• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما برای جایگزین کردن قند و شکر چیه؟

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
نـــــــــــــــــه اونا که بهداشتی نیست خشک هم نیست، این خرما که میگم کیلویی 10 هزار تومنه بعضی جاها ارزونتره، خیلی کشیدس دو سه برابر چوب کبریت، رنگ تیره ای داره و خودم با اینکه به گرمی حساسم اصلآ اذیتم نمیکنه خرمای جالبیه بیشتر هم مغازه های خواربار فروشی دارن با کیفیت های مختلف

Khorma_Fixd.jpg

428298iod3ikrfok.gif
خیلی از اینا دوز دارم
 

Amirbahal3

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,197
لایک‌ها
538
سلام
بعضی جاها هم از مصرف قند و شکر میشه صرف نظر کرد کلاً ، مثلاً خوردن چایی تلخ رو خیلیا به خوردنش با قند و شکر ترجیه میدن :)
برای شیرین کردن هم میشه تو خیلی جاها از عسل (البته خوبش گرونه و اگر نوع شیرینیش رو بپسندی) استفاده کرد.
توت و خرما و کشمش و ... هم هست که استفاده میکنند.
فعالیت بدنی رو هم اگه بیشتر بکنی میتونه خیلی مفید باشه :)
پیروز باشی
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
نـــــــــــــــــه اونا که بهداشتی نیست خشک هم نیست، این خرما که میگم کیلویی 10 هزار تومنه بعضی جاها ارزونتره، خیلی کشیدس دو سه برابر چوب کبریت، رنگ تیره ای داره و خودم با اینکه به گرمی حساسم اصلآ اذیتم نمیکنه خرمای جالبیه بیشتر هم مغازه های خواربار فروشی دارن با کیفیت های مختلف

Khorma_Fixd.jpg

عکسی بالا خرمای زاهدی نیست.

خرمای زاهدی طلایی رنگ هست و ارزش تغذیه ای اش هم با توجه به نمایه گلایسمی پایین تر بسیار خوب هست.

zahedi-date-jn.jpg
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
49
محل سکونت
Tehran
این هم یک عکس دیگر (این یکی بهتره):


400px-RutabBerhi.jpg
 

cclboys

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2009
نوشته‌ها
827
لایک‌ها
447
محل سکونت
تهران
عکسی بالا خرمای زاهدی نیست.

خرمای زاهدی طلایی رنگ هست و ارزش تغذیه ای اش هم با توجه به نمایه گلایسمی پایین تر بسیار خوب هست.

مشاهده پیوست 81651

پس حتمآ خواربار فروشی محل ما اسمشو اشتباه زده رنگ خرما تیره تر از عکسی که گذاشتمه و خشک ترم هست خیلی خشکه
 

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
این خرما کیلویی 7000 تومنه البته نه به این کیفیتی که عکسش هست . مثل پاستیل هم میمونه .
 

tanha2011

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
3,240
لایک‌ها
251
محل سکونت
HAMEDAN

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 آگوست 2010
نوشته‌ها
784
لایک‌ها
3,795
به نظر منم خرما و عسل بهترین جایگزین می تونه باشه:happy:
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
بهترينش فكر كنم همين خرماهاي خشكيه كه بهشون ميگن قصب يا قصبك.
 

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2004
نوشته‌ها
2,493
لایک‌ها
627
سن
39
محل سکونت
Zombieland
من خودم قند خون ام لب مرزه ، آدم نمیدونه چه کار کنه ، عسل بخواد استفاده کنه ، معلوم نیست چه زهرماری هست پر از شکره .. یه کلاهبرداریم دیدم عسل رنگ آب جوش نبات رو به اسم عسل اصل میفروشه ..
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN
من خودم قند خون ام لب مرزه ، آدم نمیدونه چه کار کنه ، عسل بخواد استفاده کنه ، معلوم نیست چه زهرماری هست پر از شکره .. یه کلاهبرداریم دیدم عسل رنگ آب جوش نبات رو به اسم عسل اصل میفروشه ..

ببین عسل رو باید بری از جای اصلیش بگیری برای خود من یکی از دوستان عسل طبیعی آورده بود میگفت مال زنبورهای وحشیه . الان چند مدتیه دارم استفاده میکنم اثر منفی برام نداشته :D قند خون منم بیشتر اوقات از مرز میگذره
 

tanha2011

Registered User
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
3,240
لایک‌ها
251
محل سکونت
HAMEDAN
قند استفاده نکن سخته اما شدنیه من خودم اصلا استفاده نمیکنم .
 

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
ولی این گرمیا یه بدیم داره ها . آدمو هات میکنه اونوقت بیا و درستش کن . خودم که همینجوریشم آمپرم بالاس .:p
 

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
من چند ساله 6-7 ساله چای تلخ می خورم ... البته کمرنگ ...مهمونی برم چای پررنگتر از اونی باشه که می خورم اگه خرما باشه یا توت یا هیچی می برم کمرنگش می کنم می خورم !!!!! اگرم یهو هوس شیرینی کردم که باهاش بخورم همون خرما البته 1 دونه چون قند خرما بالاس ... عسل هم فقط صبونه در چای یا شیر حل می کنم و معرکه اس ... خلاصه هر چی می خورین قند و شکر نخورین که با طرز تهیه ایران یه چیز افتضاحیه
 

roki

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2013
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
1
چاییتون رو با عسل شیرین کنید.

و چای رو با توت ، مَویز ، خرما بخورید.
 

rockefeller

Registered User
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
1,344
لایک‌ها
462
محل سکونت
تهران
حالا که تاپیک یک سال پیشو کشیدی بالا من یه چیزی بگم
عسل نباید دمای بیش از 40 درجه ببینه چون مواد سمی تولید میکنه پس اگر عادت دارید چایی رو داغ میخورید ریختن عسل کار درستی نیست.
 

cowboy1

Registered User
تاریخ عضویت
4 فوریه 2013
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
11
اگه واسه شیرین کردن چایی میخای که با عسل شیرینش کن.
 
بالا