Ali-718
Registered User
احتمال زیاد ایتالیا برنده فینال میشه ! فکر کنم اینبار هم 2 . 1 ایتالیا !
ببخشید کدوم بازی ضعیف؟؟؟؟؟؟پیش بینی های الکی نکنیداین فیناله و تیمها محتاط تر بازی میکنن،
ایتالیا شانس آورد که صعود کرد بخاطر بازی ضعیفش این 2تا بازی آخر هم واقعا خوب بازی کرد و از غفلت تیمهای حریف که مغرور شده بودن خوب استفاده کرد ولی حریفش تو فینال اسپانیا هستا،
اسپانیا 2-ایتالیا 1
ببخشید کدوم بازی ضعیف؟؟؟؟؟؟
مشکل ایتالیا این بود که بازی های سختش اول بود و بازی با ایرلند آخرین بازیش بود
اگه اول با ایرلند بازی میکرد و میبرد دیگه کسی نمیگفت شانس آورد صعود کرد!!!!
ببین تو گروهش همه تیمها با هم بازی کردن پس اگر سختی بود برا همشون بود نه فقط ایتالیا،
این ایتالیا نسبت به اون انتظاری که همه ازش داشتن ضعیف ظاهر شد عمو استیفلر،
منکه نگفتم تیم بدیه دیشبم مطمئن بودم با بازی قبلش که آلمانو شکست میده.
بازی اول که با همین اسپانیا بود مساوی کرد پس برا هردوتا بازی اول سخت بود بازی دوم با کرواسی بود که مساوی کرد در حالیکه کرواسی تیمی نبود بازی با ایرلند بود که نجاتش داد،دروغ میگم؟
با احترام به شما ولی اسپانیا رو برنده میدونم.
بازی اول که با همین اسپانیا بود مساوی کرد پس برا هردوتا بازی اول سخت بود بازی دوم با کرواسی بود که مساوی کرد در حالیکه کرواسی تیمی نبود بازی با ایرلند بود که نجاتش داد،دروغ میگم؟
با احترام به شما ولی اسپانیا رو برنده میدونم.
عزیز همین کرواسی که میگی تیمی نبود مثل اینکه یادت رفته چطور نفس اسپانیا رو هم گرفت ؟! تا دقیقه آخر با یک گل به سختی جلو بودید آخرش که مربی کرواسی چیزی برای از دست دادن نداشت و همه دفاعاش رو کشید بیرون تیم رو تهاجمی کرد به صورت کاملا" اتفاقی به ضرب یک پنالتی گل دوم رو زدید که بازم چیزی از ارزش های کرواسی کم نکرد ! این ایتالیایی که من میبینم به راختی از پس همون اسپانیا هم بر میاد ! بعد فینال سلامت میکنم..![]()
کرواسی نزدیک بود اسپانیا رو ببره.اسپانیا اگه اون گل مشکوک به هند و آفساید و...رو نمیزد هم مثل ایتالیا با کرواسی مساوی میکرد
همه هم دارن میگن کرواسی واقعا حقش نبود حذف بشه از تیم هایی مثل یونان و چک که بالا اومدن خیلی سرتر بود ولی متاسفانه از هر گروه 2 تا تیم میان بالا
یه سوال...
الان پیش بینی تا اخر وقت اضافه هاس یا 90 دقیقه؟
الان من بزنم مساوی بعد بره تا پنالتی من امتیاز تیم برنده رو نمیگیرم که..
ممنون ..
یعنی اگه برد یه تیمو بزنیم بعد تو پنالتی ببره حساب نمیشه؟
چی بزنیم این فینال رو! لا مصب :دی
چی بزنیم این فینال رو! لا مصب :دی
چه گلی میزنه اسپانیا
کجان ایتالیایی ها![]()
گل دوم اسپانیا..چه گلی میزنه آلبا![]()