_URI'];
    هم اسم فایل رو می ده یعنی این کد :

    PHP:
    <?PHP
    echo $_SERVER['HTTP_HOST'];
    echo 
    $_SERVER['REQUEST_URI'];
    ?>
    این رو می ده : http://site.com/a/test.php


    این بود جواب دیگه
    ممنون
     
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    حالا شد!!!! درسته . یادم نرفته بود قاطی کرده بودم
     
  9. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    ممنونم ولي اينو منم سوال كرده بودم و جواب دادين

    <?
    $url="http://" . $_SERVER["HTTP_HOST"] . $_SERVER["REQUEST_URI"];
    echo "$url";
    ?>
     
  10. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    تصحیح میکنم:
    PHP:
    <?
    $url="http://" $_SERVER["HTTP_HOST"] . $_SERVER["REQUEST_URI"];
    echo 
    "$url";
    ?>
     
  11. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    اره کاملا درسته
     
  12. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    چرا راه دور میرید ؟ :lol:
    فقط همین :
    PHP:
    print __FILE__;
    :D
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    [​IMG]
     
  15. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    دوست من این کار نمی کنه چون ریشه رو می ده مثلا می ده
    c:/xxamp/a.php ولی باید بده http://127.0.0.1/a.php
    پس این جواب درست نیست و همون که گفتم درسته
    ممنون
     
  16. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    از همه متشکرم :)
    سوال زیاد دارم مزاحمتون میشم باز
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    آهان :D راس میگی ها
    دو زاریم کج بود
    ولی الان ******* :D
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    جهت انحراف تاپیک !
    پسرم ! از اینجا خونواده رد میشه ! :D
     
  19. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    چقد شما ها بد برداشت میکنید :D :D :D
    الان خوب شد ؟
    تو هم اینقد تابلوش نکن دیگه :happy:
    ادیت کن
     
  20. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    ای ...................
     
  21. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ایول ! ولی خدایی من با این __FILE__ خیلی حال میکنم! قدیما سه ساعت substr میکردم رشته ها رو ولی الان راحت:
    PHP:
    include dirname(__FILE__) . "/test.php";
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal