• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی - راهکار

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
سلام،
این تاپیک رو برای این زدم که دوستان بیان پیش بینی خودشون رو از بازار (کوتاه مدت) بیان کنن، ضمنا راهکارهایی که به ذهنتون میرسه هم بفرمایید. (همفکری)

توی این اوضاع پیش بینی شما از نرخ ارز/سکه تا پایان سال (قل از عید) چیه؟ بعد از تعطیلات عید چطور؟
راهکارهای پیشنهادی شما برای حفظ سرمایه خودمون؟

موفق باشید...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
نظر شخصی من اینه که سکه به شدت تو سه چهار ماه دیگه سقوط میکنه
از حدود یک سال پیش ایران بیشتر سرمایه دلاریش توی اروپا و دیگر کشورها رو به طلا تبدیل کرده و موجودی طلایی بانک مرکزی به سه برابر خودش رسیده
مشکل دولت الان اینه که نقدینگی جامعه بالا رفته
توی علم اقتصاد این یک شرط اساسیه که توی هر کشوری اگه نقدینگی دست مردم باشه، مردم سوار دولت میشن و دولت نمیتونه بازار رو کنترل کنه ولی اگه نقدینگی از سطح جامعه جمع بشه و به دست دولت برسه اونوقت دولت هست که سوار مردم میشه!

اینجا هم الان همینه. همه کار دارن میکنن که نقدینگی رو از دست مردم بکشن بیرون
از پیشفروش سکه بگیرید تا اوراق مشارکت و طرح مسکن مهر!
به زودی این طرح ها نوسان نقدینگی رو توی جامعه برعکس میکنه و وقتی دولت سوار مردم شد بازار رو کامل دستش میگیره

فکر میکنید چرا الان سکه هاشون رو به بازار تزریق نمیکنن؟
چهار ماه دیگه چرا میخوان بدن بیرون؟
تمام اینا دلایلش همونی هست که گفتم
وقتی نقدینگی جامعه بیاد پایین و بعد سکه های مردم تحویلشون داده بشه عرضه میره بالا اما به خاطر نبودن نقدینگی تقاضا میاد پایین
یعنی ملت میخوان سکه هاشون رو بفروشن اما کسی نمیتونه بخره
همین هم باعث افت شدید قیمت سکه میشه

سکه ای که الان به نرخ دلار روز هم حساب کنی هفتصد تومن میشه دارای حباب 300 هزار تومنی شده، فقط و فقط به خاطر اینکه بتونن نقدینگی رو از سطح جامعه جمع کنن

فقط تو این جور مواقع مردم باید عاقلانه خرید کنن و فکر نکنن بعد از اینکه دولت گاوصندوق طلاییش رو باز کنه قراره این حباب قیمت ها وجود داشته باشه

همه اینها که فلان وزیر برای پاسخگویی به مجلس فراخوانده شد و فلان و فلان همش بازیه و فریب دادن مردم

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
مرسی
بابت ارز هم همین نظر رو داری؟
فکر میکنی دلار تا چه قدر بیاد پایین؟ همون حدود 700 یا مطابق با طلای جهانی میشه؟
اگه الان سکه داشتی میفروختی؟ قیمت الان حدود یک تومن هست با فرض اینکه خریدار نداره و مثلا 950 رد کنی...میدادی؟؟

mahdy_mihani

Registered User
لایک‌ها
43
نظر شخصی من اینه که سکه به شدت تو سه چهار ماه دیگه سقوط میکنه
از حدود یک سال پیش ایران بیشتر سرمایه دلاریش توی اروپا و دیگر کشورها رو به طلا تبدیل کرده و موجودی طلایی بانک مرکزی به سه برابر خودش رسیده
مشکل دولت الان اینه که نقدینگی جامعه بالا رفته
توی علم اقتصاد این یک شرط اساسیه که توی هر کشوری اگه نقدینگی دست مردم باشه، مردم سوار دولت میشن و دولت نمیتونه بازار رو کنترل کنه ولی اگه نقدینگی از سطح جامعه جمع بشه و به دست دولت برسه اونوقت دولت هست که سوار مردم میشه!

