• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما جهت راه اندازی کسب و کار آنلاین؟

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان
یکی از رفقا درخواست راهنمایی داشت و من برای همین این تاپیک رو ایجاد می کنم تا با پیشنهاد شما بتونم به این رفیق راهنمایی بدم

قضیه این طور هست که ایشون یک آشنای نزدیک داره که وارد کننده و تولید کننده پوشاک زنانه هست و به پشتوانه ی این آشنا که میتونه تامین کننده ای قوی باشه قصد داره یک کسب و کار آنلاین ایجاد کنه!
جدای از تامین کالا 20 میلیون سرمایه نقدی هم موجود داره.
شما کدام مورد فروشگاه ، همکاری در فروش یا عمده فروشی را پیشنهاد می کنید یا چه پیشنهاد دیگه ای جز این موارد دارید؟
در مورد کسب و کار آنلاین با توجه به شرایط این فرد و شرایط اقتصادی کشور و سایر جبنه های دیگر چه توصیه هایی دارید؟

من خودم به شخصه تجربه ای زیادی در این زمینه ندارم اما از شما دوستان تقاضا می کنم با دانش خودتون راهنمایی لازم رو در این تاپیک منتقل کنید تا مورد استفاده قرار بگیره

سپاس بیکران

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
یه فروشگاه اینترنتی لباس با قابلیت همکاری در فروش بگو درست کنه
با وجود شرایط اقتصادی و رقبایی که هستند به نظرتون پتانسیل حضور یک فروشگاه دیگه هست؟
و برای راه اندازی اینی که شما فرمودی چه سیستمی یا شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
با وجود شرایط اقتصادی و رقبایی که هستند به نظرتون پتانسیل حضور یک فروشگاه دیگه هست؟
و برای راه اندازی اینی که شما فرمودی چه سیستمی یا شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
اگه قیمت ها خوب باشند مطمئن باش خیلی پیشرفت داره.چون فروشگاه اینترنتی لباس به قیمت پایین تقریبا تو ایران نداریم.فروشگاه لباس موفق شیکسون هست که قیمتاش بالاست و همه کس نمیتونند خرید کنند.
به نظر من اگه یک سایت از صفر نوشته بشه خیلی بهتره تا استفاده از اسکریپت های آماده

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
قضیه این طور هست که ایشون یک آشنای نزدیک داره که وارد کننده و تولید کننده پوشاک زنانه هست و به پشتوانه ی این آشنا که میتونه تامین کننده ای قوی باشه قصد داره یک کسب و کار آنلاین ایجاد کنه!
جدای از تامین کالا 20 میلیون سرمایه نقدی هم موجود داره.
وقت طلاست
به دوستتون بگید بیخودی وقت و انرژی و سرمایه و از همه مهمتر عمر خودش رو در راه مفیدتری برای راه اندازی کسب و کار صرف کنه
من هفت سال از بهترین سالهای عمرم رو به انضمام بقیه چیزهایی که در بالا اشاره کردم در این کسب و کار فضای مجازی گذاشتم ولی آخر سر با یک کلیک زحمت 7 ساله دود شد رفت هوا
که اگر در این 7 سال میرفتم بیل میزدم نتیجه بهتری نسبت به شرایط امروز میگرفتم

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
وقت طلاست
به دوستتون بگید بیخودی وقت و انرژی و سرمایه و از همه مهمتر عمر خودش رو در راه مفیدتری برای راه اندازی کسب و کار صرف کنه
من هفت سال از بهترین سالهای عمرم رو به انضمام بقیه چیزهایی که در بالا اشاره کردم در این کسب و کار فضای مجازی گذاشتم ولی آخر سر با یک کلیک زحمت 7 ساله دود شد رفت هوا
ممنون از شما بابت پاسخ
حدس می زنم زحمات شما با فیلتر شدن سایتتون ضایع شده که از این موضوع متاسف شدم و درک می کنم گفته ی شما رو
همینطور که میگین متاسفانه در فضای مجازی کشورمون شرایط برای فعالیت دشوار و با مشکلات زیادی همراه هست اما از طرفی با وضع اقتصادی موجود به نظر میرسه باید از روش های مختلف برای جذب مشتری استفاده کرد که یکی از این روش ها تجارت اینترنتی هست. اما ورود به این حرفه نیازمند دانش ، تجربه و علاقه هست و هدف اصلی ایجاد این بحث در انجمن ، کسب تجربه از گفته های شما دوستان که سالیان سال در این زمینه مشغول بوده اید هست تا کمک کننده ای جوانانی مثل این دوست بنده باشه که قرار هست به قول شما زمان و انرژی و سرمایه خودشون رو صرف این موضوع کنند.

