• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی رقابت های یورو 2012 - لیگ پرشین تولز

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

kh.farshad

Registered User
لایک‌ها
6

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
اخه چی بگم به این داور خط
gaah.gif
به اون تابلویی توپ رد شد...
1-1 پیش بینی کرده بودم ...
sigh.gif

بدبخت چه دقتی هم میکرد که ببینه ولی انگار کور بود،اگر جلوی خط نگه دار نبود اون تشخیص میداد که گل شده.خود کمک داور بهم گفت:D

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
الان اگه مثلا بزنیم 2-1 به نفع چک .......بعد بازی در 120 دقیقه مساوی بشه 1-1 ..و در پنالتی ها چک ببره....امتیاز برد چک رو برامون حساب نمیکنه دیگه؟ چون در واقع بازی 1-1 شده درسته؟

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
الان اگه مثلا بزنیم 2-1 به نفع چک .......بعد بازی در 120 دقیقه مساوی بشه 1-1 ..و در پنالتی ها چک ببره....امتیاز برد چک رو برامون حساب نمیکنه دیگه؟ چون در واقع بازی 1-1 شده درسته؟

همون 1-1 رو محاسبه میکنه
فقط نتیجه 90 دقیقه + وقت اضافه رو مد نظر میگیره
Results are based on 90 minutes plus extra time if applicable

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
امشب اگه اتفاق خاصی نیفته و شگفتی رخ نده..امتیاز ها بسیار پایین هست...

برد آلمان فقط 7 امتیاز!

گل اول آلمان فقط 14 امتیاز...

فقط تعداد گل ها ممکنه کمی امتیاز رو بالا ببره و همین طور برد یونان! یا زدن گل اول توسط یونان! اونم برای کسی که این ریسک رو کرده باشه...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

یه لحظه ذوق کردم 2-1 شدن ولی آلمان بازم گل زد و بی خیال هم نمی شه :D

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
عمرا کسی 4-2 زده باشه :دی

من 3-0 زده بودم

آلمان ! 2 گل از یونان؟ :wacko:

من 3-1 زده بودم ...:eek:

بازی فردا فرانسه معلوم نیس چه جوریه یه بازی خیلی خوبه یه بازی افتضاحه ...!!!:wacko:

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
ســــــــــه اسپانیا ----- یـــــــــــک فرانسه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اقا من حس پیش بینی ندارم لاکن این جمله من رو یادتون باشه: آلمان شخصیت قهرمانی نداره

این جمله رو یادتون باشه :D

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هوراااا درست پیش بینی کردم.البته شانس آوردم فرانسه اون پنالتی رو داد:D

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اقا من حس پیش بینی ندارم لاکن این جمله من رو یادتون باشه: آلمان شخصیت قهرمانی نداره

پس قهرمانه :(

حسشو داشتی هم فرقی نمیکرد خخخخخ :p

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805

آخه چطور ممکنه تیمی که 3 بار قهرمان جهان و 3 بار قهرمان اروپا شده شخصیت قهرمانی نداشته باشه؟!
تیمی که در مجموع جام جهانی و جام ملت های اروپا با 6 قهرمانی پر افتخارترین تیم هست و در جام ملت های اروپا هم به تنهایی در صدر بیشترین قهرمانی ها قرار داره!
من از هلند بدم نمیاد ولی حالا که اینو میگی باید بگم لابد اون هلند مورد علاقه جنابعالی خیلی شخصیت قهرمانی داره که تا حالا 3 بار به فینال جام جهانی رفته و هر 3 بار هم باخته و حتی یکبار هم رنگ قهرمانی جهان رو به خودش ندیده!
یا اون یکی تیم مورد علاقت انگلیس که 46 سال هست رنگ هیچ جامی ندیده و در کارنامش فقط یک قهرمانی جهان هست اون هم در خانه خودش!
حتی اگر در این دوره هم آلمان قهرمان نشه نشان دهنده نداشتن شخصیت قهرمانی نیست چون داشتن این شخصیت رو قبلا به اثبات رسونده!
اتفاقا آلمان تیمی هست که شخصیت تیمیه خیلی بالایی داره و حتی در دوره هایی که اصلا تیم خوبی نداشته هم تا مراحل بالا اومده مثل 2002 که این نشان از روح بزرگ تیمیش داره
و در این چند دوره اخیر هم اگر چند مقام نایب قهرمانی و سومی پشت سر هم آورده به خاطر عوامل متعددی بوده مثل بد شانسی و بد بیاری و مصدومیت و محرومیت بازیکنان و هم اینکه تیم مقابل ازش قوی تر بوده مثل اسپانیای 2008 و 2010 یا ایتالیای 2006 که فوتبال آلمان معمولا در مقابلش مشکل داشته
پس بهتره شما در به کار بردن کلمات بیشتر دقت کنید اگر فکر می کنید آلمان قهرمان نمیشه بیاید بگید من فکر می کنم آلمان قهرمان نمیشه نه اینکه بیاید بگید آلمان شخصیت قهرمانی نداره!

بالا