• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد خرید دامنه ام توسط یک شرکت خارجی

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
جدا از شوخی خوب من چه جوری این پولو بگیرم ؟ پی پال ندارم که ، چی کار کنم به نظرتون ؟!
فکر نکنم تو آمریکا اصلا با وبمانی کار کنند بهترین کار ویزا یا مستر کارته می تونی از شرکت آوا کمک بگیری
webtransfer.org

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
کمتر از 900 نده که سرت کلاه رفته

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
اگر من بودم، زیر 3-4 تا نمی دادم.

چون واسه ی اون ها این مبالغ در ثبت دامنه عادی هست، احتمالا اون شرکت هم می خواد از تو بخره و به اون بندازه. الان کسی زیره 2000-3000 دلار دومین رو در رجیستر نمی فروشه مگر اینکه چند ماه با طرف چونه بزنی برسونه به 200-1000 که اونم به بخشندگییه فردشه

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
یه چیزی یادم افتاد.

رفیق اگه می تونی شروع کن مستقیم با شرکته صحبت کردن.

قطعا واسطه خیلی می خواد بگیره و به نفع هر دو طرف هست مستقیم مذاکره کنن

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011
یه چیزی یادم افتاد.

مستقیم خطریه
ممکنه پول به دستش نرسه!!!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
مستقیم خطریه
باید از سایت Scrow استفاده کنه اگه میخواد مستقیم مذاکره کنه

اصولا اینها که میان با صاحب دامنه صحب میکنند بروکر هستند که درصد میگیرن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
آقا پولش مهم نیست اینجا خیلیا میتونن برات نقدش کنن درضمن احتمالا خود اون شرکته فکر پرداخت پول رو هم کرده البته اگه داخل هویز سایتت آدرس ایران رو نوشته باشی!!
به نظرم به جای چونه زدن برای بالا بردن قیمت همین که گفتن و بالا پایین کن بده پول و بگیر کار سایت جدید رو شروع کن چون هر لحظه یه رقیب جدید میاد!!

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
فکر نکنم تو آمریکا اصلا با وبمانی کار کنند بهترین کار ویزا یا مستر کارته می تونی از شرکت آوا کمک بگیری
webtransfer.org

اصلا برای من مهم نیست که اونا با چی کار میکنند مهم اینه که من با چی کار میکنم چرا خودمو اذیت کنم ؟!
البته من احتمالا میگم وب مانی و لا غیر :دی

کمتر از 900 نده که سرت کلاه رفته

اینم حرفیه :دی

اگر من بودم، زیر 3-4 تا نمی دادم.

چون واسه ی اون ها این مبالغ در ثبت دامنه عادی هست، احتمالا اون شرکت هم می خواد از تو بخره و به اون بندازه. الان کسی زیره 2000-3000 دلار دومین رو در رجیستر نمی فروشه مگر اینکه چند ماه با طرف چونه بزنی برسونه به 200-1000 که اونم به بخشندگییه فردشه

منم به همین دارم فکر میکنم مثلا 400-500 دلار برای ما ایرانیها زیاد شاید باشه این مبالغ در آمریکا خیلی کم هست.
ولی میگم شاید اگر قیمت بالا بدم دیگه پشیمون بشند این طور نیست ؟

اگه سرکاری نیست!!

بیامن ویزا یا مستر کارت دارم :دی نصف نصف

جدا از شوخی

باید بدی کسایی که داخل ایران حساب پیپال دارند ....

پیشنهادت خوبه روش فکر میکنم :دی

یه چیزی یادم افتاد.

واسطه خودش قبلا اعلام کرده که 10% از مبلغ توافقی میگیره البته اونو از خریدار میگیره و به قول خودش پول خالص تحویل میده .

مستقیم خطریه

نه اصلا نمیخوام نشون بدم که من میدونم خریدار کیه !

باید از سایت Scrow استفاده کنه اگه میخواد مستقیم مذاکره کنه

اصولا اینها که میان با صاحب دامنه صحب میکنند بروکر هستند که درصد میگیرن

درسته 10 درصد . ولی این سایتی که گفتیو نمیدونم چیه !

آقا پولش مهم نیست اینجا خیلیا میتونن برات نقدش کنن درضمن احتمالا خود اون شرکته فکر پرداخت پول رو هم کرده البته اگه داخل هویز سایتت آدرس ایران رو نوشته باشی!!
به نظرم به جای چونه زدن برای بالا بردن قیمت همین که گفتن و بالا پایین کن بده پول و بگیر کار سایت جدید رو شروع کن چون هر لحظه یه رقیب جدید میاد!!

خوب میدونی من اگر این دامنه رو بفروشم بخوام یک دامنه مشابه بگیرم قیمت گرفتم زیر یک میلیون نمیتونم دامنه خوب بگیرم.

راستی من روی دامنه هام همیشه Privacy Protect رو فعال میکنم و این شرکت هم از همین طریق با من تماس گرفته .

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
والا من دیگه نمیدونم چی بگم چون واقعا نمیدونم دامنه شما چیه؟ و چه نوع سایتی میشه باهاش بالا آورد ولی اگر در زمینه های معمول می بود من میفرختم یه دامنه جدید ثبت میکردم براش با این پول تبلیغ میکردم

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
من با این موافقم که اگه واقعا طلبه دومینت باشن به هر قیمتی که بگی باهات راه میان یا نهایت چونه میزنن ، به نظرم نگران این نباش که قیمت بالا بدی و اونا کلا پشیمون بشن ، ریسک قیمت بالا گفتنش خیلی کمه و باید حتما قیمت بالا بدی وگرنه پشیمون میشی بعدا

با 500 تومان شاید خیلی نتونی کاری کنی ولی با 1500 میشه یه برنامه ریزی واسه یه کار درست حسابی انجام داد

بالا