از بورس به این سادگی میشه پول در آورد ؟۵ میلیون که باش نمیشه حتی مغازه هم اجاره کرد.
بزن تو کار بورس
نه دیگه گفت بورس تا این 5 میلیونم از دست بده راحت بشه دیگه مشغله فکری نداشته باشه!از بورس به این سادگی میشه پول در آورد ؟
چرا ما فکر میکنیم باید فقط تو مغازه کار کنیم در صورتی که الان مغازه دار ها اکثرا در رکود هستند بورس هم که که الان رکود هست۵ میلیون که باش نمیشه حتی مغازه هم اجاره کرد.
بزن تو کار بورس
شما ۳ تا ایده ی مدرن میدید لطفا ؟چرا ما فکر میکنیم باید فقط تو مغازه کار کنیم در صورتی که الان مغازه دار ها اکثرا در رکود هستند بورس هم که که الان رکود هست
مشکل ما اینه اصلا ایده جدید نداریم حالا هر چقدر هم که پول داشته باشیم باز فقط به کارهای سنتی تاریخ گذشته فکر میکنیم که بخاطر زیاد شدن دست توش راکت شده یه ایده جدید خودش میتونه به اندازه صدها میلیون پول درآمد ایجاد کنه حتی با همین 5 تومن به نظر من جوون ها بیشتر از اینکه پول نیاز داشته باشن کار یا ایده جدید نیاز دارن مشاغل قدیمی دیگه جوابگوی اینهمه تقاضا نیست باید به فکر الگوی مثل چین بود چینی ها با اینهمه جمعیت اگه قرار بود همه برن تو تعدادی کار محدود هیچ وقت پیشرفت نمیکردن اما همش ایده و کار جدید تولید میکنن و این خودش پولساز هست
من هم که گفتم ما باید بریم بگردیم ایده پیدا کنیم اینهمه جوون اگه هر کدوممون بریم فکر کنیم تو این سایت های خارجی مثلا چینی محصولاتی که تولید کردن ببینم از روی این محصولات الگو برداری کنیم و یه وسیله تولید کنیم خیلی هاشون سرمایه زیادی نمیخواد کسی میدونه چطوری میشه آمار این چینی ها در آورد تا حالا چه چیزهای تولید کردن؟شما ۳ تا ایده ی مدرن میدید لطفا ؟
دوست گرامی از روی محصولات چینی اونم با دیدن یه عکس کپی برداری کردن کار ساده ای نیست! ضمن اینکه همونطور که شما در ساخت گیتار مهارتی ندارید احتمالا سایر موارد رو هم مهارتی ندارید وگرنه توی همون شغل ادامه میدادید و سایت های چینی رو زیر و رو نمیکردیدبرای مثال یه بنده خدایی به من میگفت گیتار درست کن البته من از طریقه ساخت گیتار هیچی نمیدونم و فقط برای مثل عرض کردم اما اگه بلد بودم بسازم راحت میشد یه گیتاری که 200 تومن هزینه داره 500 فروخت
برای مثال یه بنده خدایی به من میگفت گیتار درست کن البته من از طریقه ساخت گیتار هیچی نمیدونم و فقط برای مثل عرض کردم اما اگه بلد بودم بسازم راحت میشد یه گیتاری که 200 تومن هزینه داره 500 فروخت
گیتار زیاد هزینه نداره قیمت سیمش تو بازار بین 30-40 تومن هست 30-40 تومن هم چوب میخواد و30-40 تومن هم وسایل دیگه میشه 120 تومن ارزونترین گیتار الان تو بازار 300 هستحرفاتون بیشتر در حد شعاره ، توی چین کلی قوانین حمایت از تولید کننده ، حمل و نقل و ارسال کالا وجود داره ، توی کشوری که داریم زندگی میکنیم همه کاری میکنن تا تولیدکننده رو زمین بزنن ، مگر اینکه تولیداتت موارد زیرزمینی داشته باشه. تولید ساز ، کیف و کفش و هرچیز دیگه بیشتر از اینکه نیاز به تلاش داشته باشه نیاز به تبلیغات و جا انداختن برند و خیلی چیزهای دیگه داره ، شما میخوای گیتار تولید کنی مکانیزه که ابزار گرون قیمت میخاد ، دست ساز هم حداقل به اندازه ۵۰۰ تومان پول/زمان میبره اونوقت نمونه چینی تو بازار با کیفیت خوب ۲۰۰ هزار تومان ، در همه زمینه ها همینطوره کیف ، کفش ، لباس و ...