اینجا هم الان همینه. همه کار دارن میکنن که نقدینگی رو از دست مردم بکشن بیرون
از پیشفروش سکه بگیرید تا اوراق مشارکت و طرح مسکن مهر!
به زودی این طرح ها نوسان نقدینگی رو توی جامعه برعکس میکنه و وقتی دولت سوار مردم شد بازار رو کامل دستش میگیره

فکر میکنید چرا الان سکه هاشون رو به بازار تزریق نمیکنن؟
چهار ماه دیگه چرا میخوان بدن بیرون؟
تمام اینا دلایلش همونی هست که گفتم
وقتی نقدینگی جامعه بیاد پایین و بعد سکه های مردم تحویلشون داده بشه عرضه میره بالا اما به خاطر نبودن نقدینگی تقاضا میاد پایین
یعنی ملت میخوان سکه هاشون رو بفروشن اما کسی نمیتونه بخره
همین هم باعث افت شدید قیمت سکه میشه

سکه ای که الان به نرخ دلار روز هم حساب کنی هفتصد تومن میشه دارای حباب 300 هزار تومنی شده، فقط و فقط به خاطر اینکه بتونن نقدینگی رو از سطح جامعه جمع کنن

فقط تو این جور مواقع مردم باید عاقلانه خرید کنن و فکر نکنن بعد از اینکه دولت گاوصندوق طلاییش رو باز کنه قراره این حباب قیمت ها وجود داشته باشه

همه اینها که فلان وزیر برای پاسخگویی به مجلس فراخوانده شد و فلان و فلان همش بازیه و فریب دادن مردم

کاملا موافقم ... توی پست دیگه اخطار رو دادم که وارد بازی های اینطوری نشید. سود اولش شاید زیاد باشه ولی بره روی سقوط یه عمر افسوس می خورید.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان من کاملا برخلاف شما در کوتاه مدت حداقل تا شش ماه دیگه فکر نمی کنم باشه اگه واقعا دولت قصد جمع اوری نقدینگی رو داره نباید هر ماه سه هزار میلیارد تومان نقدینگی نازه به سیصد هزار میلیارد نقدینگی موجود تزریق بکنه چرا دولت تا حالا نخواسته که از سیستم تک نرخی ارز استفاده کنه؟چرا دولت که به قول شما منابع عظیم طلا داره همه چی رو به 4 ماه دیگه حواله میده و با این اوضاع بد اقتصادی که تازه تحریمها هم بهش اضافه میشه نمیاد هر چند به صورت محدود سکه ارایه کنه که این پالس به بازار هم داده بشه وحباب سکه تخلیه بشه می خواستم بازم براتون شواد وقراین بیشتری بیارم ولی ممکنه از حوصله اینجا خارج باشه فقط سربسته اینو بگم خیلی از روندهای توی بازار اتفاق میافته دلایل سیاسی پشتش هست چون ممکنه تا چند ماه دیگه خیلی اتفاقا بیافته پس مطمن باشین کوتاه مدت نه سکه پایین میاد نه دلار سقفی هم فعلا ندارن اما متاسفانه دلار اهداف 5000 با این اوضاع و سکه تا هفت میلیون جا داره فتح کنند

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان من کاملا برخلاف شما در کوتاه مدت حداقل تا شش ماه دیگه فکر نمی کنم باشه اگه واقعا دولت قصد جمع اوری نقدینگی رو داره نباید هر ماه سه هزار میلیارد تومان نقدینگی نازه به سیصد هزار میلیارد نقدینگی موجود تزریق بکنه چرا دولت تا حالا نخواسته که از سیستم تک نرخی ارز استفاده کنه؟چرا دولت که به قول شما منابع عظیم طلا داره همه چی رو به 4 ماه دیگه حواله میده و با این اوضاع بد اقتصادی که تازه تحریمها هم بهش اضافه میشه نمیاد هر چند به صورت محدود سکه ارایه کنه که این پالس به بازار هم داده بشه وحباب سکه تخلیه بشه می خواستم بازم براتون شواد وقراین بیشتری بیارم ولی ممکنه از حوصله اینجا خارج باشه فقط سربسته اینو بگم خیلی از روندهای توی بازار اتفاق میافته دلایل سیاسی پشتش هست چون ممکنه تا چند ماه دیگه خیلی اتفاقا بیافته پس مطمن باشین کوتاه مدت نه سکه پایین میاد نه دلار سقفی هم فعلا ندارن اما متاسفانه دلار اهداف 5000 با این اوضاع و سکه تا هفت میلیون جا داره فتح کنند
بی خیال .
دلار شاید ولی طلا نهایتا 2 میلیون.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من قیمت ارز پایین نمیاد ( شاید برای چند روز ) و دلار آمریکا روی 2800 تومان Fix میشه .. قیمت طلا x دلار میشه سکه حدود 1 میلیون و 300 یعنی طلا گرمی 165 تومان !

