• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار بهم شده، ولی موندم

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و خدا قوت به بچه های گل انجمن
بنده 24سالمه و مدرک لیسانس دارم بدون پارتی ، که استخدام شدن من کمی دور از انتظاره.

مدرکم علوم اجتماعی، گرایش پژوهشگریه .( رشته خودم نرم افزار اس پی اس اس داره برای کارهای پژوهشگری و تحقیق ، اما در صورت حرفه ای شدن هم نمی تونی دلتو خوش کنی شرکتی تو را استخدام بکنه)
در این انجمن هم پیشنهاد کار بوده مثل توتون الحمرا ولی ، اوازدهل بود.
چند وقتی چندتا دوستام که داخل شغل فنی هستند بهم پیشنهاد میدن یا بیا پیش خودمون یا خواستی برات کار بجوریم بری یکسال شاگردی.
کارها هم باطری سازی و کلیدسازی و روکش صندلی و دزدگیری هست.
خودم به کامپیوتر یا موبایل علاقه دارم ولی نمی تونم خودما گول بزنم، چون سرمایه زیاد میخواد و ما هم در شرایط خوبی نیستیم که بخوام ریسک کنم..شایدم این علاقه از روی کنجکاوی باشی / چون دیدم دوستایی که رفتن پی علاقه به رشته یا حرفه ای ولی بعد سرد شدن : دی
تا حدودی با خودم کنار امدم که از صفر شروع کنم و این مسیر زندگی که باید پیش رفت، البته گهگداری میرفتیم تو فاز خودخوری ولی بچه های انجمن رو ک میدیدم اکثرا با مدرک، شغلی نتونستند دست و پا کنند و دارند دنبال شغل میگردن، کمی امیداوار شدم.
مشکل من برای انتخاب یک شغل فنی اینه، منی که دست فنیم شایدم چون انجام ندادم میگم، خوب نیست ایا میتونم واقعا یک فنی کار خوب باشم؟؟مثل بعضی کاسبا نشم که بجای تعمیر کردن بزنن یه جای دیگشم خراب کنند.
بعدشم اتفاق هایی که دور و ور زندگی ادم میفته چشم ادم باز میشه، که این زندگی ی روزی ندونسته ، تمومت کنه...مکانیکی را میشناختم که 3سال عقد بود و برای ساختن خونش زحمت میکشید و دوست داشت تا عروسی کردن برن سر خونه ای که ساخته شده ، سنش هم 28سال بود، ولی چندماه پیش فوت کرد ، اینا که دیدم گفتم عجب دنیایی شده.(رفتیم دنبال رمان خخخخ)
و یک خصلت بدی که تو وجودمه، بلندپروازم، و میدونم این خصلت اگر در جهت مثبت باشه خوبه ولی از من یکمی منفیه .
خوشا همون دوران بی ریایی که میرفتم سر بازار نون خونگی میفروختم و ذهن اینقدر درگیر نبود یا با بچه های کوچه چندتا صندوق کنار هم میذاشتیم و پفک و ادامس و بیسکوییت و اب انجیر و لواشک و بادکنک شانسی میفروختیم.:( تا یکی میومد خرید انگار خدا بهمون دنیا را داده )بعدشم که کاسبی تموم میشد،:D یا گرگی یا اسم و فامیل یا هفت سنگ یا فوتبال بازی میکردیم. :D
خب،دوستان بیاید کمک و ما رو به عنوان برادر خودتون بدونید و از تجربه زندگی و شغلی چیزی بلدید بگید...

ممنون همگی

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
چند تا توصیه کلی :
1- به هیچ عنوان سراغ شغلی که دوست نداری نرو
2- با چند نفر که تو شغل مد نظرت هستند مشورت کن. ممکنه بعضی ها جواب ندن یا پرت جواب بدن اما همه رو که کنار هم بذاری نقاط اشتراکشون رو پیدا میکنی
3- ملاک اول و آخرت , تحصیل سود و درآمد در یک بازه زمانی کوتاه نباشه (استخوان باید خورد کنی ).
4- از شاگردی شروع کن. هر کاری رو خواستی شروع کنی یه دوره زمانی (کوتاه و بلندش دست خودته ) به خودت بقبولون که باید کولی بدی
5- در مدت زمان شاگردی علاوه بر شناسایی خم و چم کار , سعی در ایجاد رابطه با هم صنفی ها کن حتی در حد یک سلام و علیک
6- به شدت در مورد رابطه با مشتری هم مطالعه کن و هم رفتار دیگران رو زیر نظر بگیر و در ذهنت یادداشت برداری کن. درآمد تو از جیب اونها تامین میشه پس راههای حفظ و نگهداریش رو باید یادبگیری.
7- در مورد شغلت به روز باش و مطالعه داشته باش و حتی اگه امکان داشت کلاسهای مرتبط رو برو. خیلی از کسبه ما هنوز به روش سنتی انتقال دانش به صورت سینه به سینه رفتار میکنن.

همه آدمایی که میبینی تو کارشون موفقند مادرزاد آدم موفق نبودند. یه تعمیرکار خوب پدرش دراومده و سالها طول کشیده و کلی کار رو خراب کرده تا شده تعمیرکار خوب .منتهی ما همیشه آخر قصه رو می بینیم و همه دوست دارند ته قصه رو بشنوند. هیچ کس دوست نداره از خرابکاریهاش تعریف کنه مگر این که خیلی خودمونی بشی.

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پیشنهاد من اینه همه کارا رو برو شاگردی بعد ببین از کدوم خوشت میاد

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
سعی کن از رشته ت استفاده کنی حتی اگه کار مناسبی براش نیست چون کم کم احترام و موقعیت شغلی برات بهتر میشه ولی اینکارهایی که گفتی هرچند درصورت استادی پول توش هست اما احترام چندانی نداره سروکله زدن با آدمهای بی کلاس و... هم بماند، ضمنا ادامه تحصیل هم خیلی خوبه فراموشش نکن

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
نرم افزار spss رو حرفه ای شو.
با همین نرم افزار میتونی پروژه های خوبی از دانشجوها بگیری

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
برو سراغ کاری که دوست داری اولشم اصلا نباید انتظار درآمد آنچنانی داشته باشی پس به خاطر علاقه ای که داری سختیاشو تحمل می کنی
واینکه سعی کن بلند پروازیاتو تبدیل کنی به خلاقیت به ایده های نو

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
درود بنده هم 24 سالمه و لیسانسه و بیکار البته اعزامم برای خدمت چهار ماه دیگه
ولی بهت اکیدا پیشنهاد می کنم برو شاگردی حتی برای یک ماه بعدش می فهمی این کارو دوست داری یا نه و اگه دوست نداشتی سریع بیا بیرون دست دست نکن
اگرم که دوست داشتی ادامه بده خفن شو
ما ها که نه پول داریم نه پارتی نه بابای خفن باید از زیر صفر شروع کنیم

karkas20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ممنون از تک تک دوستان گلم

اگر بازم نظری دارید ، ممنون میشم بگید / تشکر

بالا