در صورتی که قرار نباشه در این حوضه ی اینترنت فعالیتی صورت بگیره شما چه پیشنهاد دیگری دارید؟

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
وقت طلاست
ممنون از شما بابت پاسخ
حدس می زنم زحمات شما با فیلتر شدن سایتتون ضایع شده که از این موضوع متاسف شدم و درک می کنم گفته ی شما رو
همینطور که میگین متاسفانه در فضای مجازی کشورمون شرایط برای فعالیت دشوار و با مشکلات زیادی همراه هست اما از طرفی با وضع اقتصادی موجود به نظر میرسه باید از روش های مختلف برای جذب مشتری استفاده کرد که یکی از این روش ها تجارت اینترنتی هست. اما ورود به این حرفه نیازمند دانش ، تجربه و علاقه هست و هدف اصلی ایجاد این بحث در انجمن ، کسب تجربه از گفته های شما دوستان که سالیان سال در این زمینه مشغول بوده اید هست تا کمک کننده ای جوانانی مثل این دوست بنده باشه که قرار هست به قول شما زمان و انرژی و سرمایه خودشون رو صرف این موضوع کنند.

در صورتی که قرار نباشه در این حوضه ی اینترنت فعالیتی صورت بگیره شما چه پیشنهاد دیگری دارید؟

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
به نظرم اگر با بامیلو و دیگر سایتها به عنوان تامین کننده کار کنید بهتر جواب میگیرید
برای کسب و کار آنلاین نیاز به تجربه و مهارت هست . سرمایه هم میتونه شتاب دهنده اینکار باشه ولی کافی نیست

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
به نظرم اگر با بامیلو و دیگر سایتها به عنوان تامین کننده کار کنید بهتر جواب میگیرید
برای کسب و کار آنلاین نیاز به تجربه و مهارت هست . سرمایه هم میتونه شتاب دهنده اینکار باشه ولی کافی نیست
در مورد همکاری با این سایت ها اطلاعات بیشتری دارید راهنمایی کنید دوست گرامی؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ممنون از شما بابت پاسخ
اگر موضوع فقط فیلتر شدن بود میشد باهاش کنار اومد ولی داستان چیز دیگست , در فضای مجازی ایران اصلا معلوم نیست متولی کی هست !!
شب میخوابی و صبح بلند میشی می بینی قانون جدید با متولی جدید و به شب نرسیده همین چرخه تکرار میشه
اگر یه چرخی تو انجمن بزنی موارد اینچنین زیاد هست
به عنوان مثال همین سایتهای درگاه واسط که قبل از عید شب خوابیدن و صبح بدون اخطار مسدود شدن به طوری که دیگری حتی اثری از سایتشون هم وجود نداره !!
برای اینکه سرت رو درد نیارم و مختصر و مفید بگم فضای مجازی زمانی خوب بود که دولت در اون ورود نکرده بود , الان دیگه ارزش فعالیت و سرمایه گذاری کلان رو نداره
پیشنهادی نمیتونم بهتون بدم چون خودم هفتم گره هشته و هنوز بعد از گذشت یکسال نتونستم راهکاری برای شرایط موجود بدست بیارم
پس هرچی بتون بگم مصداق بارز ضرب المثل کَل اگر طبیب بودی ....... هست

ATH24

Registered User
لایک‌ها
12
یک فروشگاه اینترنتی پوشاک درست کنه که تعداد سایت های این شغل زیاد نیست و میتونه پای در این عرصه پیش بگذازه.

سعی کنه 6 ماه اول سایت از طرح های تشویقی زیادی استفاده کنه(البته سود داشته باشه ولی یکم کمتر) بعد اینطوری مشتری جذب میکنه و دیگر هر ماه یک طرح تشویقی بزاره.

بنده خودم بازدید از سایت و وبلاگ میدم بازدید واقعی.
هر 1000 بازدید از سایتتون 5 هزار تومان میگیرم.
میتونی با خرید بازدید از من اونم فقط 20 هزار تا که توی موقعیت های مختلف در یک ماه میزنم امار بازدید روزانه ات رو میبره بالا و اکسات توی ایرانم میره بالا.
http://forum.persiantools.com/threa...نه-حتی-تا-5-هزار-بازدید.798471/#post-11848215
اینم لینک تاپیک یک سر بزن.خیلی کم ازت میگیرم یعنی میتونی با ماهی چندرغاز رتبه تو توی گوگل افزایش بدی و صدر سرچ های گوگل شوی و دیگه هیچکار لازم نیست.
یعنی با یک پول کم کل پول تبلغات از این و نوع در میاد تازه تضمینی هم هست.

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
فروش ترشی انلاین :general210:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سوپر مارکت اینترنت درست درمون

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
عطاری آنلاین بزن . خیلی خوبه . دلایل :
1- فیلتر نمیشه .
2- هست و نه مضر برای سلامتی !
3- رقیب تقریبا وجود نداره !
( البته اطلاع ندارم که مجوز میخواید یا نه چون یک محصول خام بهداشتی هست . اگرم مجوز خواست میتونی از یک عطاری بزرگ به عنوان همکار فروش جنس بگیری )
حتما مسائل مربوط به مجوزش و ... رو قبلا چک کن . اگه اکی بود برو حال کن با اون ویژگی هایی که گفتم خیلی توپه ...

بالا