کسانی که سرمایه‌اشون به ریال بوده که دیگه راهکاری براشون نیست چون نیمی از سرمایه‌اشون از بین رفته ..
بعضیها فکر میکنند که اینها روی یک تدبیری دارن نقدینگی جامعه رو جمع میکنند که این به نظر من درست نیست سیستم بانکی کشور هم خودش در شوک هست و اینجور که به نظر میاد هیچ راهکاری ندارن که جلوی این رو بگیرن .. و البته اگر همینطور پیش بریم و تحریم‌ها اجرایی بشن وضعیت خیلی وخیم تر خواهد شد و رکود عجیب غریبی پیش رو است

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر من قیمت ارز پایین نمیاد ( شاید برای چند روز ) و دلار آمریکا روی 2800 تومان Fix میشه .. قیمت طلا x دلار میشه سکه حدود 1 میلیون و 300 یعنی طلا گرمی 165 تومان !

کسانی که سرمایه‌اشون به ریال بوده که دیگه راهکاری براشون نیست چون نیمی از سرمایه‌اشون از بین رفته ..
بعضیها فکر میکنند که اینها روی یک تدبیری دارن نقدینگی جامعه رو جمع میکنند که این به نظر من درست نیست سیستم بانکی کشور هم خودش در شوک هست و اینجور که به نظر میاد هیچ راهکاری ندارن که جلوی این رو بگیرن .. و البته اگر همینطور پیش بریم و تحریم‌ها اجرایی بشن وضعیت خیلی وخیم تر خواهد شد و رکود عجیب غریبی پیش رو است
رکود اگه باشه به نظرتون قیمت چه تغییری می کنه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
به نظر من رکود از این نظر میشه کسانی که جنس دارن تمایلی به فروختن ندارند ( به فکر گرون تر شدن یا اینکه اگر بفروشن حتما ضرر میکنند ) و اونهایی هم که خریدار هستند پولی برای خرید ندارن .. الان درآمد حقوق بگیران میشه گفت که نصف شده .. کسی که به فرض 300 تومان حقوق میگیره به اندازه 200 تومان میتونه خرید کنه :( ..

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
شرایط به اصطلاح رکورد تورمی هست وبا این شاهکارای ا.ن وتحریمهای جدید که ناشی از منافع گروه خاص هستش که هزینه گزافی برای مردم داره این

حالت تشدید میشه یعنی رکود در تولید داخلی چون منابع اولیه زیادی از بیرون وارد میشد(تجهیزاتی تکنولوژی ....)جلوش گرفته میشه این یعنی بیکاری چند میلیون نفر :hmm:

قبلا هم که راهکار ا.ن این بود هر کالایی کم میشد جنس بنجل از چین وارد میکرد تا هم یه باج خوب به ارباباش داده باشه و هم اینکه این کمبود کالایی که بود

رو جبران کنه تا تورم بیشتر نشه حالا اون برگ رو هم از دست دادن چون داره نفتشون بزخری میشه با نصف قیمت پس هم رکود زیاد میشه هم تورم با این

اوضاع چشم انداز جنگی رم کم داریم که اونم به همت اقایون تکمیل شد فرار سرمایه هام پس اضاف کنید ...........طبقه ضعیف نابود...........طبقه متوسط هم

ضعیف میشه............حتی به نظر من طبقه مرفه هم نباید حس خوشبختی داشته باشن چون امنیت ندارن

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
واقعا آدم میمونه....
اینکه چه جور بازی دولته؟ میتونه کنترل کنه و نمیخواد (بنا به دلایلی مثل بودجه و ...) یا اینکه نمیتونه کنترل کنی (به دلایلی مثل تحریم...)

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
برای یاداوری زیرخاکی اوردم بالا
2012 بود این بحث
الانم همین بحث هنوز هست...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بالا