Erfan_Buffon
مدیر بازنشسته
فکر نکنم تو آمریکا اصلا با وبمانی کار کنند بهترین کار ویزا یا مستر کارته می تونی از شرکت آوا کمک بگیریجدا از شوخی خوب من چه جوری این پولو بگیرم ؟ پی پال ندارم که ، چی کار کنم به نظرتون ؟!
webtransfer.org
فکر نکنم تو آمریکا اصلا با وبمانی کار کنند بهترین کار ویزا یا مستر کارته می تونی از شرکت آوا کمک بگیریجدا از شوخی خوب من چه جوری این پولو بگیرم ؟ پی پال ندارم که ، چی کار کنم به نظرتون ؟!
کمتر از 900 نده که سرت کلاه رفته
یه چیزی یادم افتاد.
رفیق اگه می تونی شروع کن مستقیم با شرکته صحبت کردن.
قطعا واسطه خیلی می خواد بگیره و به نفع هر دو طرف هست مستقیم مذاکره کنن
باید از سایت Scrow استفاده کنه اگه میخواد مستقیم مذاکره کنهمستقیم خطریه
ممکنه پول به دستش نرسه!!!
فکر نکنم تو آمریکا اصلا با وبمانی کار کنند بهترین کار ویزا یا مستر کارته می تونی از شرکت آوا کمک بگیری
webtransfer.org
کمتر از 900 نده که سرت کلاه رفته
اگر من بودم، زیر 3-4 تا نمی دادم.
چون واسه ی اون ها این مبالغ در ثبت دامنه عادی هست، احتمالا اون شرکت هم می خواد از تو بخره و به اون بندازه. الان کسی زیره 2000-3000 دلار دومین رو در رجیستر نمی فروشه مگر اینکه چند ماه با طرف چونه بزنی برسونه به 200-1000 که اونم به بخشندگییه فردشه
اگه سرکاری نیست!!
بیامن ویزا یا مستر کارت دارم :دی نصف نصف
جدا از شوخی
باید بدی کسایی که داخل ایران حساب پیپال دارند ....
یه چیزی یادم افتاد.
رفیق اگه می تونی شروع کن مستقیم با شرکته صحبت کردن.
قطعا واسطه خیلی می خواد بگیره و به نفع هر دو طرف هست مستقیم مذاکره کنن
مستقیم خطریه
ممکنه پول به دستش نرسه!!!
باید از سایت Scrow استفاده کنه اگه میخواد مستقیم مذاکره کنه
اصولا اینها که میان با صاحب دامنه صحب میکنند بروکر هستند که درصد میگیرن
آقا پولش مهم نیست اینجا خیلیا میتونن برات نقدش کنن درضمن احتمالا خود اون شرکته فکر پرداخت پول رو هم کرده البته اگه داخل هویز سایتت آدرس ایران رو نوشته باشی!!
به نظرم به جای چونه زدن برای بالا بردن قیمت همین که گفتن و بالا پایین کن بده پول و بگیر کار سایت جدید رو شروع کن چون هر لحظه یه رقیب جدید میاد!!