دوست عزیز باور کن مشکل از اون مشتری نیست , حالا چه بلد نبوده چند تا صفر بزنه و چه کلاهبردار بوده باشه .
مشکل همکار شما هستش که حواسش نبوده چک کنه , یه بار از جیب بده سری بعدی
مطمئن باش یادش نمیره درست چک کنه .
یه زمانی تو مغازه ی پسر داییم کار میکردم 8 9 سال پیش (پاساژ علاالدین) , یه مردی اومد و 3 4 تا جنس خرید کرد و موقع کارت کشیدن به جای 600 هزار تومن 60 هزار تومن کارت کشید و رفت (حالا نمیدونم دزدی کرد یا حواسش نبود) پسر داییم همون مبلغ رو زد تو حساب من و گفت یه روزی از من تشکر میکنی چون میخوام کاری کنم دیگه صفر ها رو یادت نره

خلاصه که مابقی پولی که طرف باید میکشید رو من از جیب دادم و گذشت . بعد از 4 5 ماه دیدم باز همون یارو اومد خرید کنه , یعنی اون پولی که من از جیب دادم به قدری بهم زور وارد کرده بود که چهره ی طرف رو فراموش نمیکردم , وقتی دیدمش با خودم گفتم این که همون یاروئه !!!!!!!!!! صبر کردم طرف خریدش تموم بشه و وقتی کارت بانکیش رو داد دست من برگشتم بهش گفتم : یادته چند وقت پیش اومدی اینجا خرید کردی و رفتی ؟ اشتباه کشیدی و الان باید مابقیش رو بدی (احساس میکردم دزد گرفتم

) )
قسمت جالبش اینجا بود که طرف هیچ مقاومتی نکرد !!!! توقع داشتم بگه کی رو میگی ؟ یا مثلا فاکتور نشونم بده !!!! انگار نه انگار . اونجا فهمیدم خیلی ببخشید حواست نباشه شورتت هم از پات در میارن بعضی از مردم , در هر صورت اونجا این درس رو گرفتم که اگر میری خرید خودت کارت رو بکش , مشتری هم داری رسید رو چک کن .