چه سوتي بزرگي من دادم !
فكر كردم نتايج رو روز به روز بايد پيش بيني كنيم حواسم نبود بايد برم پيج بعدي براي پيش بيني نتيجه روز بعد و فقط بازيهاي ديشب رو گفته بودم
پيش بيني بقيه بازيهاي روز اول پريد
فرزاد جان نور چشمی. کاپتانی . دلاور شما چرا ! :دی
آقا من راستش دیگه مثل فیروز کریمی بلندگو دست گرفتم ولی خیلی از دوستان مطلب رو دقت نکردند.
همین اول بگم فرزاد جان الان شما تو لیگ اصلی عضو نشدید. بلکه توی لیگ تورنمنت عضو شدید. دو تا لیگه آقا. حتما پست 95 رو مطالعه کنید مطلب رو خواهید گرفت . حتی مثلا روبی جان هم عضو لیگ اصلیه نیستند.
بعد اینکه اون پیش بینی تورنمنت دیگه تموم شد. یعنی باید قبل اولین بازی تا فینال رو میرفتید. دیگه هیچی الان چون قفل شده. اما
پیش بینی اصلی همونیه که بازی به بازی میره جلو. حتی در حین بازی میتونید اولین گل زده رو تغییر بدید.
اون رو میشه بازی به بازی رفت جلو یا یهو مثلا هر چقدر رو که دوست دارید تعیین کنید.
دوستان حتما وقتی میرید توی صفحه خودتون به تب پیش بینی مسابقه برید. پایینش سمت راست همون بازیها یه فلش هست که بزنید میره به روز بعد.
----------------------
در مورد سیستم امتیاز دهی هم شرایط رو مقداریش توی قوانین هست حتما بخونید . ببینید شما با پیش بینی یه گل زده حتی با نتیجه غلط امتیاز میگیرید . پس وسواس بخرج بدید. روی انتخال جوکر خیلی دقت کنید. الان همونطور که میبینید با پیش بینی نتایج غلط هم امتیاز میگیرید. مثلا من الان 131 شدم ولی نتایجم هم غلط بوده فقط یه گل اول لهستان رو درست زدم که 30 بوده بقیه اش یعنی صد تا از این امتیاز از نتایج شبیه بوده.
سیستم امتیاز بسته به تعداد نفراتی که یه نتیجه رو برداشتند مثل برد یا باخت یا مساوی تعیین میشه. بسته به قوی بودن تیم ها که انتخاب میکنید و همینطور حتی نتیجه شبیه بدست بیارید تاثیر داره.
دقیقا مثل سایتهای بــــــــــت و شر+ط بند +ی.
ایشا.. روبی جان میاد و یه توضیح خوب و کاملتر میدن.