- نوشتهها
- 5,666
- لایکها
- 6,608
پس قهرمانه
حسشو داشتی هم فرقی نمیکرد خخخخخ
یه هفته نبودم کلا همه پیش بینی ها پرید دیگه واسه همینحسش نیست
آخه چطور ممکنه تیمی که 3 بار قهرمان جهان و 3 بار قهرمان اروپا شده شخصیت قهرمانی نداشته باشه؟!
تیمی که در مجموع جام جهانی و جام ملت های اروپا با 6 قهرمانی پر افتخارترین تیم هست و در جام ملت های اروپا هم به تنهایی در صدر بیشترین قهرمانی ها قرار داره!
من از هلند بدم نمیاد ولی حالا که اینو میگی باید بگم لابد اون هلند مورد علاقه جنابعالی خیلی شخصیت قهرمانی داره که تا حالا 3 بار به فینال جام جهانی رفته و هر 3 بار هم باخته و حتی یکبار هم رنگ قهرمانی جهان رو به خودش ندیده!
یا اون یکی تیم مورد علاقت انگلیس که 46 سال هست رنگ هیچ جامی ندیده و در کارنامش فقط یک قهرمانی جهان هست اون هم در خانه خودش!
حتی اگر در این دوره هم آلمان قهرمان نشه نشان دهنده نداشتن شخصیت قهرمانی نیست چون داشتن این شخصیت رو قبلا به اثبات رسونده!
اتفاقا آلمان تیمی هست که شخصیت تیمیه خیلی بالایی داره و حتی در دوره هایی که اصلا تیم خوبی نداشته هم تا مراحل بالا اومده مثل 2002 که این نشان از روح بزرگ تیمیش داره
و در این چند دوره اخیر هم اگر چند مقام نایب قهرمانی و سومی پشت سر هم آورده به خاطر عوامل متعددی بوده مثل بد شانسی و بد بیاری و مصدومیت و محرومیت بازیکنان و هم اینکه تیم مقابل ازش قوی تر بوده مثل اسپانیای 2008 و 2010 یا ایتالیای 2006 که فوتبال آلمان معمولا در مقابلش مشکل داشته
پس بهتره شما در به کار بردن کلمات بیشتر دقت کنید اگر فکر می کنید آلمان قهرمان نمیشه بیاید بگید من فکر می کنم آلمان قهرمان نمیشه نه اینکه بیاید بگید آلمان شخصیت قهرمانی نداره!
من که تیم آلمان رو به صورت کلی نمیگم تیم این دوره رو گفتم
من طرفدار هلند نبودم که من طرفدار طرفدارای هلند بودم
منظورم از نداشتن شخصیت قهرمانی توهین نبود منظورم اینه که تو بازی های بزرگ مثل فینال و این چیزا کم میاره و نمیتونه بازی همیشگیش رو بکنه
آقا بیا بزن دیگه:دی