• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار با پنجاه ملیون

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده لیسانس برقم دو سال تو پتروشیمی با حقوق دو ملیون کار کردم اما دیگه الان نمیتونم وایسم خسته شدم از اون محیط تو کارمم اونجا موفق بودم اما دیگه رمقش نیست یه سرمایه جمع کردم میخوام برگردم شهر خودم شیراز
کارهای کامپیوتری تجربه دارم برقم سر در میارم زبانم هم خوبه مدرک آیلتس دارم نمیدونم بمونم یا مهاجرت کنم
مهاجرت سختی های خودشو داره حال و حوصله از دوباره شروع کردن نیست ولی بهش فکر میکنم اگر راهی نبود
تو فکر مغازه و کسب و کارم اگر بشه
هر کاری سود ده باشه
تو نظرم معامله ماشینه
حالا دوستان نظری دارن بدن خوشحال میشم

wikiweb12

Registered User
لایک‌ها
65
بنده لیسانس برقم دو سال تو پتروشیمی با حقوق دو ملیون کار کردم اما دیگه الان نمیتونم وایسم خسته شدم از اون محیط تو کارمم اونجا موفق بودم اما دیگه رمقش نیست یه سرمایه جمع کردم میخوام برگردم شهر خودم شیراز
کارهای کامپیوتری تجربه دارم برقم سر در میارم زبانم هم خوبه مدرک آیلتس دارم نمیدونم بمونم یا مهاجرت کنم
مهاجرت سختی های خودشو داره حال و حوصله از دوباره شروع کردن نیست ولی بهش فکر میکنم اگر راهی نبود
هر کاری سود ده باشه
تو نظرم معامله ماشینه

زن بگیر! {شوخی}

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
هر کاری سود ده باشه
تو نظرم معامله ماشینه
تنبلی را بنداز کنار همین کار فعلیت را محکم بچسب که تو بازار هم خبری نیست مخصوصا بدون تجربه و شاگردی کردن
مگه چندسالته که اینقدر شل و بدون انرژی حرف میزنی

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
والله منم جات سبز شیرازم
الاف تر ازخودم خودمم هستم با لیسانس حسابداری ...!!

ببین همون کارتو بچسب ک شیراز الان کلا اشباح هست ..اصلا کار نیست این ازمون استخدامی ها رو یبار همراه من بیا شاخت درمیاد ک چقدر جمعیت میاد...

خلاصه مغازه و هرچیزی بگی من رفتم الان ۵۰ تومن پول نیست ..

خلاصه خوددانی این نظرات من بود

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
اونجا با پیمانکار هستم هوای آلوده سختی کار دوری از امکانات تو بیابون دارم جوونیمو میدم واسه چندر غاز فایده ای نداره وایسادن اونجا

esseien 3

Registered User
لایک‌ها
204
اونجا با پیمانکار هستم هوای آلوده سختی کار دوری از امکانات تو بیابون دارم جوونیمو میدم واسه چندر غاز فایده ای نداره وایسادن اونجا
عزیزم کار همینه اگه اونجا نتونی کارتو عوض کنی وشرایطط رو بهتر ...اینجا اصلا امیدی نیست ...
واقعا بیکاری اینجا غوغا است خودت بیا ببین متوجه میشی ...

دوستام الان از عسلو اومدن همین حرفای شمارو میزدن اما بعد از ۵ ماه الافی دوباره برگشتن همون عسلویه برا ۱۲۰۰ ماهی ....

خودت بیا ولی مطمن باش پشیمون میشی چون الان با ۵۰ تومن نمیتونی کاری کنی ..

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
اگر زبانتون خوب هست مهاجرت کنید اگر نمیتونید به هر دلیل حقوقتون خوب هست همونجا بمونید چون بازار آزاد هم شاگردی میخواد هم سرمایه هم حوصله چون مشتری نیست!

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
خوب فکر می کنی برا چی ماهی 2میلیون بهت می دهند .الان مهندس برق 5سال سابقه را با هزارتا پایین و بالا کردن ماهی 1200بهش می دهند .البته اینها را نمی گم که بمونی همون جا .نه. اما بیگدار به آب نزن و فکر نکن تو بازار خبریه الان مغازه فکسنی ماهی 1حداقل اجاره داره
مالیات و 1000تا بانبول دیگه حداقل ماهی 500هزینه است
خود همون 50تومن را اگر جنس بخرید و پول رهن بدهید یعنی ماهی حدود یک میلیون سود بانک از دست دادید یعنی اول ماه باز کردن یک مغازه مساوی است با 2.5میلیون در ضرر کار را شروع کردن!!!!حالا ماهی 4.5در بیاری تازه رسیدی به حقوق قبلت

