زشت ترین ماشینی که میشه خرید یکی همین تویوتا راو 4 هست یکی نیسان جوکراو4 دسته دوم بگیر, افتک هم راو4 خریده![]()
قیمتش بالاستلاکن زیبایی که در رنو تالیسمان دیدم در کمتر ماشین جدیدی دیدم از قیمت خبر ندارم اما واقعا ماشین قشنگ و شیکی هست
۳ سال پیش تالیسمان حدود ۲۰۰ میلیون بود. الان قیمت زدن ۱۴۰۰ میلیونزشت ترین ماشینی که میشه خرید یکی همین تویوتا راو 4 هست یکی نیسان جوک
چه سلیقه گندی داره این افتک
پ.ن جناب prn بنده سر رشته ای از ماشینهای روز ندارم اما حمایت میکنم از خرید ماشینتلاکن زیبایی که در رنو تالیسمان دیدم در کمتر ماشین جدیدی دیدم از قیمت خبر ندارم اما واقعا ماشین قشنگ و شیکی هست
قیافش بد نیست هرچند در مقایسه با هم قیمتاش قبول دارم چنگی به دل نمیزند ولی ماشینه خوبیه و خراب بشو نیست, افتک هم چون خسیس هست حوصله خرج تعمیر برای ماشین نداره, بجاش خرج آرمان جونش میکنهزشت ترین ماشینی که میشه خرید یکی همین تویوتا راو 4 هست یکی نیسان جوک
پ.ن جناب prn بنده سر رشته ای از ماشینهای روز ندارم اما حمایت میکنم از خرید ماشینتلاکن زیبایی که در رنو تالیسمان دیدم در کمتر ماشین جدیدی دیدم از قیمت خبر ندارم اما واقعا ماشین قشنگ و شیکی هست
راو4 دسته دوم بگیر, افتک هم راو4 خریده![]()
زشت ترین ماشینی که میشه خرید یکی همین تویوتا راو 4 هست یکی نیسان جوک