پس جریان این دعوتنامه چیه ؟ یعنی ما رو کسی نمیخواد داخله همین تورنمنت پی تی دعوت کنه ؟
[email protected]
من رو هم دعوت کنید با سر میام
نادر جان انجام شد
پس جریان این دعوتنامه چیه ؟ یعنی ما رو کسی نمیخواد داخله همین تورنمنت پی تی دعوت کنه ؟
[email protected]
من رو هم دعوت کنید با سر میام
منم صفحه پیش همین سوال رو پرسیدم هیچکی جواب نداد![]()
سید جان شما صبر می کنید تا نزدیک مسابقات بشه و بعد داخل کادرهایی که هست نتیجه های دلخواه رو وارد می کنی احتمال داره شما بتونی مثلا بازی که پیش رو هست رو پیش بینی کنی یا این که چند بازی پیش رو و یا کل بازی های گروهی رو که انجام می شه
راستش هنوز دقیقا مشخص نیست که باید کل بازی ها رو یک جا پیش بینی کرد یا که قبل از شروع اون بازی ها![]()
کل پیش گروهی رو باید یه جا انجام بدیم؟
الان پس این لیگ پی تی رو واسه چی راه انداختین؟ قراره تیم هم تشکیل داریم ؟
من که گیج شدم :دی
وااااااااااااااااای علی نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
تورو خدا جدی که نمیگی :دی
چرا؟
جواد جان من پیش بینی ها رو کردم دیگه کلا کار تمومه؟ :دی
نیت کردی؟ :دی
سایتهای بت تنوع خیلی زیادی دارند و ما برای راحتی کار و اینکه روشی باشه که همه باهاش آشنایی دارند فقط میام و پیش بینی نتیجه کلی بازی یعنی همون برد و باخت و مساوی رو لحاظ می کنیم. تفاوتش با روشهای قبلی که مثلا در پیش بینی لیگ ایران داشتیم اینه که بر اساس میزان سخت یا آسون بودن پیش بینیها امتیازات هم متفاوت خواهد بودروبی جان فکر خوبیه/ اول باید یک جوانمردی بیاد قبول زحمت کنه :دی
به سبک سایتهای بت رو هم من نگرفتم منظور چیه؟ یعنی منظورتون تریپ های ش+ر ط بندی هست که مثلا اختلاف گل و اینها تعیین میکنند؟ اینو یه توضیحی بدید / در کل من یکی پایه هستم :دی
اگه نظرتون مثبت باشه من میتونم در راه اندازی و اجرای کار رو بعهده بگیرم. فقط چون محاسبه امتیازات یه مقدار سخت تر هست تنهایی نمیشه و حتما نیاز به کمک دارم
من الان اسمم تو جدول لیگ پی تی با عنوان نادر میبینم حالا برم تو قسمت my peridiction پیش بینی کنم ؟ اگر توی این قسمت پیش بینی کنم امتیازاتم تو جدول پی تی نشون داده میشه یا این قسمت از لیگ پی تی جداست ؟