• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی رقابت های یورو 2012 - لیگ پرشین تولز

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام.
یوزر من هم Danial هست.
--
کل پیش گروهی رو باید یه جا انجام بدیم؟

• Like
Reactions: JVD

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
جواد جان Hamid منم.

• Like

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
منم صفحه پیش همین سوال رو پرسیدم هیچکی جواب نداد :(

سید جان شما صبر می کنید تا نزدیک مسابقات بشه و بعد داخل کادرهایی که هست نتیجه های دلخواه رو وارد می کنی احتمال داره شما بتونی مثلا بازی که پیش رو هست رو پیش بینی کنی یا این که چند بازی پیش رو و یا کل بازی های گروهی رو که انجام می شه

راستش هنوز دقیقا مشخص نیست که باید کل بازی ها رو یک جا پیش بینی کرد یا که قبل از شروع اون بازی ها :D

کل پیش گروهی رو باید یه جا انجام بدیم؟

این واقعیتش نکته کلیدی ای هست که من خودم تاریخ های بازی رو دقت نکرده بودم / بعد که روبی جان گفتند مشخص شد که کلا یک تاریخ مشخص شده. اونم قبل از اولین بازی/
ببینید اینجا دو حالت پیش میاد که یکی از حالت ها خودش دو قسمت میشه (البته احتمال هست و برای جلوگیری از ضرر!)

الان اون چیزی که مشخصه این هست که باید پیش بینی ها قبل از اولین بازی ثبت بشه و صفحه پیش بینی در روز بازی قفل میشه و نمیشه تغییرات داد. حالا سوالی پیش میاد اینکه اومدیم و پیش بینی های گروهی غلط در اومد و کلا صعود کننده ها رو اشتباه در آوردیم این یعنی که بقیه بازیها رو از دست دادیم؟ به نظرم من تقریبا بله!

ببینید شما قبل از اولین بازی شروع میکنید بازیها رو پیش بینی کردن. یعنی بعد از گروهی خودش صعود کننده ها رو بر اساس نتایج شما مشخص میکنه و بعد بازی ها رو تا فینال ادامه میدید و ثبت میکنید. این دقیقا چیزی هست که توی صفحه اصلی طی سه مرحله خودش گفته و توی قوانین هم یک Deadlines بیشتر ذکر نکرده.

حالا شما از قبل اولین بازی کلش رو پیش بینی کنید ، اگر در خین برگزاری سایت از قفل خارج بشه میتونید بازیهای باقیمانده رو ادیت کنید و اگر باز نشد حداقل کار اینه که چیزی رو از دست ندادید و همه رو پیش بینی کردید حتی اشتباه!

واقعیت این هست که وقتی این کار رو شروع کردیم خودم فکر میکردم مثل جام جهانی میشه نتیجه هر بازی رو قبلش زد ولی الان تو این سری اومده فقط یک Deadlines در نظر گرفته که خیلی بعیده تا اخر اینطوری باقی بمونه ولی خب غیر ممکن نیست چون خودش اینطوری گفته/ چاره ای نیست و باید صبر کنیم ببینیم بعد بازیها چیکار خواهد کرد.

به این نکته هم توجه داشته باشید که امتیاز بازیها در مراحل بعد بیشتر و بیشتر میشه . دقیقا از دلایلی هست که نمیشه بعدا دست برد تو پیش بینی ها
=====================
پست اسامی الان اپدیت میشه.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان پس این لیگ پی تی رو واسه چی راه انداختین؟ قراره تیم هم تشکیل داریم ؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
الان پس این لیگ پی تی رو واسه چی راه انداختین؟ قراره تیم هم تشکیل داریم ؟

سید جان این از اون فانتزی که تیم داریم جداست. اون فوتبال فانتزی هست و این فقط پیش بینی.

شما الان به این تب برو توی صفحه پیش بینی و بازیها رو پیش بینی کن.
Untitled.jpg
هر بازی رو بزنی خودش درجا سیو میکنه ولی تا قبل بازی اول میتونی ادیتش کنی

همه اش رو تا فینال برو جلو . اگر صعود کننده و ها و ترتیبش رو با توجه به نتایجی که میزنی درست حدس بزنی بعد بازیهای بعدیت هم در پیش بینی لحاظ میشه و درست میشه و همینطور امتیازت میره بالاتر و یا اینکه شانس داری که بره بالاتر .

