• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

==>پیشنهاد برای افزایش بازدید سایت<==

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
دوستان گلم من دو ماهی میشه که سایت تفریحی زدم حدودا 400 پست هم گذاشتم، تعداد آی پی در روز شاید خیلی بشه به 50 تا برسه
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری افزایش بازدید داشته باشم، بک لینک مناسب تهیه کنم فایده داره؟ یا کاره دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
آدرس سایت هم تووی امضا هست ببینید جایی از سایت مشکل داره یا مطالبش، ممـــــــــــنون :)

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
الان فصل امتحانات افت بازدید همه دارن
آره این که درست ولی من تازه سایت زدم میخواستم ببینم جکار کنم کم کم بازدیدم بره بالا
بک لینک بخرم خووبه؟ یا راه بهتری هست؟ امروز آی پی به 113 رسید ولی همچنان کمه خیلی، 13 تاش فقط از طریق گوگل بووده D:
و یه سوال دیگه اینکه از حالا توو ساماندهی ثبتش کنم؟ یا لازم نیست؟

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
فقط تبلیغات تو سایت های پر بازدید موثره

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
آره این که درست ولی من تازه سایت زدم میخواستم ببینم جکار کنم کم کم بازدیدم بره بالا
بک لینک بخرم خووبه؟ یا راه بهتری هست؟ امروز آی پی به 113 رسید ولی همچنان کمه خیلی، 13 تاش فقط از طریق گوگل بووده D:
و یه سوال دیگه اینکه از حالا توو ساماندهی ثبتش کنم؟ یا لازم نیست؟

ثبت کن داداش حتما ثبت کن

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
دوستان گلم من دو ماهی میشه که سایت تفریحی زدم حدودا 400 پست هم گذاشتم، تعداد آی پی در روز شاید خیلی بشه به 50 تا برسه
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری افزایش بازدید داشته باشم، بک لینک مناسب تهیه کنم فایده داره؟ یا کاره دیگه ای رو پیشنهاد میکنید
آدرس سایت هم تووی امضا هست ببینید جایی از سایت مشکل داره یا مطالبش، ممـــــــــــنون :)
سلام داداش ,
پست هاتون اختصاصی هستن یا کپی ؟ اگه کپیه یه مدت پست ترجمه و اختصاصی بزن , پست هایی که میدونی سرچ خورشون زیاده .
مثلا برتین کشور ها , پولدارترین ورزش کارا و ...
تبلیغات بنری هم میتونه موثر باشه ولی به نظرم بک لینک میتونه بهتر باشه ;)

sun-graphic

Registered User
لایک‌ها
161
سلام داداش ,
پست هاتون اختصاصی هستن یا کپی ؟ اگه کپیه یه مدت پست ترجمه و اختصاصی بزن , پست هایی که میدونی سرچ خورشون زیاده .
مثلا برتین کشور ها , پولدارترین ورزش کارا و ...
تبلیغات بنری هم میتونه موثر باشه ولی به نظرم بک لینک میتونه بهتر باشه ;)

سلام
90 درصدشون کپی هستن، پست اختصاصی هم میزارم مثل ( معرفی 10 هیولا ترسناک دریاها ماقبل تاریخ ) ولی زیاد بازدید نمیگیره
پست اختصاصی که فیلتر هم نشه چه چیزایی بزارم که بازدید زیاد بشه؟ میشه چند نمونه پست خارجی بهم معرفی کنید؟
بک لینک باید واسه چه مدتی خریداری کنم؟ سه ماه کافیه؟

mohammad619619

Registered User
لایک‌ها
470
سلام
90 درصدشون کپی هستن، پست اختصاصی هم میزارم مثل ( معرفی 10 هیولا ترسناک دریاها ماقبل تاریخ ) ولی زیاد بازدید نمیگیره
پست اختصاصی که فیلتر هم نشه چه چیزایی بزارم که بازدید زیاد بشه؟ میشه چند نمونه پست خارجی بهم معرفی کنید؟
بک لینک باید واسه چه مدتی خریداری کنم؟ سه ماه کافیه؟

داداش من اولین بار که وارد نت شدم با سایت تفریحی شروع کردم . قشنگ یادمه با 300 تا پست روزی 1000 تا آیپی داشتم که متاسفانه به دلیل بعضی از مسائل مجبور شدم ولش کنم .
تکنیک من دقیقا این بود , چیز هایی که خودم دوست داشتم بدونم و در موردشوناطلاع داشته باشم رو به انگلیسی سرچ میکردم , با ترجمه ی خودم میذاشتم تو سایتم .
مثلا : شهر هایی که قبلا از مردن باید رفت
کتاب هایی که قبل از مردن باید خواند
بهترین مراسم های جهانی
و ...

بعضی مواقع هم که رویداد هایی پیش میومد , مثل المپیک , دیگه باید سنگ تموم بذاری . هرچی در مورد المپیک دیدی باس بذاری . چون تو همون زمان خودش خیلی بازدید میخوره ;)
کلا چیزایی که یهو مد میشه رو باید شکار کنی . مثلا تو ماه رمضون و قبل از ماه رمضون امسال , پایتخت 3 میاد . شما باید تو این زمینه پست هایی بذاری که منه کاربر سرچ زدم "پایتخت سه" سایت شما رو ببینم .

سعی کن از خودت هم پست بذاری , خلاصه بگم , فک کن سایتت بچته ;)

بالا