مگه predictor خالی همون مسابقه دومی نیست که بازی ها رو یه دفعه پیش بینی نمیکنه! بلکه روز به روز پیش بینی میکنه؟ پس چرا برای من میشه رفت بازی های بعدی رو هم پیش بینی کرد ؟ اون دکمه فلش مانند رو بزنی میره روز های بعد...
مگه predictor خالی همون مسابقه دومی نیست که بازی ها رو یه دفعه پیش بینی نمیکنه! بلکه روز به روز پیش بینی میکنه؟ پس چرا برای من میشه رفت بازی های بعدی رو هم پیش بینی کرد ؟ اون دکمه فلش مانند رو بزنی میره روز های بعد...
یه تورنومنت پردیکتر داریم واسه پیش بینی کلی قبل شروع کل تورنومنت که به جا باید همه رو پیش بینی کنی
ولی یه پردیکتر تنها داریم که بازی به بازیه میتونی همش رو یه جا بزنی یا تک تک بزنی و هر کدوم با شروع بازی قفل میشه ولی میتونی بقیه رو بعدا پیش بینی کنی یا پیشبینی های جلو جلویی رو که کردی ویرایش کنی
علی جان همونطور که گفتی اسمت توی هر دولیگ الان هست با نام دیوید.
سید هم توضیح رو داد در مورد شرایط پیش بینی / مرسی سید جان
خدمت داش علی گرامی هم عرض میشه که برادر این که فقط اسم کوچیک میزنه واقعا مشکل شد / یک علی داریم که شما هستی / یک علی داریم که ali_gt65 هستند / و یک علی دیگه هم داریم که پرچم کانادا خورده ، من فکر میکردم همین علی سافت سنتر خودمون باشه که الان متوجه شدم با نام دیوید شرکت کرده که خب باز سوال پیش میاد پس اون یکی علی کدام یکی از دوستان هستند :دی
لیست رو شب کامل میکنم مجددا.
و آخرش اینکه باز عرض میکنم حتما دوستانی که توی لیگ اول عضو شدند در لیگ دوم هم عضو بشوند. و حتی به لیگ فوتبال فانتزی هم بیایید که بسیار هیجان انگیز و جالبه.
پ.ن: روبی جان اون طرف رو چیکار کنیم برادر ؟ ادامه اش بدیم یا بگیم دوستان بیان توی این لیگ؟ من منتظر دستور شما هستم . مرسی
علی جان همونطور که گفتی اسمت توی هر دولیگ الان هست با نام دیوید.
سید هم توضیح رو داد در مورد شرایط پیش بینی / مرسی سید جان
خدمت داش علی گرامی هم عرض میشه که برادر این که فقط اسم کوچیک میزنه واقعا مشکل شد / یک علی داریم که شما هستی / یک علی داریم که ali_gt65 هستند / و یک علی دیگه هم داریم که پرچم کانادا خورده ، من فکر میکردم همین علی سافت سنتر خودمون باشه که الان متوجه شدم با نام دیوید شرکت کرده که خب باز سوال پیش میاد پس اون یکی علی کدام یکی از دوستان هستند :دی
لیست رو شب کامل میکنم مجددا.
و آخرش اینکه باز عرض میکنم حتما دوستانی که توی لیگ اول عضو شدند در لیگ دوم هم عضو بشوند. و حتی به لیگ فوتبال فانتزی هم بیایید که بسیار هیجان انگیز و جالبه.
پ.ن: روبی جان اون طرف رو چیکار کنیم برادر ؟ ادامه اش بدیم یا بگیم دوستان بیان توی این لیگ؟ من منتظر دستور شما هستم . مرسی
لیست اپدیت شد در پست دوم تاپیک / اونهایی هم که اسمش رو تغییر داده بودن اپدیت شد
بعد اینکه این دوستان نا آشنا هستند . در صورتی که معرفی نشوند تا یه چند روزی من صبر میکنم ولی اگر از دوستان عضو پی تی نباشند شرمندشون میشیم و حذف خواهند شد.
cyrus کیست آیا ؟
یک ali دیگه هم هست که پرچم کانادا داره .
farzad Mokhtari کیست آیا؟
همچنین فرزاد مختاری
sorniix کیست؟
mooz mar واقعا موزمار است؟
مورد بعدی اینکه من خسته شدم از توضیح در این تاپیک و اون تاپیک :دی روبی جا آخرین توضیح رو اونطرف دادم با اجازه شما یه چند ساعت دیگه اونو میبندم که دیگه کار تموم بشه
مورد آخر اینکه باز باید عرض کنم خیلی از دوستان عضو لیگ اصلی نشدند. لیگ اصلی اون لیگ دومی هست در قسمت پیش بینی مسابقه و نه پیش بینی تورنمنت. عکسهای هر دو لیگ رو گذاشتم در ادامه که روشن بشه.
خب همونطور که دیده شد بسیاری از دوستان عضو لیگ اصلی نشدند و این اشتباه یوفا کار دست ما داده . توجه کنید باید تو دو تا لیگ وارد بشوید.
لیست اپدیت شد در پست دوم تاپیک / اونهایی هم که اسمش رو تغییر داده بودن اپدیت شد
بعد اینکه این دوستان نا آشنا هستند . در صورتی که معرفی نشوند تا یه چند روزی من صبر میکنم ولی اگر از دوستان عضو پی تی نباشند شرمندشون میشیم و حذف خواهند شد.
cyrus کیست آیا ؟
یک ali دیگه هم هست که پرچم کانادا داره .
farzad Mokhtari کیست آیا؟
همچنین فرزاد مختاری
sorniix کیست؟
mooz mar واقعا موزمار است؟
مورد بعدی اینکه من خسته شدم از توضیح در این تاپیک و اون تاپیک :دی روبی جا آخرین توضیح رو اونطرف دادم با اجازه شما یه چند ساعت دیگه اونو میبندم که دیگه کار تموم بشه
مورد آخر اینکه باز باید عرض کنم خیلی از دوستان عضو لیگ اصلی نشدند. لیگ اصلی اون لیگ دومی هست در قسمت پیش بینی مسابقه و نه پیش بینی تورنمنت. عکسهای هر دو لیگ رو گذاشتم در ادامه که روشن بشه.
جواد sorniix منم :دی برا خودش یوزر ایمیل رو گذاشت نمیدونم چرا .
هر چی زدم اسم رو عوض کنم پیدا نکردم جایی چجوریه ؟ اما فانتزی اینجوری نبود راحت میشد اسم رو عوض کرد
جواد sorniix منم :دی برا خودش یوزر ایمیل رو گذاشت نمیدونم چرا .
هر چی زدم اسم رو عوض کنم پیدا نکردم جایی چجوریه ؟ اما فانتزی اینجوری نبود راحت میشد اسم رو عوض کرد
اره این یه مقداری ببخشید ها خرفت تشریف داره . من نمیدونم چه صیغه ای که اسم کوچیک رو بزنه!
من نیگاه نکردم ولی جواد داداش عوض کرده. اینجا رو هم میخونه :دی مشکل رو راه میندازه :دی تنکس سر جواد .