• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشگیری از ریزش موی ارثی؟

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام.
یه موضوعی هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده، اونم اینکه آیا منم قراره مثل بابام موهام بریزه؟ آخه خانواده ی پدریم اکثرا دچار ریزش مو هستند و خب طبیعیه که قراره خیلی زود این بلا سر منم بیاد :(
البته الان که 18 سالمه و مشکلی ندارم! البته بازم وقتی موهامو شونه میکنم 20 30 تا تار مو تو شونم هست! :(
میشه پیشگیری کرد؟ یا باید با وضعیت دو نخطه خطه صاف منتظر ریزش موهام باشم؟ :|

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بیشتر از اینکه نگران خانواده پدریت باشی نگران دایی هات باش از اونا بیشتر کچلی رو به ارث میبری ضمن اینکه اگه موهات چرب هستن هم باز بیشتر احتمال طاسی داری

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام.
یه موضوعی هست که خیلی ذهنمو مشغول کرده، اونم اینکه آیا منم قراره مثل بابام موهام بریزه؟ آخه خانواده ی پدریم اکثرا دچار ریزش مو هستند و خب طبیعیه که قراره خیلی زود این بلا سر منم بیاد :(
البته الان که 18 سالمه و مشکلی ندارم! البته بازم وقتی موهامو شونه میکنم 20 30 تا تار مو تو شونم هست! :(
ما هرکی رو دیدیم دغدغه ریزش مو داشته کچل شده :دی
منم ارث کم مویی دارم ولی دغدغه ندارم

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
کچلی بیشتر از خانواده مادری ِ و ریزش 100 تار موو توی روز طبیعیه ... تا اینجای داستان احتمالش کمه ... البته بستگی به خانواده مادریت دار...

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
سلام.
منم همینطوریم. من هم ریزش مو و هم اسیداوریک از پدرم ارث بردم:( آخه جالب اینه که ریزش مو و اسیداوریک پدرم تووی 40 سالگی اتفاق افتاده ولی برای من تووی 20 سالگی:confused: الانم که 24 سالمه وسط سرم تقریبا خالی شده:(

nazaninfar

Registered User
لایک‌ها
18
منم همینطوریم. من هم ریزش مو و هم اسیداوریک از پدرم ارث بردم:( آخه جالب اینه که ریزش مو و اسیداوریک پدرم تووی 40 سالگی اتفاق افتاده ولی برای من تووی 20 سالگی:confused: الانم که 24 سالمه وسط سرم تقریبا خالی شده:(
دقیفا برای منم همینطوریه بابام توی 40 سالگی ریزش داره من توی 20 سالگی
ولی داییم مثل من بوده

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من هم خانواده پدريم و هم خانواده مادريم كم مو هستن واقعا بدشانسيه هم موهام داره ميريزه هم تراكم اش كمه هم جلو سرم خالي

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من هم خانواده پدريم و هم خانواده مادريم كم مو هستن واقعا بدشانسيه هم موهام داره ميريزه هم تراكم اش كمه هم جلو سرم خالي
مثل این میمونه خورشید در دست راستت و ماه در دستت چپت باشه :D:D

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
میشه مراقبش بود تا اگر ریخت کمتر بریزه ولی پیشگیریش و نمیدونم. خیلی به مسائل روحی و روانی و تغذیه ربط داره. من که ارثی موهام کم پشت و میریزه :oops:

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
فیناستراید بدرد نمیخوره
بقدری میل جنسی را میاره پایین که دهنت صاف میشه
ماینکسدیل هم که موها را خشک و زبر میکنه و بعضی مواقع باعث زخم شدن سر میشه

poq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,567
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه من یه مقدار موهام میریزه .
و یه مقدار هم زود انزالی دارم .
چه داروهایی باید مصرف کنم ؟ سنم هم 30 سال . و مجرد .
همون فیناستراید که میل جنسی رو پایین میاره برای زود انزالی هم خوبه یا ربطی نداره ؟

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ببخشید شاید اینجا جاش نباشه من یه مقدار موهام میریزه .
و یه مقدار هم زود انزالی دارم .
چه داروهایی باید مصرف کنم ؟ سنم هم 30 سال . و مجرد .
همون فیناستراید که میل جنسی رو پایین میاره برای زود انزالی هم خوبه یا ربطی نداره ؟
اره همون خوبه یه نوشیدنی هم بزنی دیگه نیم ساعت رو کاری

mad50

Registered User
لایک‌ها
83
والله برای ریزش ارثی هیچ دارویی وجود نداره اقایون کچل بنده هم حالم گرفته توی سن 22 سالگی گوشه ها رفت عقب و رفتم دکتر برام شامپو لامینو وقرص ویتامین نوشت و ماینکسدیل نوشت ماینکسدیل یک هفته استفاده کردم دیدم بدتر شد گذاشتمش کناز باید بسازیم راه حل طاسی کامل بعد کاشت

و لی پیشنهاد بند اصلا از قرص و ماینکسدیل استفاده نکنید موجب ریزش و کم حجم تر میشه

از دوستان اگر تجربه درمان و جلوگیری از ریزش راه حالی یا درمانی می شناسند و شجواب گرفتند پیشنهاد بدن

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
هیییییییییییچ راهی نیست که بشه از ریزش """" ارثی """"" جلوگیری کرد .. انواع دیگه رو میشه! اما پیشگیریه ارثی رو نمیشه!

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هیییییییییییچ راهی نیست که بشه از ریزش """" ارثی """"" جلوگیری کرد .. انواع دیگه رو میشه! اما پیشگیریه ارثی رو نمیشه!
کلا علم هم ریده
این همه پیشرفت علمی داشتیم اما هنوز راه حل علمی برا درمان طاسی نداریم سگ تو روحشون

بالا