چرا راه دور بریم الان همین شرکت جی ال ایکس چقدر درآمد داره؟ اثری از صایران باقی مونده؟ پارس خزر و خیلی شرکتای دیگه ایرانی هم دارند نفس های آخر رو میزنن بعد شما دم از تولید میزنی؟
داداش تولید خیلی خوبه یعنی عالیه اما تو این مملکت مرغداری و بخوای تخم مرغ تولید کنی اینقدر مالیات و بهداشت و فلان اینا اذیتت میکنن که آخرش مجبوری مرغ چینی بیاری
عزیز من ۳ ساله گیتار میزنم ، دقیقا هم با نحوه ساختش آشنایی دارم ، شما هم دل خجسته ای داریاگیتار زیاد هزینه نداره قیمت سیمش تو بازار بین 30-40 تومن هست 30-40 تومن هم چوب میخواد و30-40 تومن هم وسایل دیگه میشه 120 تومن ارزونترین گیتار الان تو بازار 300 هست
واسه کار هم یه اره مویی میخواد چندتا ابزار ساده +هنر و خلاقیت که من ندارمپایه هستی عایا:general712:اگه بتونی چیز خوبی بسازی واقعا میخرن چون الان قیمت دلار رفته بالا حتی محصولات چینی هم به خاطر گرون بودن دلار قیمتشون بالا رفته زیر 300 اصلا گیتار نیست
چوب رو چطور میخوای انحنا بدی؟ چطوری میخای پرده هاش رو مشخص کنی که نت مورد نظر رو بده ؟گیتار زیاد هزینه نداره قیمت سیمش تو بازار بین 30-40 تومن هست 30-40 تومن هم چوب میخواد و30-40 تومن هم وسایل دیگه میشه 120 تومن ارزونترین گیتار الان تو بازار 300 هست
واسه کار هم یه اره مویی میخواد چندتا ابزار ساده +هنر و خلاقیت که من ندارمپایه هستی عایا:general712:اگه بتونی چیز خوبی بسازی واقعا میخرن چون الان قیمت دلار رفته بالا حتی محصولات چینی هم به خاطر گرون بودن دلار قیمتشون بالا رفته زیر 300 اصلا گیتار نیست
چرا خجسته کار خوب هست هم باعث احیا موسیقی میشه هم اگه بتونی بسازی درآمد خوبی داره از هر گیتاری که بسازی حداقل 100 تومن سود هست یعنی روزی یدونه گیتار نمیتونی بفروشی من خودم اولیش ازت میخرم فقط طزیقه ساختش به منم یاد بده اگه تو اینترنت و کلاس های موسیقی تبلیغ کنی خیلی ازت میخرن اگه با کیفیت تولید کنی من بازم میگم با گرون شدن دلار دیگه محصولات چینی هم قینتشون رفته بالا و بازار سابق دیگه ندارنعزیز من ۳ ساله گیتار میزنم ، دقیقا هم با نحوه ساختش آشنایی دارم ، شما هم دل خجسته ای داریا
سایتت باز نمیشه بعدشم من اصلا بخاطر 5 میلیون نگفتم مشکل من 5 میلیون نیست شما اگه 200 میلیونم داشته باشید باز نمیتونید چیزی تولید کنید چون بازار کاملا اشباع شده و مشاغل سنتی دیگه جواب نمیده نهایت بتونی سود پولت از کار در بیاری بخاطر همین میگم که نیاز به ایده و کار جدید هست که دست توش نباشه مثلا همین نمونه که گفتم اصلا تو ایران دست توش زیاد نیست با سرمایه زیاد هم هیچ وقت کاری شروع نکنید چون تو وضعیت فعلی که همه چیز در رکود هست ورشکست شدن قطعی هست به نظر من باید برای شروع سرمایه کم باشه تا اگه شکست خوردی مشکلی پیش نیاد مثلا با 200 هزارتومن میتونیم یه گیتار درست کنیم بعد اگه خوب از آب در آمده و عیب هاش برطرف کردیم دوتا دیگه بسازیم بعد بزاریم برای بفروش اگه فروش رفت دوباره میسازی اگه نه نهایت 500-600 هزار تومن ضرر میکنیتنها پیشنهادی که با این مبلغ میتوننم بهت بدم اینه که اگر بازاریابی بلد هستی محصولات ما رو توی شهرستان خودتون بازاریابی و عرضه کنی معمولا خیلی خوب میخرن:
www.Arvandkala..ir
زیر ۲۰۰ میلیون فکر تولید و کار تولیدی نباش.
هنوز هم داری حرف خودت رو میزنی ، باشه امیدوارم موفق باشیسایتت باز نمیشه بعدشم من اصلا بخاطر 5 میلیون نگفتم مشکل من 5 میلیون نیست شما اگه 200 میلیونم داشته باشید باز نمیتونید چیزی تولید کنید چون بازار کاملا اشباع شده و مشاغل سنتی دیگه جواب نمیده نهایت بتونی سود پولت از کار در بیاری بخاطر همین میگم که نیاز به ایده و کار جدید هست که دست توش نباشه مثلا همین نمونه که گفتم اصلا تو ایران دست توش زیاد نیست با سرمایه زیاد هم هیچ وقت کاری شروع نکنید چون تو وضعیت فعلی که همه چیز در رکود هست ورشکست شدن قطعی هست به نظر من باید برای شروع سرزمایه کم باشه تا اگه شکست خوردی مشکلی پیش نیاد مثلا با 200 هزارتومن میتونیم یه گیتار درست کنیم بعد اگه خوب از آب در آمده و عیب هاش برطرف کردیم دوتا دیگه بسازیم بعد بزاریم برای بفروش اگه فروش رفت دوباره میسازی اگه نه نهایت 500-600 هزار تومن ضرر میکنی