• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شغل از سمت شما در مشهد - پذیرش نمایندگی های شما

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سلام به همه دوستان
یک مغازه در یکی از مناطق اطراف مشهد هست - دوستان مشهدی باید بهتر بدونند- یعنی طرقبه. این مغازه 100 متر است بسیار خوب و بزرگ است در مکان مناسبی قرار داره و همچنین یک زیرزمین هم داره.
ولی موندیم که باهاش چیکار کنیم، چی باز کنیم، سرمایه رو شما زیاد در نظر نگیرید فقط پیشنهادات خودتون رو بدید
دوستانی هم که میخوان و پیشنهادهای خوبی دارند میتونند برای اعطای نمایندگی های مختلف مشورت بدند با کمال میل هرگونه پیشنهادی رو پذیرا هستم.
هرگونه مسخره بازی و اسپم و ... هم گزارش میشه.
دوستان مشهدی هم میتونند حتی برای شریک شدن یعنی جا از ما و ایده و... از شما پیشنهادهای خودشان رو بدند، همونطور که گفتم مغازه در طرقبه است.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
تو طرقبه کافه سنتی خیلی جواب میده.حالا شرایط این مغازه شما رو دقیق نمیدونم چجوریه

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
کافه سنتی برادر یک محوطه باز داشته باشه بهتر است و الان خودت بهتر میدونی اشباع است مخصوصا اینکه جای پارک به اون صورت وجود نداره مغازه در حاشیه خیابان است و همه ترجیح میدن برن جاغرق
این مغازه چون پایینش هم انباری است به درد این طور کارها نمیخوره، البته توی ذهنمون پیتزا فروشی هم هست یا زدن سالن ورزشی یعنی گذاشتن میز بیلیارد اینا
ولی کافه سنتی هم بازم فکر بدی نیست میشه در نظر گرفت ممنونم ولی همونطور که گفتم چون حاشیه برای پارک کنارش به اون صورت نیست کمی این وضعیت رو بغرنج میکنه

miim

Registered User
لایک‌ها
451
رو بستنی فروشی هم فکر کن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
نمایندگی اینو بزن :
borzooeian.gif

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
بستنی فروشی هم اونجا اشباع است و اینکه من عموی خودم بستنی فروشی خوبی داره اونجا این کار کلا از بحث خارج است انجامش :)
بیشتر دنبال ایده نو هستیم و یا گرفتن یک نمایندگی خوب ولی نمیدونیم چی ! چون دوستان میدونند محیط طرقبه کوچک است با اونکه زوار و توریست زیاد داره و آخر هفته هم خیلی شلوغ است و روزهای تعطیل ولی بازم نمیشه هر شغلی اونجا زد مثلا اونجا آکواریوم فروشی نداره و یکی زده ولی هر دفعه رد میشم میبینم خبری نیست از شلوغی یا مشتری !

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
مال من نیست که!! مال یکی از کاربرای دیگه ست! :دی
روی تبلیغش توی پایین صفحه کلیک کن.
تاپیکش بالا میاد

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
گل طبیعی اگه بتونی بفروشی خیلی خوبه مثل انواع کاکتوس و گلهای آپارتمانی البته باید خودت پرورش هم بدی سودش خوبه

بالا