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
من کارم تعمیر و نگهداری سیستم های plc کامپیوتر های صنعتی هست کسی اونجا بلد نیست پیمونکار حق من میخوره حقوق من باید حداقل سه تومن باشه رسمی های شرکت نفت یک هزارم کار من نمیکنن بالای پنج تومن حقوقشونه بهترین گزینه مهاجرت هست اما نمیدونم از کجا شروع کنم یکی میگه استرالیا یکی میگه کانادا
یکی میگه اونجا بری بدبختیه هیچی توش نیست یکی میگه اونجا بهشته خودمونم توش موندیم بخدا !!
اونجا صد ملیونم حقوق بدن بازم دلت خوش نیست دل که خوش نباشه زندگی بیخوده ادم مرض روحی میگیره دو ساله اونجام هیچی که هیچی همه چیز که پول نمیشه بخدا
حداقل ادم تو شهر خودش دلش خوشه

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
سلام
واقعا" اگر ادم به کارش علاقه نداشته باشه پیشرفت نمیکنه
منم مثل شما دنبال یه کسب و کار مناسب هستم
امیدوارم به شغل مناسب و مورد علاقه خودتون برسید

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
در مورد مهاجرت شما "دیگرانو" ولش کن... شما خودتون باید به یه شناختی از خودتون رسیده باشید...
برای شما دل خوشی یعنی بودن تو شهر خودتون؟ اگه واقعا این موضوع مهمه پس باید دور مهاجرت رو خط بکشید...
ولی اگه توجه به توانایی هاتون (برخلاف محیطی که توش دارید کار میکنید) مهم باشه میتونید رو مهاجرت فکر کنید..

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
والا مهاجرت سخته چوب خوریش پنج ساله تازه هیچ چیزم معلوم نیست پنج سال پر استرس رو تو یه کشور غریب سر کردن خودش صبر عیوب میخواد واسه هر جوونی که میخواد از همه چیزش بزنه تک وتنها بره مملکت غریب سخته
من خودم دانشگام خارج از شهرمون بودم بعد سربازی افتادم لب مرز الانم که کارم دور از خونه هست ماهی یه هفته میام خونه شرایطم اینه
میخوام بزنم تو یه کاری تو شهر خودم باشم استراحت و تفریحم داشته باشم کارمم داشته باشم اینده ام داشته باشم نمیخوام بخودم زجر بدم به کمشم راضیم
شما حقوق 2 تومن بگیری اما تفریح نداشته باشی چه فایده
معامله ماشین میگن خوبه حالا خودم نمیدونم باید پرس و جو کنم ببینم چه جوریه
کسی نظری نداره

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
اگه میتونی تو همون زمینه کاری خودت جا به جا شو برو یه شرکت بهتر. هونطور که طبق فرمایشت مهاجرت 5 سال علافی داره کاسبی هم همینه. حداقل هیچی نباشه دو سه سال اول باید صبر کنی تا شرایطتت بهتر بشه.

کار ماشین هم به عنوان کار دوم و گه گداری خوبه اما به عنوان کار اصلی من یکی اصلا" پیشنهاد نمیکنم. اگه روحیه ات با دلالی اونهم از نوع کمی بی انصافی جور نیست اصلا" نرو سراغش.

floppyrisk

Registered User
لایک‌ها
62
شغلت رو ول نکن که منبع درآمدت رو از دست ندی
تو شهرت هم مغازه یا کسب و کار خدماتی باز کن پول از تو کار از یکی از بچه های فامیل یا در و همسایه که بهش اطمینان داری
اگر مغازه گرفت شغلت رو ول کن خودت هم بیا شهر مغازه دوم رو اضافه کن
البته انجامش سخته دیگه: مثلا مغازه ای باز می کنی باید از کم شروع کنی تا هزینه زیاد نباشه که اگر موفق نبود سرمایت رو از دست ندی از طرفی باید اونقدر ایده خوب و یا مغازه خوش سلیقه ای باشه که مشتری دار بشه
و اون کسی هم که بهت کمک می کنه هم باید اخلاق خوبی برای شراکت یا شاگردی داشته باشه و هم صداقت داشته باشه و هم کاری باشه که شل نگیره کارتو
اینکه کی کارت گرفته و خودت هم می تونی بیای شهر هم مهمه

Last edited:

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
بازار ازاد خوابیده و چیزی نیستش
برو به کارت بچسب و زندگی تو بکن

بالا