• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد یا همکاری برای افزایش درآمد سایتم - حداقل 3000 روزانه ای پی -

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
با 3000 آی پی روزانه و 8000 پیج ویو طبق وبگذر روزانه چقدر باید درامد روزانه داشت؟
کدهای تبلیغاتی ملی مارکت گذاشتم برای سایتم و چند روز 1 سفارش میاد راضی کننده نیست
دوستان پیشنهاد درآمدزا چی داررید که خوب بفروشه این روزا ؟
برای من همکاری در فروش خوبه یا سیستم های مثل ادگاه و شبکه تبلیغات درآمد بهتری خواهند داشت برام؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
همکاری در فروش درآمد بیشتری نسبت به سایر گزینه ها براتون میتونه داشته فقط باید سیستم های مختلف و بنرها و محصولات مختلف را امتحان و تست کنید تا ایده آل ترین شرایط سایتتون را پیدا کنید .

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
همکاری در فروش درآمد بیشتری نسبت به سایر گزینه ها براتون میتونه داشته فقط باید سیستم های مختلف و بنرها و محصولات مختلف را امتحان و تست کنید تا ایده آل ترین شرایط سایتتون را پیدا کنید .

فعلا یه طرح رو اجرا کردم امشب ببینم نتیجه ش فردا چی میشه.
با توجه به پیج ویو سایت من تا 10.000 هم میره درامد کلیکی یا نمایش ادگاه برام بهتر نیست؟ تست نکردم تا حالا کسی تجربه شو نداره که کدوم بهتره واسه من؟

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240
فعلا یه طرح رو اجرا کردم امشب ببینم نتیجه ش فردا چی میشه.
با توجه به پیج ویو سایت من تا 10.000 هم میره درامد کلیکی یا نمایش ادگاه برام بهتر نیست؟ تست نکردم تا حالا کسی تجربه شو نداره که کدوم بهتره واسه من؟

در اکثر شرایط مشابه بین این گزینه ها کسی که بتونه راه و رسم سیستم همکاری در فروش را پیدا کنه میتونه سود خیلی بیشتری نسبت به بقیه گزینه ها بکنه ..

ضمنا ادگاه بر اساس نمایش دیگه پولی نمیده..

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
همکاری در فروش بهتره

همونطور که دوستمون گفت سیستم های مختلف رو تست کن ببین با بنرهای کدوم یکی بهتر میتونی بفروشی

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
همکاری در فروش بهتره

همونطور که دوستمون گفت سیستم های مختلف رو تست کن ببین با بنرهای کدوم یکی بهتر میتونی بفروشی

یه طرح دیگه پیاده کردم یه سفارش اومد امشب برات منصور دی !
ایمیلمو چرا جواب ندادی کجایی !

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
همکاری در فروش بهتره

ای جونم منصور گیامت،کم پیدا شدی تو پی تی ،دلمون تنگ شده برات : ))

سیروس بهترین گزینه همکاری در فروش هستش.

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117

سیروس بهترین گزینه همکاری در فروش هستش.
ممنون جواد
با اجازت shop تو سورسشو برداشتم و دوتا Find & Replace زدم واسه خودم و گذاشتم واسه خودمم !
فقط عکساشو حال نداشتم دونه دونه بیارم تو هاستم ! اگه داری کلی بدشون بهم یا راهنمایی کن بی دردسر بیارمشون واسه خودم یا بی خیالم شو دی!

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
ممنون جواد
با اجازت shop تو سورسشو برداشتم و دوتا Find & Replace زدم واسه خودم و گذاشتم واسه خودمم !
فقط عکساشو حال نداشتم دونه دونه بیارم تو هاستم ! اگه داری کلی بدشون بهم یا راهنمایی کن بی دردسر بیارمشون واسه خودم یا بی خیالم شو دی!

کدوم شاپ؟! همونی که رو سایت خودم هستی؟! :( حون هرکسی دوست داری عکساشو خودت آپ کن،اون عکس ها رو بچه ها اینقدر کپی کردن فقط 10-20 تومن این ماه الکی پول پهنای باند دادم،عکساشو بیا یاهوو یادت بدم چه جوری سه سوته عوض کنی.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
کدوم شاپ؟! همونی که رو سایت خودم هستی؟! :( حون هرکسی دوست داری عکساشو خودت آپ کن،اون عکس ها رو بچه ها اینقدر کپی کردن فقط 10-20 تومن این ماه الکی پول پهنای باند دادم،عکساشو بیا یاهوو یادت بدم چه جوری سه سوته عوض کنی.

هستم الان یاهو ...

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
.

مخلصم جواد جان. میبینم اینجا حسابی کار ملتو راه میندازی ها. تاپیک وردپرست خیلی عالیه. بوکمارک کردم ازش استفاده کنم

یه طرح دیگه پیاده کردم یه سفارش اومد امشب برات منصور دی !
ایمیلمو چرا جواب ندادی کجایی !

چه طرحی پیاده کردی؟ ایمیلتو جواب دادم

بالا