لیگ هم که عضو شدیم توش امتیازات رو نشون میده

شیوه امتیاز دهی هم تو بخش قوانین هست که با دقت تر پیش بینی هات رو بزنی :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
من که گیج شدم :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
جواد جان من پیش بینی ها رو کردم دیگه کلا کار تمومه؟ :دی

• Like

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
وااااااااااااااااای علی نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
تورو خدا جدی که نمیگی :دی

چرا؟

بذار یه بار دیگه بخونم تاپیک رو :دی

جواد جان من پیش بینی ها رو کردم دیگه کلا کار تمومه؟ :دی

نیت کردی؟ :دی

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
روبی جان فکر خوبیه/ اول باید یک جوانمردی بیاد قبول زحمت کنه :دی
به سبک سایتهای بت رو هم من نگرفتم منظور چیه؟ یعنی منظورتون تریپ های ش+ر ط بندی هست که مثلا اختلاف گل و اینها تعیین میکنند؟ اینو یه توضیحی بدید / در کل من یکی پایه هستم :دی
سایتهای بت تنوع خیلی زیادی دارند و ما برای راحتی کار و اینکه روشی باشه که همه باهاش آشنایی دارند فقط میام و پیش بینی نتیجه کلی بازی یعنی همون برد و باخت و مساوی رو لحاظ می کنیم. تفاوتش با روشهای قبلی که مثلا در پیش بینی لیگ ایران داشتیم اینه که بر اساس میزان سخت یا آسون بودن پیش بینیها امتیازات هم متفاوت خواهد بود
مثلا بازی اسپانیا با ایرلند و فرانسه - انگلستان رو در نظر بگیرید
برای اسپانیا با ایرلند
پیش بینی صحیح برد اسپانیا 30 امتیاز -مساوی 45 امتیاز و برد ایرلند 100 امتیاز داره
ولی برای بازی فرانسه - انگلیس
برد فرانسه 25 امتیاز مساوی 30 امتیاز و برد انگلیس هم 25 امتیاز

در واقع هر چقدر نتایج سخت تری رو درست پیش بینی کنیم امتیازی که می گیریم هم بیشتره

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اگه نظرتون مثبت باشه من میتونم در راه اندازی و اجرای کار رو بعهده بگیرم. فقط چون محاسبه امتیازات یه مقدار سخت تر هست تنهایی نمیشه و حتما نیاز به کمک دارم

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
به نظر من که سیستم خیلی مزخرفی دارن.
ما یه نیمه فوتبال اروپا رو میبینیم نمیتونیم نتیجه ی برد و باخت رو مشخص کنیم :دی
حالا بیام برای کل جام یه جا پیش بینی کنیم؟اونم بدون شناخت قبلی !
تیم ها هزار درجه عوض شدن.من که همون مرحله ی گروهی حذف میشم :دی

ولی باز بهتره هیچیه : )

nader3624

Registered User
لایک‌ها
103
من الان اسمم تو جدول لیگ پی تی با عنوان نادر میبینم حالا برم تو قسمت my peridiction پیش بینی کنم ؟ اگر توی این قسمت پیش بینی کنم امتیازاتم تو جدول پی تی نشون داده میشه یا این قسمت از لیگ پی تی جداست ؟

• Like

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Jili & Jimbo با تیم jalal وارد شد!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اگه نظرتون مثبت باشه من میتونم در راه اندازی و اجرای کار رو بعهده بگیرم. فقط چون محاسبه امتیازات یه مقدار سخت تر هست تنهایی نمیشه و حتما نیاز به کمک دارم

روبی جان شما بسم ا.. رو محکم بگو و برو جلو ما هم نگاه میکنیم :دی ولی جدی شما روال و شیوه امتیازات و ... رو خودت روی غلطک بنداز من توی جمع امتیازات کمک خواهم کرد . یا کلا کار رو دو قسمت میکنیم یکی همون تعیین بازیها و امتیازات هر بازی در حالتهای مختلفش که با شما باشه و جمع امتیاز و جدول و اینها هم بنده انجام میدم. تازه ندید روی کمک جواد داداش هم میشه حساب کرد که مرامش بهش اجازه نمیده که بگه نه :cool:

من الان اسمم تو جدول لیگ پی تی با عنوان نادر میبینم حالا برم تو قسمت my peridiction پیش بینی کنم ؟ اگر توی این قسمت پیش بینی کنم امتیازاتم تو جدول پی تی نشون داده میشه یا این قسمت از لیگ پی تی جداست ؟

شما نتایج رو ثبت کن بعد که بازیها شروع شد مشخص میشه درست بود یا نادرست و امتیاز میده ، اونوقت امتیازات رو توی لیگ نشون میده.

Roby

کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جواد جان ممنون
براش یه تاپیک جداگانه باز کنیم یا همین جا کار رو شروع کنیم؟

• Like

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
Amir hossein هم منم . توی قسمت لیگ ها فقط همین لیگ پی تی که عضو شدیم هست و از لیگ overall اینا خبری نیست . درسته ؟

بالا